Ford

Ford is een Amerikaans automobielconcern dat onder andere auto's bouwt onder de eigen naam Ford. Daarnaast wordt bij Ford ook het Amerikaanse luxemerk Lincoln gebouwd. Het Amerikaanse merk Mercury werd begin 2011 opgeheven.

Een van de meest in het oog springende auto's van Ford is de Ford Mustang. Wat de auto zo succesvol maakte was vooral zijn sportieve uiterlijk en zijn lage prijs: 2300 dollar.

De meest populaire en bekende modellen zijn verder de: Ford Model T (1908), Ford F-150 (1948), Ford 64 Mustang (1964), Ford GT40 (1965), Ford Ranger (1983) en de Ford/ Shelby GT500 (2010)

Beste dronebestuurders ter wereld strijden met rokende Mustang, driftende Focus RS en een robot

Twee van ’s werelds beste dronebestuurders gaan op een hindernisbaan de uitdaging aan met een driftende Focus RS, een rokende Ford Mustang en een robot. Dronebestuurders Luke Bannister en Brett Collis besturen hun dron...

Beste dronebestuurders ter wereld strijden met rokende Mustang, driftende Focus RS en een robot
Beste dronebestuurders ter wereld strijden met rokende Mustang, driftende Focus RS en een robot Wat gebeurt er wanneer een van de spannendste nieuwe sporten ter wereld en snelle auto's samenkomen?