De opvolger van Chatroulette is Catroulette

Gisteren is in België Catroulette gelanceerd, een initiatief van 4 asielen, gesteund door GAIA. Catroulette werkt volgens hetzelfde principe als het bekendere Chatroulette. Je krijgt beelden van een kat te zien, wil je een ander katje, dan klik je op 'next' en je krijgt de volgende kat in beeld. Wil je een specifieke kat graag in huis halen dan klik je op 'adopt'.

Net zoals de asielen, pleit GAIA in eerste instantie voor het aanpakken van de oorzaak van de overpopulatie van katten. "Catroulette is daar een heel leuk voorbeeld van: het zet asielkatjes op creatieve wijze in de spotlight en dit in een periode waarin heel wat achtergebleven katjes op zoek zijn naar een nieuw baasje. We moedigen dit initiatief dan ook graag actief aan", aldus GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch.

Catroulette werd ontwikkeld in naam van deze vier asielen: Kitten in Nood, Brakel. Blauwe Kruis, Wommelgem. Blauwe Kruis, Brugge en Dierenasiel Sint-Truiden.

De opvolger van Chatroulette is Catroulette

Reacties (2)

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines