Tweakers voor 3e keer verkozen tot 'Website van het Jaar'

Tweakers voor 3e keer verkozen tot 'Website van het Jaar'

De site Tweakers is door het Nederlandse publiek verkozen tot 'Website van het Jaar 2012'. Tweakers kreeg van de stemmers de beste kwaliteitsbeoordelingen en nam gisteren tijdens de prijsuitreiking in The Harbour Club te Amsterdam de prijs in ontvangst.

De 'Website van het Jaar' is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de beste website in Nederland. Deze titel werd in 2005 gewonnen door www.postbank.nl, in 2006 door www.zylom.nl, in 2007 door www.google.nl, in 2008 door www.hyves.nl, in 2009 door www.tweakers.net, in 2010 door www.yunoo.nl (nu AFAS Personal) en vorig jaar ook door www.tweakers.net.

Het publiek beoordeelde dit jaar uit 22 categorieën haar favoriet op inhoud, navigatie en ontwerp en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen. Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. Dit jaar bracht het Nederlandse publiek ruim 663.000 stemmen uit op via websitevanhetjaar.nl.

De verkiezing wordt georganiseerd door MetrixLab in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

De volgende sites mogen zich 'Website van het Jaar 2012' in hun categorie noemen:

Screen Shot 2012-11-15 at 9.49.00 AM

Reacties (1)

  • Helemaal mee eens, top website Tweakers. Er zijn nog wel een paar goede maar tweakers is zeer gebruiksvriendelijk.

    Do 15 nov 2012, 13:12 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines