Microsoft's 'Hackathon' zorgt voor nieuwe ontwikkelaars Windows apps

Microsoft's 'Hackathon' zorgt voor nieuwe ontwikkelaars Windows apps

Drie weken geleden kondigde Microsoft aan dat ze een gratis toegankelijke wereldwijde hackathon zouden organiseren in meer dan 100 steden in de gehele wereld. Gisteren was de eerste dag van deze 'Wowzapp 2012 Hackathon'. Microsoft vertelde dat het ze nu al is gelukt om ongeveer 17.000 fanatieke (student) ontwikkelaars te motiveren om applicaties te maken voor Windows 8, Windows Phone 8 en Windows Azure. Het evenement duurt tot morgen. 

Wowzapp richt zich vooral op studenten, maar is toegankelijk voor alle ontwikkelaars die geïnteresseerd zijnn in het maken van applicaties voor de nieuwe platformen van het bedrijf. Microsoft zorgt ervoor dat alle deelnemers de benodigde gereedschappen krijgen om deze applicaties te bouwen, inclusief een gratis registratiecode voor de Windows Store, zodat ze gemakkelijk hun projecten kunnen toevoegen aan de Windows Store.

Met meer dan 17.000 geregistreerde studenten die meedoen is Wowzapp 2012 één van de grootste hackathons onder studenten in de geschiedenis. Naast het krijgen van kwalitatief goede applicaties hoopt Microsoft studenten ook aan te moedigen om hun creativiteit te benutten en op deze manier geld te verdienen. Het is volgens het bedrijf de beste kans voor studenten om een andere professionele pad te bewandelen. 
 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines