Gratis videobewerkingssoftware via Filmpjes.nl

Gratis videobewerkingssoftware via Filmpjes.nl

In samenwerking met Magix biedt Filmpjes.nl gebruikers nu de gelegenheid om Magix Video deLuxe Silver Edition gratis te downloaden. Het is nu ook mogelijk om filmpjes na bewerking rechtstreeks naar Filmpjes.nl te uploaden.

Op de site zijn inmiddels al twee videobewerkingsprogramma’s gratis te downloaden, de onlangs verbeterde video editor van Stoneroos is al enkele maanden gratis te downloaden en wordt al door duizenden gebruikers intensief gebruikt. De tool is erg eenvoudig in gebruik; in een paar stappen eigen filmpjes bewerken en het resultaat direct online zetten.

"De Silver Version van Magix is een beperkte versie van MAGIX Video deLuxe, Nederlands meest verkochte videobewerkingssoftware. Een aantal functies zijn niet beschikbaar en het aantal overgangen en effecten zijn een stuk beperkter. Desalniettemin is dit prima software om uw filmpjes te verbeteren voordat u ze deelt met anderen," aldus een woordvoerder van Magix.

Door overgangen, effecten, achtergrondmuziek, teksten of plaatjes aan een filmpje toe te voegen worden filmpjes vaker bekeken volgens Bryan Chin van Filmpjes.nl.  Met maandelijks meer dan een half miljoen afgespeelde filmpjes is Filmpjes.nl een van Nederlands grootste videosites. In tegenstelling tot grote internationale sites als YouTube richt Filmpjes.nl zich voornamelijk op Nederlandse video content gemaakt door het gewone volk.

Tags: film, magix, video, youtube

Reacties (2)

 • wil aanmelden

  Za 23 aug 2008, 11:26 [reply]

  • dries6951

  Deze versie die je gratis kan downloaden is NIET geschikt voor Win7

  Do 3 dec 2009, 23:06 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines