Gadgets11.05.2022

​Google kondigt Google Pixel Watch aan


En een glimp van Pixel 7 en Pixel Tablet

Google komt in het najaar niet alleen met de nieuwe smartphone Google Pixel 7, maar ook met Google Pixel Watch. Het is voor het eerst dat Google zelf met een smartwatch komt, die niet geheel toevallig diepe integraties heeft met Fitbit. Google kondigde vandaag tijdens zijn I/O-presentatie allerlei verschillende toepassingen aan. Deze ontwikkelaarsconferentie draait doorgaans veelal om software, maar ditmaal was er -na lang wachten- dus ook veel ruimte voor hardware.

Pixel Watch

De grootste aankondiging vanavond is de Pixel Watch. Het nieuwe slimme horloge van Google was al van alle kanten gelekt, maar nu is het officieel. Het is het eerste horloge dat van binnen en van buiten gemaakt is door Google en het verschijnt in de herfst, tegelijk met Pixel 7. Verwacht een diepe integratie met Fitbit (dat enkele jaren geleden is overgenomen door Google), met allerlei fitnessmogelijkheden, hartslagtracking en slaapmodi.

Pixel 7

Pixel 7 komt er ook in de herfst aan en Google besloot -voor het lekken begint- maar alvast een afbeelding te laten zien van de nieuwe toestellen. De smartphone wordt voorzien van de nieuwe Tensor-chip (dus niet die van Pixel 6, maar een nog aan te kondigen Tensor-chip) en hij draait op Android 13. Het design lijkt wel wat op dat van zijn voorganger, maar ditmaal is de camerastreep gemaakt van aluminium. Er zitten drie camera’s aan de achterzijde van de Pixel 7 Pro en 2 op de Pixel 7, dus dat is net zoals bij de 6-serie.

Pixel 7
Pixel 7

Pixel 6a

Pixel 6 is de snelst verkopende Pixel-telefoon ooit: zijn verkopen zijn al hoger dan die van Pixel 4 en 5 bij elkaar opgeteld. Google komt nu met Pixel 6a, een apparaat dat 449 dollar kost (omgerekend 426 euro). Het uiterlijk is hetzelfde als dat van Pixel 6 en dat geldt ook voor de processor. De vingerafdrukscanner zit niet aan de achterzijde, maar onder het scherm en het toestel is wel iets kleiner dan de gewone Pixel 6: hij heeft een 6,1 inch OLED-scherm (met een lage verversingssnelheid van 60Hz).

De camera’s zijn wel anders: er zit een 12 megapixel-hoofdcamera op met optische beeldstabilisatie en een 12 megapixel ultrawide lens met een 8 megapixel selfiecamera. De batterij is ook wat kleiner: 4.400mAh. Google belooft echter dat hij de hele dag meegaat. Het toestel verschijnt op 28 juli en je kunt hem vanaf 21 juli preorderen, maar alleen in de Verenigde Staten en Japan.

Pixel Buds Pro

Google heeft ook Pixel Buds Pro aangekondigd, nieuwe oordopjes met noise cancellation. Ze kosten omgerekend 189 euro en ze zijn voorzien van een IPX4-rating, wat betekent dat ze goed tegen een spat water kunnen. Er zit een sensor in die checkt hoe de oordopjes in je gehoorgang zitten, zodat ze zo comfortabel mogelijk kunnen worden geplaatst. Er zit een 6-kernen processor in en je kunt ze op meerdere apparaten tegelijk aansluiten via Bluetooth. De oordopjes kunnen met actieve ruisonderdrukking aan 7 uur mee op een keer opladen, terwijl het zonder die ruisonderdrukking 11 uur is. Uiteraard is ook Google Assistent aanwezig op de oordopjes. Ze verschijnen op 28 juli en zijn een week ervoor preorderbaar.

Pixel Tablet

Google kondigde ook alvast iets aan wat pas in 2023 komt, namelijk een Pixel Tablet. Tablets hebben nogal een opmars gemaakt de laatste jaren, nadat ze eigenlijk al een beetje werden doodverklaard. Google heeft er weinig over gezegd in zijn presentatie, alleen dat het de meest behulpzame tablet ter wereld moet gaan worden en dat er een Tensor-chip in zal zitten, maar welke precies is nog onbekend.

Pixel tablet
Pixel tablet

Google Translate

Google voegt 24 talen toe aan Google Translate, waaronder de eerste taal van de eerste inwoners van Amerika, maar ook Quechua, de taal van een volk dat in Ecuador, Peru en Bolivia woont.

Google Maps

Maps wordt aanzienlijk verbeterd in Afrika, waar inmiddels 300 miljoen gebouwen zijn vastgelegd. Dat is vijf keer zoveel dan eerder en dit kan Google voor elkaar boksen door kunstmatige intelligentie en satellieten in te zetten om te zien welke gebouwen er nieuw zijn. Ook in India is het hiermee bezig geweest, waardoor hier nu tweemaal zoveel gebouwen zijn vastgelegd. Wil je in een gebouw kijken, dan kan dat bijvoorbeeld bij restaurants: er is een soort vogelvluchtbeeld dat wordt samengesteld uit foto’s.

Google Maps krijgt de mogelijkheid om milieuvriendelijker te rijden, wat meteen als pluspunt heeft dat het jou minder brandstof kost. Deze optie was al live in de Verenigde Staten, maar komt later dit jaar ook naar Europa.

YouTube

YouTube wordt beter waar het gaat om wat er in een video gebeurt. Zo kun je automatisch een video in hoofdstukken laten opknippen door kunstmatige intelligentie van DeepMind. Via spraakherkenning worden voor alle iOS- en Android-gebruikers automatisch videotranscripties gemaakt. Google breidt daarbij ook zijn automatisch vertaalde ‘ondertiteling’ uit.

Buds
Buds

Google Docs

Google Docs krijgt een functie waardoor een lange tekst een soort TLDR krijgt. Dat staat voor Too Long Didn’t Read en dat zie je soms op het internet bij lange artikelen. Dan wordt het door de schrijver van het stuk gedaan, maar in Google Docs krijg je zo’n ‘Te Lang, Niet Gelezen’-samenvatting automatisch. Je kunt er ook duimpjes aan geven om aan te geven dat je het goed vindt (of juist niet).

Google Meet

Google Meet wordt verbeterd op het gebied van licht en huidskleur. Zo kun je gebruikmaken van kunstmatige intelligentie om je beter aan te lichten door een cirkeltje te verplaatsen op het scherm.

Google Zoekmachine

In het Westen schijnen we er nog niet heel enthousiast mee bezig te zijn, maar in de Google Zoekmachine wordt in India ongeveer 30 procent van de zoekopdrachten via spraakbesturing ingevoerd (in Hindi). De zoekmachine zou worden verbeterd voor mensen die graag wat feiten over bijvoorbeeld een bepaalde film invoeren, waardoor je nu makkelijker een film kunt vinden waarvan je wel wat details weet, maar niet meer hoe hij ook alweer heet. Op zich kom je daar meestal wel uit met Google, maar nu gaat het hier nog meer zijn best voor doen om je van het juiste antwoord te voorzien. Google Lens, wat deel uitmaakt van de zoekmachine van Google, dat wordt maar liefst 8 miljard keer gebruikt per maand.

Multisearch

Bovendien is er nu Multisearch in de zoekmachine te vinden. Hierbij kun je in de Google-app een foto maken en een vraag stellen. Dus bijvoorbeeld een foto van een witte hond met zwarte stippen. “Wat voor hond is dit?” en Google zal je antwoorden dat het een dalmatiër is. Ook kun je bijvoorbeeld een bepaalde trui zoeken in een andere kleur. Of je maakt een foto van je lege fietsband en je vraagt ‘Hoe repareer ik dit?’ en Google helpt je aan het antwoord.

Lens maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld een schap met producten in de supermarkt te scannen, waarna je via augmented reality ziet wat bijvoorbeeld de eigenschappen van een bepaald product zijn. Het heet Scene Exploration en het is zeker iets wat je moet onthouden: dit is als het ware een soort control-F voor de echte wereld, want als je iets wil zoeken, dan kun je dat straks sneller vinden.

Ook belangrijk: Google’s zoekmachine gaat werken via de Monk-schaal, die is ontwikkeld door Harvard-professor Dr. Ellis Monk. Hiermee kun je bij het zoeken naar bijvoorbeeld een foto van bepaalde make-up op een mens kiezen welke huidskleur je graag zou willen zien. Immers ziet oranje oogschaduw er op een witte huid heel anders uit dan op een zwarte huid. Er zijn tien huidskleuren om uit te kiezen. In het verlengde hiervan wordt er in Google Foto’s ‘Real Tone’ toegevoegd als filter, om specifiek op een bepaalde huidskleur toe te passen.

Monk Skin Tone Scale
Monk Skin Tone Scale

Google Assistent

Je kunt nu tegen de Google Assistent praten zonder dat je elke keer ‘Hey Google!’ hoeft te roepen. Als je via de Nest Hub Max wil praten tegen de slimme assistent van Google, dan hoef je alleen te kijken naar je Nest Hub Max, waarna er een klein belletje in de linkerbovenhoek verschijnt en je weet dat je gezien bent, waarna je gewoon een vraag kunt stellen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er zes machine learning-modellen van kracht die maar liefst 100 signalen verwerken om te weten te komen of je naar de camera kijkt. Uiteraard betekent dit alles wel dat dit apparaat dus constant naar je kijkt en dat is iets waar je nog wat privacyvragen bij kunt stellen. Ook wordt de Assistent wat slimmer. Als je bijvoorbeeld een liedje wil horen van Florence + the machine, dan kun je zeggen: ‘Speel muziek af van Florence en …’ en Google Assistent vult zelf al in dat dat vast ‘the machine’ moet zijn en begint af te spelen.

Beveiliging en privacy

Google zegt de komende vijf jaar 5 miljard dollar te investeren in beveiliging. Daarnaast geeft het aan dat Gmail elke dag meer dan 15 miljoen spam- en phishingberichten tegenhoudt, terwijl Google Play 125 miljard apps scant. Er komt ook extra phishingbescherming naar Google Docs, Sheets en Slides. Daarnaast krijgen Chrome en Android virtuele creditcards, waardoor je met een virtueel creditcardnummer kunt betalen wat fraude moet tegengaan. Onder andere Visa, MasterCard en Amex komen deze zomer met virtuele kaarten.

Daarnaast heeft Google aangekondigd dat het met een uitgebreider menu komt voor mensen om de controle over te nemen over de advertenties die ze te zien krijgen. Zo kun je straks categorieën en merken kiezen waarvan je al dan geen advertenties wil zien. Ook kun je dankzij een nieuwe tool makkelijker zoekresultaten met je persoonlijke informatie laten verwijderen door Google. Denk bijvoorbeeld aan websites met je telefoonnummer of je adres erop, zodat je je privacy kunt beschermen.

Google Wallet

Er is ook een nieuwe Google Wallet aangekondigd, waarbij je je telefoon tegen een pinapparaat kunt houden om te betalen via Google Pay. Je kunt er echter ook boarding passes in bewaren, passen voor Disneyland en andere kaarten, net zoals we kennen van de Apple Wallet. Voor Amerikanen geldt dat er zelfs rijbewijzen in deze Google Wallet kunnen worden geplaatst.

Het is duidelijk dat er genoeg aankomt voor Google-fans, alleen is het de vraag of er iets van deze apparatuur in Nederland verkrijgbaar zal zijn. De Pixel 6 en 6 Pro moet je als Nederlander ook uit Duitsland of Frankrijk halen. Pixel 6a is zelfs niet eens in die landen verkrijgbaar. Het is afwachten tot de herfst om meer te leren over Pixel 7 en Pixel Watch.

Laura Jenny
Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven, Belle is haar beste vriendin en haar laptop is nooit ver weg.

Verder lezen over Android

De nieuwe Chromecast is bijna tegenovergestelde van oude

De meest recente Chromecast dateert uit 2022 en is de Chromecast with Google TV. De nieuwe lijkt daar echter totaal niet op.

Gadgets23.07.2024

De nieuwe Chromecast is bijna tegenovergestelde van oude

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft aangekondigd zijn ecosysteem van producten in Europa te gaan versterken met een midrange tablet genaamd OnePlus Pad Go en een nieuwe kleurstelling voor de OnePlus Watch 2. Beide producten worden officieel uit de doeken gedaan op dinsdag 23 april om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Gadgets17.04.2024

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

Gevonden voorwerpen: Androids gaan zoekgeraakte gadgets vinden

In de taxi, in de trein of in de kroeg: het zijn typisch plekken waar mensen hun smartphone vergeten. Iets te veel gedronken, een gladde zitting, donker, het zijn allemaal redenen waardoor je je smartphone nog sneller ui...

Technology09.04.2024

Gevonden voorwerpen: Androids gaan zoekgeraakte gadgets vinden

Waarom je niet altijd voor een iPad hoeft te kiezen

iPads zijn inmiddels zo’n standaard geworden in de tabletwereld, dat we het vaker een iPad noemen dan een tablet. Ook als het helemaal geen tablet van Apple is. Ze bestaan: non-Apple-tablets, en die zijn lang niet alti...

Gadgets02.04.2024

Waarom je niet altijd voor een iPad hoeft te kiezen

​6 tips om meer uit je Android-telefoon te halen

Je hebt hem altijd bij je, maar haal je er ook echt uit wat erin zit? Je hoeft niet constant met je telefoon bezig te zijn om er meer uit te halen. Soms zijn er ook heel handige functies die je simpelweg nog niet kent en...

Mobile05.01.2024

​6 tips om meer uit je Android-telefoon te halen

Android Auto helpt je herinneren waar je auto staat

Vergeet je vaak waar je je auto parkeert? Dan ben je niet de enige. Er zijn diverse apps waarin je kunt vastleggen waar je de auto hebt gelaten, maar nu introduceert Google een handige nieuwe functie voor Maps waarvan we...

Automotive08.12.2023

Android Auto helpt je herinneren waar je auto staat

Wat is iMessage en waarom gebruiken we het niet zoveel?

Apple heeft geen ‘Berichten’ zoals Android. Althans: de app heet wel Berichten, maar staat beter bekend als iMessage. Het is een app waarin je sms’jes binnenkomen, maar waarmee je ook berichten kunt sturen. Die ber...

Mobile15.11.2023

Wat is iMessage en waarom gebruiken we het niet zoveel?

Vlak voor Apple event teast Google alvast zijn Pixel 8 en Watch 2

Morgenavond presenteert Apple zijn nieuwe iPhone en zoals we al schreven is er al vrij veel aan geruchten door de geruchtenmolen gegaan. Echter staat er ook nog een andere telefoonaankondiging voor de deur, namelijk Goog...

Mobile11.09.2023

Vlak voor Apple event teast Google alvast zijn Pixel 8 en Watch 2

Verder lezen over Gadget

Gerucht: Sonos heeft nieuwe soundbar in de maak genaamd Lasso

Sonos maakt in deze tijd dat country een trend is een nieuwe soundbar die momenteel bekendstaat onder de codenaam Lasso.

Gadgets11.07.2024

Gerucht: Sonos heeft nieuwe soundbar in de maak genaamd Lasso

Zelfs schoenen ontkomen niet aan het grootste nadeel aan tech

Technologie is onze grootste vriend, maar stiekem kan het ook onze grootste vijand zijn. Zelfs schoenen ontkomen er niet meer aan.

Technology05.07.2024

Zelfs schoenen ontkomen niet aan het grootste nadeel aan tech

DJI onthult dure, maar stille e-mountainbike Amflow

ekend van drones, maar nu ook actief in de wereld van elektrische fietsen. Elektrische mountainbikes om precies te zijn: onder de merknaam Amflow.

Gadgets03.07.2024

DJI onthult dure, maar stille e-mountainbike Amflow

5 dingen die een Bluetooth-speaker sowieso moet hebben

Er is immers inmiddels ruime keuze. Sonos, Beats, JBL, Sony, ULT, Skullcandy, het gaat maar door. Dit zijn vijf zaken die wat ons betreft altijd thuishoren in een goede Bluetooth-speaker.

Gadgets26.06.2024

5 dingen die een Bluetooth-speaker sowieso moet hebben

10 grappige gadgets voor mensen die van het internet houden

We hebben 10 grappige gadgets voor je verzameld om helemaal te bewijzen dat jij het internet hebt begrepen.

Gadgets21.06.2024

10 grappige gadgets voor mensen die van het internet houden

Nieuwe Philips Hue Twilight-lamp: voor niets gaat de zon op

Philips heeft zijn nieuwe Hue-lamp aangekondigd. Het is een interessant apparaat dat doet denken aan een wake-uplight, maar komt wel met een flink prijskaartje.

Gadgets19.06.2024

Nieuwe Philips Hue Twilight-lamp: voor niets gaat de zon op

Nieuwe robot Pixelbot 3000 maakt van AI-prompt LEGO-mozaieken van alles

Je zou kunnen zeggen dat deze printer LEGO print. Het is een apparaat dat mozaïeken maakt met bestaande LEGO-blokjes met AI.

Gadgets18.06.2024

Nieuwe robot Pixelbot 3000 maakt van AI-prompt LEGO-mozaieken van alles

Top 5: tuinmachines voor de zomer van 2024

Met de zomer van 2024 voor de deur, is het tijd om de tuin op te knappen en klaar te maken voor lange, zonnige dagen. Het kiezen van de juiste tuinmachines kan een wereld van verschil maken.

Lifestyle13.06.2024

Top 5: tuinmachines voor de zomer van 2024

Verder lezen over Google

De nieuwe Chromecast is bijna tegenovergestelde van oude

De meest recente Chromecast dateert uit 2022 en is de Chromecast with Google TV. De nieuwe lijkt daar echter totaal niet op.

Gadgets23.07.2024

De nieuwe Chromecast is bijna tegenovergestelde van oude

Startup Wiz zegt nee tegen de 23 miljard dollar van Google

Wat zou jij doen als Google je twee keer zoveel wilde betalen voor je bedrijf als het op dit moment wordt gewaardeerd? Als je Wiz bent, zeg je nee.

Cybercrime23.07.2024

Startup Wiz zegt nee tegen de 23 miljard dollar van Google

En de nieuwe emoji van dit jaar is: een kale boom met dorre takken

Er zijn nieuwe emoji voor dit jaar gepresenteerd. Eén van de sterren van de show is… een dorre boom met kale takken.

Online17.07.2024

En de nieuwe emoji van dit jaar is: een kale boom met dorre takken

Google is van plan om grootste startup-overname ooit te doen

Google zou de grootste startup-acquisitie ooit zijn voor een bedrag van 23 miljard dollar. 

Cybercrime15.07.2024

Google is van plan om grootste startup-overname ooit te doen

Google Maps laat je op iPhone eindelijk zien hoe hard je mag

Op Android doet de app dit al jaren, maar nu krijgt Apple die mogelijkheid eindelijk ook. 

Mobile12.07.2024

Google Maps laat je op iPhone eindelijk zien hoe hard je mag

Google stopt met de doorlopende scroll op zijn zoekmachine

Het is volgens Google bedoeld om te zorgen dat zoekresultaten eerder laden, in plaats van dat je allemaal dingen geladen krijgt waar je helemaal niet om hebt gevraagd.

Search26.06.2024

Google stopt met de doorlopende scroll op zijn zoekmachine

Waarom verstuurt Google weer account- en inloglinks in mails?

Sinds enige tijd verstuurt Google accountnotificaties over veiligheidsissues of nieuwe functies naar de inbox van Gmail. Verontrustend feit daarbij is dat deze emails een directe link naar de desbetreffende accountinformatie bevatten.

Cybercrime26.06.2024

Waarom verstuurt Google weer account- en inloglinks in mails?

AI heeft een gigantische impact op de werking van Google Ads

Laten we het even hebben over ons zoekgedrag in Google en de effecten daarvan als we de zoekmachine minder gaan gebruiken. In een tijdperk van AI lijkt dat misschien vanzelfsprekend al is daar nog niet echt bruikbare data over beschikbaar.

Advertising25.06.2024

AI heeft een gigantische impact op de werking van Google Ads

Verder lezen over Smartphone

Samsung laat Galaxy AI hoogtij vieren in nieuwe foldable Galaxy Z Flip 6

Samsung heeft in Parijs tijdens Galaxy Unpacked nieuwe telefoons, smartwatches, oordopjes en een slimme ring aangekondigd.

Mobile10.07.2024

Samsung laat Galaxy AI hoogtij vieren in nieuwe foldable Galaxy Z Flip 6

CMF Phone 1: budgetsmartphone die het net even anders doet

CMF Phone 1 kost niet heel veel en hij heeft -net als Nothing zelf- een leuke quirky toevoeging om zich te onderscheiden.

Mobile08.07.2024

CMF Phone 1: budgetsmartphone die het net even anders doet

Alles over de aankomende Samsung-producten lijkt al gelekt

De lekken van de aankomende Samsung-producten zijn zodanig serieus, dat het erop lijkt dat alles al bekend is. Dit is wat we weten.

Mobile04.07.2024

Alles over de aankomende Samsung-producten lijkt al gelekt

Dit is de nieuwe OPPO Reno12 Series

De langverwachte OPPO Reno12 Series is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Met de Reno12 en de Reno12 Pro introduceert OPPO twee gloednieuwe AI-telefoons met verschillende functies die de productiviteit en creativiteit verbeteren.

Mobile03.07.2024

Dit is de nieuwe OPPO Reno12 Series

iPhone 16 krijgt waarschijnlijk grotere, vervangbare batterij

iPhone zou best eens een stuk duurzamer kunnen worden en dat heeft alles te maken met de accu.

Mobile01.07.2024

iPhone 16 krijgt waarschijnlijk grotere, vervangbare batterij

Motorola kondigt felroze klaptelefoon Motorola Razr 50 Ultra aan

Motorola heeft zijn vouwbare telefoon aangekondigd. Het is de Razr 50 Ultra en de standaard-versie Razr 50. De Ultra komt in opvallend roze.

Mobile25.06.2024

Motorola kondigt felroze klaptelefoon Motorola Razr 50 Ultra aan

Dunne barsten op iPhone en Apple Watch niet meer gedekt

Het nieuwe beleid van Apple kan een reden zijn voor mensen om voorzichtiger met hun gadgets om te springen. Barstjes worden niet meer gefikst.

Mobile07.06.2024

Dunne barsten op iPhone en Apple Watch niet meer gedekt

Leica’s nieuwe app is voor wie de oude cameralook terugwil

Leica heeft een nieuwe app die heel geschikt blijkt te zijn voor wie terugverlangt naar oude camera’s. Het is de Leica Lux-app en je vindt in deze app verschillende kleurprofielen waarmee je de oldschool camera-looks kunt recreëren.

Mobile06.06.2024

Leica’s nieuwe app is voor wie de oude cameralook terugwil

Verder lezen over Smartwatch

Samsung laat Galaxy AI hoogtij vieren in nieuwe foldable Galaxy Z Flip 6

Samsung heeft in Parijs tijdens Galaxy Unpacked nieuwe telefoons, smartwatches, oordopjes en een slimme ring aangekondigd.

Mobile10.07.2024

Samsung laat Galaxy AI hoogtij vieren in nieuwe foldable Galaxy Z Flip 6

Huawei Watch Fit 3: elegante smartwatch met prima prestaties

De Huawei Watch Fit 3 is echter zeker geen kloon anders zouden ook alle smartphones klonen van elkaar zijn. Nee de Huawei Watch Fit 3 valt op door zijn gewicht en toch wel elegante looks die uiterst genuanceerd zijn uitgevoerd.

Gadgets01.06.2024

Huawei Watch Fit 3: elegante smartwatch met prima prestaties

Huawei versterkt marktaandeel met 7 nieuwe productlanceringen in Dubai

Tech in Asia22.05.2024

Huawei versterkt marktaandeel met 7 nieuwe productlanceringen in Dubai

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft aangekondigd zijn ecosysteem van producten in Europa te gaan versterken met een midrange tablet genaamd OnePlus Pad Go en een nieuwe kleurstelling voor de OnePlus Watch 2. Beide producten worden officieel uit de doeken gedaan op dinsdag 23 april om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Gadgets17.04.2024

Nieuwe kleurstelling OnePlus Watch 2 & OnePlus Pad Go worden op 23 april onthuld

10 redenen om te kiezen voor een smartwatch

Er zijn veel redenen te bedenken om een smartwatch aan te schaffen. De één kiest voor een slim horloge om snel en zonder telefoon berichtjes te kunnen lezen, terwijl de ander hem vooral gebruikt om te controleren of de...

Gadgets04.03.2024

10 redenen om te kiezen voor een smartwatch

​Huawei Watch GT 4: een van de mooiste smartwatches, met kryptonite

Smartwatches van Huawei: daarvan had ik nooit zo’n hoge pet op. Dat lag niet zozeer aan de functionaliteiten, maar meer aan de klokjes zelf. Ze waren altijd gigantisch, of veel te sportief en dat was niet zo aanspreken...

Gadgets04.03.2024

​Huawei Watch GT 4: een van de mooiste smartwatches, met kryptonite

​OnePlus Watch 2: smartwatch met batterijduur van 100 uur

OnePlus heeft een nieuwe smartwatch aangekondigd. Het deed dit tijdens Mobile World Congress, een groot smartphone-evenement dat nu plaatsvindt in Barcelona. Het meest bijzondere aan het klokje is dat de batterij van 500...

Gadgets27.02.2024

​OnePlus Watch 2: smartwatch met batterijduur van 100 uur

Apple Watch heeft een probleem: belt zomaar je contacten

Apple Watch blijkt er bij sommige mensen een eigen leven op na te houden. Er zit een glitch in de software waardoor het lijkt alsof jij het slimme horloge aanraakt, maar je dit helemaal niet doet. Kortom, alsof er een ge...

Gadgets13.02.2024

Apple Watch heeft een probleem: belt zomaar je contacten