Spotify afspeellijsten verstoppen voor je Facebookvrienden

Spotify afspeellijsten verstoppen voor je Facebookvrienden

Misschien komt het vast en zeker bekend voor: berichten op Facebook die laten zien wat de overbuurvrouw aan het luisteren is op Spotify, terwijl er vanuit het huis meegenoten kan de muziek die een tikkeltje te hard staat. Nicole Nguyen van GeekSugar heeft een simpele gids samengesteld waarmee je zelf kunt voorkomen dat bijvoorbeeld iedereen stiekem kan zien dat je eigenlijk wel van Duitse schlagers houdt.

De meeste tips liggen erg voor de hand, maar voor het gemak noem ik ze weer even op. Als eerste moet gekeken worden naar de instellingen van Spotify in Facebook. Spotify verkrijgt automatisch al erg veel rechten, waarvan er een paar gerust ontnomen kunnen worden. Bij Apps in de instellingen op Facebook kan precies gezien worden wat Spotify allemaal mag. Als laatste regel is te zien dat Spotify toestemming heeft om berichten te plaatsen op je timeline. Deze kun je dan veranderen van Openbaar naar Alleen ik.

Ook op je timeline kun je Spotify uitschakelen. Wanneer Spotify verborgen wordt op de timeline, zul je geen berichten meer zien van wat je vrienden aan het luisteren zijn op Spotify, maar zij zullen dan ook niet meer zien wat jij aan het luisteren bent. Ook in het App Center van Facebook is er iets te veranderen. Wanneer je 'Spotify' in de balk intypt, verschijnt er bij de app van Spotify een instelling waarbij je kunt kiezen om de app zichtbaar te stellen voor iedereen of alleen voor jezelf.

Natuurlijk kun je ook gewoon privé-modus aanklikken in Spotify om jezelf wat kopzorgen te besparen.

Reacties (1)

    • Grammarnazi

    Die eerste zin, Nichal! Die eerste zin! Lees eens wat terug voor je het instuurt..

    Wo 21 nov 2012, 10:53 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines