5 manieren om Wie is de Mol het allerbeste te volgen

5 manieren om Wie is de Mol het allerbeste te volgen

Vorig artikel Volgend artikel

Wie is de Mol gaat morgen weer beginnen en daar hebben we gevoelsmatig lang op moeten wachten. Dat komt omdat we in coronatijd zijn getrakteerd op een extra tussenseizoen, dat we afgelopen jaar moesten missen. Geen probleem, het moment is eindelijk daar, we gaan in de eerste aflevering even goed aftasten wie toch die Mol zou kunnen zijn. Maar, hoe volg je het programma nou het allerbeste? Op deze vijf manieren.

De tv-serie kijken

Het is voor de hand liggend, maar de beste manier om Wie is de Mol te volgen dat is toch om het gewoon te kijken. Of je het nu direct kijkt op de NPO of terugkijkt via NPO Start: je hebt elke minuut van elke aflevering hard nodig om hints te zoeken en het gedrag van de kandidaten te bestuderen. De presentatie is wederom in handen van Rick van de Westelaken en alle kandidaten kun je er hier nog eens op naslaan. Blok het in je agenda: elke zaterdag om 20:30 uur Wie is de Mol op NPO1.

Moltalk kijken

En als je dan toch je agenda aan het blokken bent, zorg dan dat je het half uurtje na Wie is de Mol ook nog even blokkeert, want dan kun je namelijk op NPO3 kijken naar MolTalk. Hierin spreken Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg met gasten en oud-kandidaten over de acties uit de voorgaande afleveringen, complotten en theorieën. Het is een nabeschouwing zoals bij sport, maar dan leuker -want het is geen sport-. MolTalk wordt live vanuit VondelCS in Amsterdam gemaakt en dat maakt het extra leuk om te kijken: lekker live, versus de enorm slim in elkaar gemonteerde afleveringen van Wie is de Mol zelf natuurlijk.

De app gebruiken

De app van Wie is de Mol zit erg geniaal in elkaar. Je kunt er punten in verdelen voor wie jij het meest verdenkt en krijgt ook een rood scherm te zien als je Mol eruit is. Weg punten. Die punten zijn leuk omdat je ze kunt inzetten in poules. Het is een gratis app en het maken van een poule is ook gratis. Daarnaast vind je steeds meer binnen de app, waaronder de mogelijkheid een vraag te stellen in Moltalk. Daarnaast is de wekelijkse testvraag (op maandag) er ook weer, die je extra punten kan opleveren aan het einde van het spel.

Social media afstruinen

Als er een plek is waar mensen verder graag doorspeculeren over Wie is de Mol, dan is het wel social media. Screenshots worden gedeeld met verdachte informatie, er worden hele studies gemaakt van de outfits van de kandidaten en dan zijn er ook nog mensen die de titels van de uitzendingen compleet kapot-analyseren. Je vindt het allemaal op Twitter en TikTok, waar de Molkoorts hoog kan oplopen, en de discussies trouwens ook. Heerlijk.

Op het Wie is de Mol-forum kijken

Het voelt erg vorige eeuw, maar er is nog steeds een Wie is de Mol-forum te vinden. Je kunt er onder andere allerlei informatie en hints vinden over de verschillende deelnemers. Althans, op dit moment is het er nog wat rustig, maar we hopen dat het wanneer de reeks eenmaal losbarst weer een drukke bedoening is van hints. En zo niet, dan kun je natuurlijk ook lekker met collega’s keuvelen over de afleveringen of je partner lastigvallen.

Heel veel plezier met het nieuwe seizoen van Wie is de Mol, dat we uiteraard hier op DutchCowboys ook zeer fanatiek volgen.

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,...