The Company Voice of Holland

The Company Voice of Holland

The voice of Holland krijgt er een broertje bij: The Company voice of Holland. Hiermee wordt de zoektocht gestart naar de receptionist(e) met de beste stem van het Nederlandse bedrijfsleven.

Kandidaten worden online genomineerd door collega’s, en belanden gelijk in een telefonische auditie. Met geavanceerde technologie worden de stemmen van alle deelnemers real-time geanalyseerd en teruggekoppeld. De winnende auditie wint een privé kantoorconcert van één van de finalisten van The voice of Holland.

The Voice voor bedrijven
Vodafone organiseert de wedstrijd voor de introductie van One Net, een nieuwe telefoniedienst voor zakelijke klanten die mobiele en vaste lijnen van gebruikers integreert. Deze dienst zorgt ervoor dat het werk van de receptionist een stuk gemakkelijker wordt gemaakt.

ACHTUNG! en THEY bedachten de variant op de populaire show waar Vodafone al drie jaar mobiele hoofdsponsor van is, waarbij dit keer de receptionist in de spotlights wordt gezet. De campagne, die in totaal 3 weken loopt, is gericht op een zakelijk publiek en de uiteindelijke winnaar wordt tijdens de finale op 21 december in het BNR radioprogramma Friday Move gekozen.

 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines