Spotler

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software genaamd MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen. Uiteraard trainen we onze gebruikers en kunnen zij terugvallen op onze real-time supportafdeling als zij er zelf even niet uitkomen. Spotler is ontstaan na het samengaan van de bedrijven Blinker en MailPlus.

Over e-mail marketing software

MailPlus is de e-mail marketing software die Spotler ontwikkelt en levert aan zo’n 2700 klanten en een veelvoud aan gebruikers in de Benelux. De software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. MailPlus heeft specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door meer dan 130 partners in de markt worden gezet.

In 2017 is Spotler opnieuw als nr. 1 ESP geëindigd in de Emerce 100. Sinds de start in 2004 zijn er inmiddels 6 miljard e-mails verzonden door Spotler klanten. Dat gebeurt via ons eigen netwerk waarvoor we 2 volledig redundant datacenters hebben in Amsterdam en in de cloud.