'iPhone en iPad verkoop gaat komende 2 kwartalen flink toenemen'

'iPhone en iPad verkoop gaat komende 2 kwartalen flink toenemen'

De vraag van consumenten naar de iPhone 5 en de nieuwe iPad zal de komende 2 kwartalen hoger uitvallen dan verwacht, zo voorspelt Morgan Stanley's Katy Huberty. Huberty zegt dat de belangrijkste leveranciers voor beide apparaten zelf zeggen te verwachten een hogere omzet te gaan draaien dan ze verwacht hadden voor het huidige kwartaal. Die leveranciers zien ook bovengemiddelde orders van Apple voor het eerste kwartaal van volgend jaar, en de vraag kan nog verder oplopen voordat het jaar om is.

Wall Street verwacht verzendingen van 46 miljoen iPhone's en 23 miljoen iPad's dit kwartaal, gevolgd door 43 miljoen iPhone's en 19 miljoen iPad's het volgende kwartaal. Huberty denkt dat die aantallen nog hoger uit gaan vallen.

China zal ook een belangrijke rol spelen in de vraag naar de iPhone en iPad. Distributeurs verwachten dat de iPhone 5 en de iPad Mini het goed gaan doen in China, en dan met name voor de 'goedkopere' iPad Mini zijn de verwachtingen hoog.

Tags: apple, ipad, iphone

Reacties (1)

    • Marco

    Een voorspelling van een analyst......zegt al genoeg. Zie vooral de reacties van het originele artikel op cnet

    Za 17 nov 2012, 12:33 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines