Eduapp wint IPON - innovatie van het leren Award

Eduapp wint IPON - innovatie van het leren Award

Tijdens het jaarlijkse onderwijs- en ICT-evenement IPON heeft Eduapp de innovatieprijs ‘IPON Award’ gewonnen. Deze award wordt toegekend aan ICT-bedrijven, die zich richten op het onderwijs, en zich door innovatie, kwaliteit en originaliteit onderscheiden. Eduapp.nl is een onafhankelijk, objectief en betrouwbaar kennisplatform over educatieve apps. Alles wat je wil weten over de inzet van educatieve apps vind je hier overzichtelijk op één plek, gerangschikt op sector, inhoud, vak- en leergebied, inclusief inspirerende lesideeën voor in de klas en tips voor thuis.

De IPON Awards hebben inmiddels een prominente plek verworven in de huidige onderwijswereld. Met het toekennen van de awards bepaalt een kritische jury uit het onderwijs welk product of dienst echt vernieuwend is. Bij het toekennen van de Awards speelt de i van innovatie altijd een prominente rol. Alle inzendingen zijn beoordeeld op de componenten; innovatie, gebruik, originaliteit, ontwerp, toegankelijkheid en prijs.

Marieke van Osch, onderwijskundige en één van de initiatiefnemers van Eduapp: “We zijn super trots dat we deze geweldige award al in ons prille bestaan mogen ontvangen. Een bevestiging dat er een grote behoefte is aan een platform als Eduapp en een grote stimulans voor ons om er gezamenlijk met het onderwijs een nog groter en duurzaam succes van te maken!”

Tags: app, award, education

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines