Spotler

Spotler e-mailmarketing software

Spotler is e-mail marketing (automation) software die meer marketing power geeft. Dus niet oneindig veel functies in de software, maar functies die echt gebruikt worden en die makkelijk en snel toe te passen zijn. Met Spotler maak je zelf snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, landingspagina’s, A/B splittesten en automatische (event-triggered) campagnes.

Organisaties die actief zijn in de e-commerce kunnen bovendien van de mogelijkheid gebruikmaken om een store sync toe te passen. Hierdoor zijn klanten, producten en orders uit het e-commerce platform beschikbaar in Spotler. Daarnaast staan er 5 automatische campagnes klaar die direct ingezet worden – o.a. de verlaten-winkelwagencampagne – en wordt de conversie als gevolg van e-mail inzichtelijk gemaakt.

De software van Spotler is ontwikkeld voor praktische, ambitieuze marketeers en communicatieprofessionals die geweldige resultaten willen behalen. Spotler biedt hen drie verschillende productversies. Zo kunnen zij zelf zonder frustraties succesvol zijn in e-mail marketing (automation) en verspillen ze geen tijd aan ingewikkelde applicaties.

Over Spotler

Spotler is in juni 2017 ontstaan na het samengaan van zusterbedrijven Blinker (e-mailmarketing bureau) en MailPlus (ESP). Beide bedrijven zijn sinds 2004 actief. Blinker en MailPlus hebben een leidende positie in Nederland opgebouwd als het gaat om het ontwikkelen en leveren van e-mail marketing software en diensten. Met name in het midmarket segment in de B2B, e‑commerce en in de non-profit sector. Hier zijn ambitieuze marketeers en communicatieprofessionals zelf actief met e‑mail marketing automation en zij behalen dankzij Spotler zelf met veel plezier hun resultaten.