Entertainment30.12.2018

Beelden eerste uitzending van ‘Wie is de Mol?’


Vanaf 5 januari weer op TV

Precies een week voor de eerste uitzending van het 19e seizoen van ‘Wie is de Mol’? delen de makers beelden van de eerste aflevering op Instagram en Twitter. Het nieuwe seizoen speelt zich af in Colombia. De leader van het nieuwe seizoen konden we al eerder zien.

Spanning opbouwen

We zijn heel benieuwd of de echte fans al hints zien die wijzen naar de mol. De makers weten de spanning al voor de eerste aflevering in ieder geval goed op te bouwen. Het begon in november met de bekendmaking van de kandidaten nadat een muurschildering van de kandidaten werd ontdekt.

Vanaf zaterdag 5 november te zien op 20.30u op NPO 1. De ‘Wie is de Mol?’ app kun je alvast downloaden zodat je straks mee kunt spelen. Geef punten aan kandidaten die je verdenkt en maak een poule aan met vrienden of familie.

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.