Deze week viral: een poezenneus en een klimaat-doemscenario

Deze week viral: een poezenneus en een klimaat-doemscenario

Vorig artikel Volgend artikel

Het was deze week weer een enerverende week op social media. We zagen onder andere hoe de presentatrice van Love Island IN het programma 'respectloos' wordt genoemd, maar ook hebben we na heel veel jaren weer eens genoten van het Televizierringgala. Dank je wel Pannekoek en Paling. We nemen de veelbesproken internettrends van de week met je door.

De harde grap over Römer

Peter Pannekoek was AAN tijdens het Televizierringgala. Waar het normaal toch wat truttig is, werd het gala ineens een halve roast, maar wel op een soort beschaafde manier. Een soort he.. De harde grap over de Römers bleef niet onopgemerkt. Dat de regie ook nog eens precies de juiste mensen wist te pakken met de camera, maakt het helemaal af. Geen wonder dus dat Pannekoek het fragment vol trots op zijn Instagram deelde. Overigens was de presentatie van begin tot einde top: heerlijke grappen, leuke 1-2-tjes tussen de Volendammer en de comedian en een goed tempo. Voor het eerst is het Televizierringgala het terugkijken waard.

Presentatrice wordt in de show 'respectloos' genoemd

'Boys will be boys', zegt Sarah Hyland, wanneer ze en plein publique in de serie Love Island USA respectloos wordt genoemd. Het datingprogramma dat draait om mooie lijven, oppervlakkigheid en aan elkaar wordt gepraat door de zeer grappige Ian Sterling, wordt in de VS gepresenteerd door de Modern Family-actrice. En die kreeg -eigenlijk uit het niets- het verwijt respectloos te zijn. Een andere kandidaat biedt zelfs zijn verontschuldigingen aan voor het gedrag van zijn vriend. Je ziet het vanaf 1:10 minuten.

Nederlandse logica

Nederlands rekenen noemt Matheus het: wij noemen het gewoon logica, maar wel heel leuke en blijkbaar typisch Nederlandse dingen die hij hier opnoemt. Vooral dat zeggen waar je iets vandaan hebt en wat het kostte als iemand je complimenteert: het blijft een vloek. ;)

Assassin's Creed-logo op kattenneus

Je kunt natuurlijk trots zijn op je kat met een mooie moustache, maar er loopt ook een kat op de wereld rond met een Assassin's Creed-logo als neus. Het schattige dier werd door zijn baasje naar voren geschoven bij Ubisoft, het bedrijf achter de gamefranchise. En ja hoor: in het nieuwe Assassin's Creed Mirage zie je inderdaad een kat voorbijkomen met een wel heel bekend snuitje.

ac logo kat
ac logo poes

Klimaatscenario's van het KNMI

Het KNMI wordt er vaak van beticht om 's ochtends het weer van 's avonds niet eens goed te kunnen inschatten, maar het Nederlands meteorologisch instituut heeft nu vier klimaatscenario's vastgesteld die de toekomst van Nederland kunnen bepalen. In een nogal intense video (vooral qua muziek) worden deze scenario's wat verder toegelicht.

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,...