Heel bijzonder, de nieuwe Skype-app voor Windows 8

Windows 8 gebruikers in Nederland kunnen sinds gisteravond de Skype-app installeren via de Windows Store. Na installatie van de Skype-app wordt direct duidelijk dat dit de nieuwe manier van communiceren wordt. Microsoft heeft zijn best gedaan een enorm aantrekkelijke app te ontwikkelen, waarmee je kunt chatten, sms-en en bellen (audio en video). Skype voor Windows 8 draait altijd. Dus ook als de app niet aan staat of je computer gelocked is.

Heel bijzonder, de nieuwe Skype-app voor Windows 8

Direct bij het opstarten van Skype verschijnt de optie om je Skype account en Microsoft ID (voorheen Windows Live ID) samen te voegen. Skype meldt daarbij dat vanaf dat moment het Microsoft ID gebruikt kan worden om aan te melden bij Skype. Lekker makkelijk aangezien dit doorgaans ook je inlogaccount voor Windows 8 is.

Iets wat direct opvalt bij het opstarten van Skype is dat door beide accounts te koppelen alle MSN Messenger contactpersonen zijn toegevoegd aan Skype. Lijkt er verdacht veel op dat daarmee Skype de nieuwe manier wordt van MSN-en. Op een Windows Phone wordt dit verder aangevuld met Outlook contacten en LinkedIN contacten, iets dat ontbreekt bij de Skype-app.

De interface van Skype is bijzonder simpel en schoon. Er bijvoorbeeld nauwelijks menuopties te vinden op het scherm. Links staan je meest recente contacten, gevolgd door de personen met wie je het meeste belt. Rechts wordt een selectie uit al je contactpersonen getoond.

Het bel icoon neemt je naar een nummer-pad waar je telefoonnummers in kan voeren. Wil je iemand bellen die al in je overzicht met contactpersonen staat of waarvan je het nummer kent, hoef je die contactpersoon alleen aan te klikken waarna je kunt bellen of videobellen.

Om je account te configureren en bijvoorbeeld Skype credits te kopen leidt Skype je naar haar website. Dit wordt dus niet in de App zelf gedaan. Hiermee wordt onnodige complexiteit in de App vermeden. Het instellen van je status gebeurt wel gewoon in de app zelf. Daarbij kunt je aangeven hoe je zichtbaar wil zijn op het Skype netwerk. Met name de "invisible" status is belangrijk om het spammen tegen te gaan.

Wellicht is het videobellen de mooiste ervaring van de hele Skype client. De persoon met wie je belt verschijnt in een volledig gevuld beeldscherm. Dit is iets waar je overigens zelf ook rekening mee moet houden als je enigszins goed voor de dag wil komen.

Kort samengevat, Skype voor Windows 8 is wellicht de beste Skype versie ooit, ziet er goed uit, werkt snel en simpel. Een aanrader om te installeren op je Windows 8 device.

7f694f1eab924ea66dee7129642216bdfb3b5d43_96803_90_90_1Danny Burlage

is Entrepeneur, auteur, blogger, Microsoft MVP, CTO, Microsoft-watcher, Enterprise solutions specialist en werkt voor Wortell. Danny kun je volgen via zijn persoonlijke blog, via LinkedIn en Twitter.

Reacties (109)

  • DL

  De nieuwe skype is bijzonder onduidelijk. Ik kan blijkbaar maar onder 1 account inloggen, terwijl ik meerdere msn-accounts kan hebben. Bovendien wil ik mezelf elke keer opnieuw kunnen aanmelden. Nu wordt ik automatisch aangemeld. Het verwijderen van contactpersonen is niet te vinden. Kan iemand mij zeggen hoe ik dit kan oplossen?

  Za 15 dec 2012, 07:58 [reply]

  • Jol

  Hallo DL

  Heb je de oplossing al?
  Ik kom er ook niet achter

  Ma 11 feb 2013, 21:57 [reply]

  • Fleur

  Dan moet je eerst op die naam klikken. Je zou dan een gesprek met hem kunnen beginnen, maar als je met je rechtermuisknop klikt zie je onderin de optie verwijderen staan.

  Ma 24 feb 2014, 18:47 [reply]

  • carla Verhoeven

  Ik heb de nieuwe Skype met windows 8 geïnstalleerd maar hoe voeg ik personen toe, ik vindt het vooral erg onduidelijk

  Wo 9 jan 2013, 18:14 [reply]

  • co

  ik kom er ook niet achter, er staat dat je dat in de balk onderaan het scherm moet doen, maar ik zie helemaal geen blauwe balk.

  Za 6 jul 2013, 18:45 [reply]

  • Elice

  dit doe je door op je rechtermuisknop te klikken
  succes

  Vr 30 aug 2013, 13:23 [reply]

  • DL

  Hallo Carla, als je met de rechtermuisknop klikt, zie je vanzelf hoe je moet toevoegen. Het verwijderen weet ik intussen ook. Hiervoor moet je eerst een gesprek met een contact openen en dan kan je weer met de rechtermuisknop zie hoe je hem verwijdert.

  Wo 9 jan 2013, 18:51 [reply]

  • Jan

  Ik heb skype recent geinstalleerd en daar het hotmail-adres van mijn dochter voor gebruikt.
  Ik wil dit nu wijzigen naar mijn eigen live-mail adres dat ik recent heb aangevraagd.
  Het lukt mij niet.
  Ook na het de-installeren en daarna opnieuw downloaden van de app is steeds weer het oude microsoft-account gekoppeld.
  Hoe wijzig ik dit ?

  Vr 18 jan 2013, 11:45 [reply]

  • Joost

  ik heb net een nieuwe pc met windows 8 gekocht , ik heb gister avond skype gedownload maar als ik wil in loggen met mijn bestaand acount koppelt hij mijn messenger account aan mijn skype account maar als ik dan op verder klik dan kan ik niet verder en er staat dat ik niet voldoe aan de leeftijd grens voor mijn land/of regio en bij windows 7 deed hij het altijd wel kan iemand mij helpen?

  Vr 25 jan 2013, 14:00 [reply]

  • Mark

  hoi joost,heb je al een oplossing, ik heb hetzelfde probleem..

  Di 29 jan 2013, 10:33 [reply]

  • rien

  ge woon windows 7 er weer op zetten heb ik ook gedaan en alles werkt weer

  Zo 23 mrt 2014, 20:59 [reply]

  • alex

  pff is wat he
  op windows 8 Skype is raar en de msn ook al ik snap er niks van hoor wie kan me vertellen hoe de instellingen moeten zijn zodat ik mijn contact personen weer kan zien

  Za 26 jan 2013, 09:51 [reply]

  • Cor

  Skype is heel duidelijk om te bellen.
  Waar kan je de opties vinden net als in de oude Skype? zoals beeld of geluid, als je bv meerdere geluidsingangen hebt? of het testen van beeld en/of geluid.

  Ma 28 jan 2013, 20:38 [reply]

  • Anna

  Ik voldoe zogenaamd niet aan de leeftijdsgrens, maar op elke site staat dat de leeftijdsgrens 12+ is en zelfs bij het downloaden van Skype staat dat er. Ik ben ondertussen bijna 16 en ik krijg hem niet gedownload ! Erg slecht dit, help iemand ?

  Wo 30 jan 2013, 20:45 [reply]

  • Zan

  Ik kan geen gesprekken accepteren, en de persoon die ik bel kan dat ook niet.

  Any ideas??

  Zo 3 feb 2013, 19:29 [reply]

  • theo

  dit heb ook.

  Zo 22 sep 2013, 10:26 [reply]

  • bobotie

  ik heb sindskort windows 8 met skype waarom lukt het mij niet als ik op een andere pc met windows 7 op skype wil ???

  Ma 4 feb 2013, 14:09 [reply]

  • Robert

  Help... Waar is mijn oude vertrouwde Skype? Hoe kan ik met mijn Windows life e-mail adres inloggen? Ik zie nu geen een account meetr , alleen de Echo account.....

  Di 5 feb 2013, 17:48 [reply]

  • Den

  Waarom kan ik met mijn Skype app geen belverbinding maken met iemand anders die de normale Skype heeft gedownload?

  Za 9 feb 2013, 01:50 [reply]

  • Ronald Regnier

  Ik heb Skype in windows 8 en zou graag weten hoe ik de instellingen moet veranderen. Als ik iemand opbel krijg ik wel een signaal maar geen telefonisch geluid. Soms na een tijdje hoor ik de bel. Kan ik daar iets aan doen?

  Zo 10 feb 2013, 11:45 [reply]

  • Rachel

  ik heb dus precies het zelfde probleem. Ik heb sinds gister een nieuwe laptop met windows8 en kan mij niet inloggen omdat ik niet voldoe aan de leeftijdsgrens voor mijn land / regio... Ik heb al meerdere keren mijn leeftijd veranderd, maar niks helpt.. iemand die mij kan helpen???

  Vr 15 feb 2013, 16:53 [reply]

  • anniek

  heej joost,
  je moet je land nog goed invoeren ik had dat namelijk eerst ook maar ik ben gwn 13 dus het moet wel kunnen... en de tijd moet ook goed staan, dan zou die het wel moeten doen, deet ie bij mij tenminste wel

  Vr 15 feb 2013, 19:02 [reply]

  • roland

  ik gebruikte skype als een soort 2e schermpje in windows7 tijdens het werken en gamen.
  Nu heb ik windows 8 draaien en mijn vraag is hoe ik in windows 8 ook skype als een soort 2e scherm kan instellen

  Zo 17 feb 2013, 10:28 [reply]

  • John

  Hoi Roland,
  Als je binnen de Skype app (eigenlijk met elke app) met je muis bovenin het scherm gaat staan, veranderd pijl in een handje. Daarna kan je de app verslepen naar links of rechts en kun je een soort 2e scherm creeren (weet niet of je dit bedoelt met 2e scherm ?)

  Ma 25 feb 2013, 19:51 [reply]

  • Ruudje

  Vind het enorm irritant. Vind dat hele metroscherm niet prettig. Leuk als je een tablet gebruikt, maar nu moet ik constant terug naar bureaublad.

  Vr 22 feb 2013, 23:39 [reply]

  • R. Zanen

  Download Skype "desktop", dan ben je van alle problemen af in Windows 8.

  Ma 25 feb 2013, 20:22 [reply]

  • Ezira

  Heel hartelijk dank voor deze tip. Ik werd gek van die skype-app. Alle opties voor instellingen waren verdwenen en dan dat continue heen en weer klikken tussen desktop en app, waardeloos!

  Zo 28 jul 2013, 01:45 [reply]

  • ebbeling

  hoe zie ik wanneer een contact persoon online is

  Ma 4 mrt 2013, 09:30 [reply]

  • Marga

  Hoe kan ik geluiden invoeren in de skype app op windows 8?
  In vorige versies Windows7 of XP kon ik zelf kiezen welk geluid er werdt afgespeeld tijdens bv het aanmelden van een contactpersoon of bij een nieuw chatbericht.
  Nu kan ik die optie nergens vinden en het standaard geluid is zo zacht dat ik het nauwelijks hoor, zelf bij het hoogste volume :-(

  Do 14 mrt 2013, 23:14 [reply]

  • Piet

  Window8 in zijn geheel is een waanzinnige drama........ Skype is verkocht aan window, dan weet je het wel. "Vroeger" was microsoft nog baanbrekend, nu nemen ze alleen over en verbeteren ze het volgens eigen zeggen. Echt eerder verslechteren

  Di 19 mrt 2013, 09:23 [reply]

  • Phaedra

  Heb sinds kort ook Windows 8, in het begin had ik geen enkel probleem met Skype. Nu kan ik Skype echter niet meer openen. Telkens ik de app openen, stuurt hij me terug naar mijn Start-scherm. Kan iemand me helpen?

  Za 23 mrt 2013, 09:30 [reply]

  • nicole

  hallo waar staan de menuopties of weet iemand hoe ik het geluid moet instellen

  Zo 31 mrt 2013, 21:52 [reply]

  • inder

  Telkens als ik Skype opstart in Windows 8 of wp8 sluit hij zichzelf direct af. Wat kan ik hier aan doen?

  Zo 7 apr 2013, 06:59 [reply]

  • anoniem

  hoe verwijder je gewoon je gesprekken ? HELP

  Wo 10 apr 2013, 15:36 [reply]

  • Cora

  Ik wil mijn gesprekken wissen. Hoe doe ik dat

  Di 7 mei 2013, 08:32 [reply]

  • Marit

  Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Wo 8 mei 2013, 16:38 [reply]

  • rob

  het account is niet met een muisklik te verwijderen je moet eerst naar je persoonlijk profiel daar verwijder je al je gegevens zoals naam lijftijd enz. dan opslaan (erg belangrijk ) nu ben je voor niemand meer te zien of op te zoeken als er iemand op je naam zoekt. Maar voor je gevoel ben je er nog steeds ook blijf je voor andere gewoon staan in hun lijst maar je skype is wel gewist.

  Vr 10 mei 2013, 08:51 [reply]

  • rob

  zelf heb ik ook een vraag ??hoekan ik het scherm delen in windows 8

  Vr 10 mei 2013, 08:54 [reply]

  • ans v. Driel-Klaasing

  hoe kan ik chatberichten verwijderen in Skype?
  Hoe kom ik bij mijn instellingen van Skype,geen idee!!!!!

  Zo 19 mei 2013, 16:15 [reply]

  • Maria

  wat een slechte review dit.

  Skype voor windows 8 is gewoon dramatisch

  Vr 14 jun 2013, 12:45 [reply]

  • fab

  mensen die niet weten hoe je iemand verwijdert of toevoegt op skype op een laptop of computer ga boven aan de bovenkant staan en druk op rechtermuis knop of bij een persoon met chat onder aan of boven aan op rechter muis knop

  Do 20 jun 2013, 16:01 [reply]

  • fab

  weet iemand hoe ik skype met beeld delen kan dowloaden die van mij deelt beeld niet is veschrikkelijk vervelent

  Do 20 jun 2013, 16:01 [reply]

  • lodewijk

  wie kan mik kan niemand zien terwijl de ander mij wel zietij helpen met Skype

  Ma 24 jun 2013, 22:38 [reply]

  • Kevin

  Hoe de fuck meld ik me af.. en in vredesnaam waar staan de instellingen, Waardeloos dit!!

  Di 2 jul 2013, 09:23 [reply]

  • Verplicht

  Meneer Danny Burlage moet eens een keer de comments onder zn lofrede lezen. Patserige PR-lullo...

  Ma 8 jul 2013, 17:36 [reply]

  • anoniem

  Voor de mensen die hun geschiedenis willen verwijderen bij skype via de app. Ik kon het eerst ook niet vinden. Maar als je dus naar je instellingen gaat, dan de app skype opzoeke. En dan "gegevens wissen", dus niet skype "verwijderen". En ook is je gebruikersnaam dan ook gewist by de startpagina. Dua je kan je dan gewoon weer helemaal opnieuw aanmelde.

  Za 13 jul 2013, 21:27 [reply]

 • Ik heb de app verwijderd en de oude vertrouwde desktop versie gedownload, 5 min werk: http://www.youtube.com/watch?v=zVBwzndVGdY

  Zo 28 jul 2013, 01:47 [reply]

  • Ezira

  Wat blijkt? Na het verwijderen van de app en het installeren van de desktopversie, ontbreken alle contactpersonen die via de app waren toegevoegd. Dat betekent dat als je skype vanaf andere locaties wilt gebruiken je ook niet meer over je contactpersonen beschikt.

  Zo 28 jul 2013, 01:56 [reply]

  • Alvin

  De Skype app voor Windows 8 is dramatisch! Scherm delen gaat blijkbaar niet meer, gedoe met accounts.... Brol verwijderd en vervangen door Skype desktop: GEEN PROBLEMEN MEER!

  Wo 7 aug 2013, 23:16 [reply]

  • Robert

  Ik heb de windows 8 Skype er ook weer afgedonderd en de normale desktop Skype weer geinstalleerd! Wat een verademing!!!!!!

  Do 8 aug 2013, 13:05 [reply]

  • Vincent

  Ik heb nu een laptop met windows 8 maar mijn cam wil op skype niet werke, ik heb al veel geprobeerd, iemand tips?

  Zo 11 aug 2013, 10:47 [reply]

  • Annalien

  Als je de historie van de gesprekken wil verwijderen klik je op win+c > settings > Options.

  Dan heb je ook meteen je Skype instellingen te pakken.

  Snap je de uitleg niet ? >>
  http://community.skype.com/t5/Windows-8-from-Windows-Store/Recent-c...

  Wo 14 aug 2013, 19:19 [reply]

  • vanjokay

  1 woord : VRESELIJK!!!! Je kan niet meer switchen tussen accounts (de dochters en ik delen een laptop en hebben ons eigen skype account,nu is enkel 1 account te gebruiken!!!). Hoe krijg ik dit in orde aub???? Windows8 trekt in het algemeen op niets!!! Verbeter my ass !!!

  Zo 18 aug 2013, 14:52 [reply]

  • vanjokay

  Verbetering my ass dus :D Graag even mailen met een oplossing aub!!! Internet is niet leuk meer sinds windows8 !!!! vanjokay@hotmail.com

  Zo 18 aug 2013, 14:53 [reply]

  • kim brouwer

  hoe kan je een recent gesprek verwijderen bij de Skype? ik heb net sinds 2 dagen een nieuwe laptop en dus met windows 8 en kan er echt niets mee worden, alles is me wel duidelijk behalve hoe ik mijn recente gesprekken kan verwijderen!

  Wo 21 aug 2013, 18:41 [reply]

  • BAILLIEU

  ik heb windows 8 als ik op Skype wil zie ik mijn vrienden maar zij zien mij niet ik zie mezelf ook oneraan...wat is het probleem ...vond Skype vroeger gemakkelijker ook zoals de pc

  Do 22 aug 2013, 20:51 [reply]

  • somebody

  hallo iedereen,

  ik zie hier dat er veel mensen met dezelfde vraag zijn over waar de menu opties zitten.
  ik zat met hetzelfde probleem maar na even nadenken hoe Windows 8 werkt werd het duidelijk.
  zoals het toevoegen van personen kan je door het startscherm op de rechtse muisknop te drukken, hierdoor komt er een blauwe balk zowel onder as boven.
  met onder de opties personen toevoegen en nummer opslaan en boven het meest recente gesprek.

  ook zie ik dat de vraag over personen verwijderen ook erg onduidelijk.
  dit kun je doen door op die persoon te klikken en zo het chatscherm te openen en ook voor hier geldt dat je op de rechter muisknop moet klikken en zo de blauwe balk opent en op de onderste blauwe balk zie je dan de optie verwijderen.

  en ook uitloggen kan problemen veroorzaken en dat is ook best lastig want hiervoor moet je op Windows met een ander account inloggen.
  dit kan door als je helemaal afgesloten hebt opnieuw in te loggen maar kan ook voor als je al ingelogd bent bij het Windows 8 app scherm de muis rechts onder in te houden en dan op de optie 'instellingen'te drukken.
  als je daar eenmaal op hebt gedrukt zie je de optie 'pc instellingen wijzigen' als je daar bent kun je op 'gebruikers'klikken en hier kun je een ander account toevoegen.

  ik hoop iedereen hiermee genoeg te hebben geinformeert en zo niet, kunt u gewoon een berichtje achter laten

  Za 24 aug 2013, 13:43 [reply]

  • Diana

  in mijn lijst zie ik alleen mijn hotmail vrienden en kan nergens mij skype vrienden nergens vinden.

  hoe dat zo en wat kan ik eraan doen?

  Za 7 sep 2013, 01:02 [reply]

  • Elice

  ik heb een groot probleem, ik de verkeerde toegevoegd op Skype. maar hoe verwijder ik die gene?

  Vr 30 aug 2013, 13:26 [reply]

  • charotte

  hallo
  skype8 geïnstalleerd en nu kan ik mijn berichten niet meer veranderen nadat ik het verzonden heb.
  Of schrijf fouten verwijderen.
  Of het hele bericht verwijderen

  help

  Ma 2 sep 2013, 14:36 [reply]

  • Diana

  hey mensen, mijn vraag is als ik me inlog op skype op windows 8 heb ik alleen mijn hotmail contacten en kan ik nergens mijn skype contacten vinden.

  hoe kan dit en wat doe ik eraan?

  Za 7 sep 2013, 01:00 [reply]

  • LittleDriver

  Elice, ga op de persoon staan die je hebt toegeveoegd.
  Klik dan met je rechter muistoets.
  Dan zie je rechtsonder verwijderen staan.

  Succes.

  Za 14 sep 2013, 18:17 [reply]

  • arie

  download en installeer oude desktop Skype in windows 8 en blokkeer de Skype app via je firewall en hij start dan niet meer automatisch op met je windows account

  Za 21 sep 2013, 16:08 [reply]

  • Melotte Valere

  een woord VRESELIJK om te werken met Skype windows 8

  ik werk met Skype sinds het begin van Skype,heb mij nu een pcmet windws 8 aangeschaft en er is gewoon niet meer mee te werken

  Zo 22 sep 2013, 15:50 [reply]

  • loltsje

  wie kan mij uitleggen hoe ik contact personen kan toevoegen met wndows 8 op skype

  Ma 30 sep 2013, 11:09 [reply]

  • Elice

  dit doe je door op de rechtermuisknop te drukken als je op je home scherm staat.

  Veel succes!

  Ma 30 sep 2013, 17:22 [reply]

  • Rochelle

  Wie kan mij helpen, ik heb Skype op windows 8 maar ik kan mijn recente chatbericht niet verwijderen. iedereen zegt rechtermuisknop en dan heb je boven en onderaan een blauwe balk. bovenaan heb ik dan mijn recente gesprekken maar hoe moet ik hem dan verwijderen? als ik linkermuisknop doe, gaat ie naar het gesprek. en als ik rechtermuisknop doet doet ie niks.

  Wo 2 okt 2013, 20:05 [reply]

  • thomas

  hi heb een computer gekocht met windows 8 gekocht . Moet ik nu voor de skype betalen? Terwil het bij windows 7 gratis is

  Za 12 okt 2013, 06:12 [reply]

  • Omar

  Ik wil een chat verwijderen alleen dat lukt niet , als ik op me rechter muisknop druk zie ik alleen op de balk , FAVORIET en PROFIEL BEKIJKEN maar geen verwijderen of iets dergelijks kan iemand me helpen ook met de skype app op winsodws 8

  Za 12 okt 2013, 20:33 [reply]

  • tessa

  hallo, hoe kan ik oude berichten verwijderen? die Skype app van windown 8 is echt rot...

  Do 17 okt 2013, 00:25 [reply]

  • Laura

  Ik heb geen beeld als ik met iemand bel, ik kan hun wel zien maar zij mij niet! als ik op het cameraatje klik gebeurt er ook niks. Wie kan mij helpen om weer zichtbaar te worden??

  Zo 27 okt 2013, 21:36 [reply]

  • Omar

  Dit heb ik ook

  Zo 27 okt 2013, 22:36 [reply]

  • Bert

  Dears, you can easily delete the profile photo, just save below photo on your desktop, then go to view in skype menu then to profile and double click on the current photo, at the buttom you can find an option to choose file, double click and choose the below photo which is already saved on your desktop.

  Ma 28 okt 2013, 12:31 [reply]

  • didi

  hoe kan ik iemand toevoegen?~!~

  Do 31 okt 2013, 18:54 [reply]

  • Riet

  Ik kan met windows 8 me niet afmelden zoals ik met 't oude systeem dat wel kon. Enkel nog door op onzichtbaar te klikken is nog de enigste mogelijkheid. Knap vervelend. Verder is me na veel gesukkel het een en ander toch gelukt. Ik hoop naar de toekomst toe dat dergelijke instellingen gemakkelijker worden. Ik vind dit veel te gecompliceerd.

  Vr 1 nov 2013, 18:07 [reply]

  • thomas

  ik heb problemen met Skype hoe moet je je scherm delen met de skyper waarmee je aan het kypen bent?

  of kan dat niet meer met windows 8?
  (zou toch raar zijn)

  Wo 6 nov 2013, 16:24 [reply]

  • Simon

  Ik moet morgen interviews via skype opnemen. Heb geen recorder gevonden die werkt voor de Skype app voor windows 8. Iemand een idee?

  Do 7 nov 2013, 21:17 [reply]

  • andre

  geef mij de oude vertrouwde msn maar terug , Wat een BAGGER programma dat skype

  Za 9 nov 2013, 14:57 [reply]

  • Els

  Hallo,
  Na de update van windows 8 naar 8.1 heb ik geen beeld meer bij Skype, hoe los ik dit op?

  Zo 10 nov 2013, 13:42 [reply]

  • boom

  Is er ergens een instelling in de nieuwe Skype om te zien of iemand online komt, zoals in de oude versie normaal was.
  Ik heb de desktopversie geinstalleerd, maar krijg de melding dat dit per december 2013 niet meer werkt. HELP!

  Zo 17 nov 2013, 10:20 [reply]

  • Daamen

  Als ik via Windows 8 Skype wil installeren dan krijg ik dat ik via mijn Microsoft account moet inloggen. Ik heb een fout in dat e-mailadres. Ik heb mijn account gewijzigd. Maar het foute e-mailadres blijft er staan. Kan dus niet inloggen bij Skype. Wie weet de oplossing. Bij Microsoft geprobeerd, maar werd door verwezen naar Skype.

  Di 19 nov 2013, 12:51 [reply]

  • Arend Geurkink

  Ik heb het helemaal gehad met microsoft ik wil niet inloggen via een microsoft account naar Skype maar zoals vroeger met mijn eigen Skype naam. Ik moet helaas met windows werken maar wil niet meer dan dat. Niet microsoft maar ik ben de eigenaar van mijn laptop met windows 8.1

  Vr 29 nov 2013, 05:15 [reply]

  • henk

  ik heb op mijn laptop een skype app. hoe kan ik daar een contact persoon verwijderen?

  Ma 2 dec 2013, 15:27 [reply]

  • Harrie

  Het is verschrikkelijk dat je gewoon niet de vrijheid hebt skype los te gebruiken van een microsoft account. Heb er nu zoveel spijt van om windwos 8 te nemen dan maar geen skype meer pleurt maar op!

  Di 3 dec 2013, 14:18 [reply]

  • bobby

  weet iemand toevallig hoe je het scherm van skype kan verkleinen? het is altijd zo groot en ik moet heel de tijd van scherm wisselen...Iemand raad?

  Do 12 dec 2013, 14:03 [reply]

  • pcmans

  Idd, HOE maak je skype kleiner en bv gewoon op tussen andere programma's op de taakbalk actief? echt niet handig nu ;(

  Ma 16 dec 2013, 13:48 [reply]

  • hellraiser

  En dan beweren dat windows 8 enz, een beter OS is? Heb nog nooit zo´n groote rommel gezien,ga het er gewoon afzwieren.

  Di 17 dec 2013, 16:32 [reply]

  • hellraiser

  Verder zit het OS van MS vol spyware en backdoors..(veilig?)
  Gebruiksvriendelijk? Je ziet door het bos de bomen niet meer.
  En bovendien irritant dat steeds weer ongevraagd linken naar,accounts,updates,installaties etc van apps...gewoon een gruwel dat OS.

  Di 17 dec 2013, 16:39 [reply]

  • Henk

  Skype: een drama! Microschoft... Big Brother. Wie bevrijd ons van deze slavernij? Ga mijn tablet gebruiken met Tango

  Zo 22 dec 2013, 10:44 [reply]

  • Rob Hoogendoorn

  Je vraagt je inderdaad af waarom om de heren/dames programmeurs de users interface zo slecht hebben gemaakt en steeds veranderen. Het ligt voornamelijk aan Windows 8. Wat mij betreft, thans de slechtste interface ooit.

  Di 14 jan 2014, 16:38 [reply]

  • GEEN SKYPE 8 APP GEBRUIKEN!!!

  Ik ben echt gek geworden door deze app, je kan niet eens uitloggen na uren zoeken ben ik maar over gegaan op de desktop versie,

  0/10 WAARDELOOS.

  Ma 10 feb 2014, 23:44 [reply]

  • Sofie

  Dag,

  Hoe verwijderd ik iemand uit Skype?
  Via de rechtermuisknop lukt die niet. ik heb al zitten zoeken maar ik vind het nergens

  kunnen jullie mij helpen?
  Met vriendelijke groeten
  Sofie

  Wo 12 feb 2014, 14:53 [reply]

  • Els

  Ik wil ook graag iemand verwijderen die (na eerder verwijderd te zijn geweest) ineens weer tussen de contactpersonen staat. Sinds de laatste update is dat niet te vinden. Ik hoor het graag als iemand het weet.
  (Probeerde de persoon te blocken, maar dit wordt dan vermeld: Els heeft [..] geblokkeerd. Niet fijn als de ander dat ook ziet...)
  Groeten, Els

  Ma 17 feb 2014, 13:05 [reply]

  • Els

  Even een aanvulling op mijn verhaal hierboven. De contactpersoon die ik wil verwijderen, is geen vaste contactpersoon. Als ik op zijn naam klik, staat in het volgende (chat)scherm een button met 'deze persoon uitnodigen' o.i.d. (zie ik nu niet meer omdat ik hem heb geblokkeerd). Ik heb dus ook geen button rechts onderin met 'verwijderen'. Hij wordt min of meer opgedrongen.

  Ma 24 feb 2014, 19:50 [reply]

  • leo

  windows 8nis waardeloos net als de skype 8, onduidelijk omslachtig . blijkbaar begrijpen deze mensen niet dat mensen voor elk nieuw systeem een leercurve nodig is en met aanpassinge die elke zon ontgaat krijg je alleen maar weerzin tegen slechte programering

  Di 4 mrt 2014, 10:30 [reply]

  • Marcel

  Nieuwe computer windows 8.1 met skype. Echter het geluid werkt niet naar de ontvanger en ik hoor ook niets. Wie kan mij helpen dit te verhelpen.

  Wo 12 mrt 2014, 08:59 [reply]

  • rien

  ge woon windows 7 er weer op zetten heb ik ook gedaan en alles werkt weer

  Zo 23 mrt 2014, 21:02 [reply]

  • Geert

  Als u de Skype die bij Windows 8 verwijdert (Skype is door microsoft overgenomen). En je installeert daarna "SKYPE VOOR BUREAUBLAD" zit je weer op de oorspronkelijke manier te Skypen.

  http://www.skype.com/nl/download-skype/skype-for-windows/

  Za 29 mrt 2014, 12:29 [reply]

  • Els

  Bedankt voor de tip, Geert!

  Ma 31 mrt 2014, 11:29 [reply]

  • Sandra

  Het tabblad bestand is verdwenen in skype waar
  je je kon afmelden. Wat nu?

  Vr 2 mei 2014, 19:12 [reply]

  • Bente

  Zelf heb ik het probleem dat als ik personen verwijder op skype en daarna de skype afsluit, dat ik de volgende keer als ik weer op skype ga de verwijderde contacten weer terug zijn. Weet iemand hoe verwijderde contacten niet meer terugkomen?

  Ma 12 mei 2014, 18:20 [reply]

  • alina

  Als ik wil uitloggen dan verspringt mijn scherm terug naar startmenu, weet iemand hoe ik mij kan afmelden?

  Vr 23 mei 2014, 22:40 [reply]

  • sandra

  ik heb win8 ik heb geen microsoft account en wil ik ook niet maar toch skype gebruiken bvb met facebook inloggen maar zie niet hoe dat moet HELP!!!!!!!!!

  Wo 11 jun 2014, 14:40 [reply]

  • Geert

  Lees Geert hierboven

  Za 28 jun 2014, 02:37 [reply]

  • wim

  Hallo kan iemand mij vertellen hoe het kan dat ik bij anderen Skype gebruikers als online sta, terwijl de Pc uit is? en wat er aan te doen is!!!!

  Vr 27 jun 2014, 22:40 [reply]

  • Geert

  Heb je een ander toestel waar ook Skype opstaat? GSM, iPhone, iPod enz..Dan vermoed ik dat je daar ook moet afmelden.
  Groetjes

  Za 28 jun 2014, 02:42 [reply]

  • wim

  Nee ik heb een tablet maar daar heb ik de Skype app verwijderd, omdat ik ook dacht dat dat de oorzaak was. ik weet van mensen die echt maar 1 pc hebben die ook het zelfde probleem hebben.!!!!!!

  Za 28 jun 2014, 09:17 [reply]

  • Marga

  Wim, daar ben ik ook heel benieuwd naar, want heb precies hetzelfde probleem. Ik zie ook vaak andere online staan die er dan helemaal niet blijken te zijn en zelf sta ik ook geregeld bij andere online als ik er niet ben. Heeeeeeel irritant :(

  Vr 27 jun 2014, 23:30 [reply]

  • jeschneider

  per vandaag skype voor w 8 geinstalleerd wat een waardeloos iets is dat geworden,ik gooi hem er gelijk weer af .

  Wo 9 jul 2014, 09:00 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines