Oud Apple medewerker: "Tim Cook is een lichtgewicht"

Oud Apple medewerker: "Tim Cook is een lichtgewicht"

Een voormalig verkoopleider van Apple, David Sobotta, haalt in een interview met ReadWrite uit naar CEO Tim Cook.

"Om te beginnen is Cook niet echt een people person," zo schrijft Sobotta aan RW's Dan Lyons. "Hij zal niet achter iemand staan in een moeilijke periode, zo'n soort kerel is hij gewoon niet. Verder voel ik geen persoonlijke loyaliteit in hem, en ik denk dat andere medewerkers dat inmiddels ook doorhebben." Hij vervolgt: "Op gebied van technologie denk ik dat Tim Cook een lichtgewicht is. Ik heb nooit de passie voor technologie gezien bij Tim die juist wel overduidelijk aanwezig was bij Steve."

Een vrije brutaal stuk, maar er moeten wel wat vraagtekens geplaatst worden bij de bron. Sobotta is al in 2004 gestopt bij Apple, hij heeft nooit rechtstreeks verslag uit hoeven brengen aan Cook. Daar komt nog bij dat hij recentelijk een vervelden reactie kreeg van Apple. Sobotta had een korte biografie geschreven over zijn 20 jaar bij Apple, voordat hij deze zou publiceren heeft hij Apple een heads up gegeven. Apple stuurde hem vervolgens een juridische brief die volgens Lyons, hem "erg overstuur" maakte.

Tags: apple, tim cook

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines