Deze week viral: Rolls-Royce, Apple Vision Pro en Ischgl

Deze week viral: Rolls-Royce, Apple Vision Pro en Ischgl

Vorig artikel Volgend artikel

We zien de laatste tijd steeds vaker dat dingen die viral gaan nog een opvolger krijgen, en dat gold deze week bijvoorbeeld voor Victoria Beckham.

Vicky's Rolls-Royce

Heb je de Beckham-docu gezien op Netflix? Dan weet je dat iedereen niet zozeer praat over dat hele stuk over het leven van de voetballer, maar dat het vooral gaat over dat ene moment waarop Victoria probeert over te brengen dat ze uit een hartstikke gewoon arbeidersgezin kwam. Manlief David steekt daarbij even zijn hoofd om de deur om te zeggen: 'Met welke auto werd je naar school gebracht?' Zie haar t-shirt. Reden voor Uber Eats om het koppel te strikken voor een opvolgende reclame.

Meer oldtimers

En over klassieke auto's gesproken: heb je de driftende Ford Model A in de sneeuw gezien? Deze bolide uit 1929 houdt zich hartstikke goed staande in bar weer, zo blijkt. Bijna 100 jaar oude donuts? Wij lusten ze wel!

100 jaar oude wijn

Over 100 jaar oud gesproken: mensen blijken ook erg gebiologeerd te zijn door het openen van een pot met daarin 100 jaar oude wijn. Of het nog lekker is of meer azijn is geworden, dat is onbekend, maar het heeft nog wel een lekker kleurtje, toch?

Meer sneeuwpret

Waarschijnlijk heeft die Ford van net meer plezier in de sneeuw dan mensen in de Oostenrijkse plaats Ischgl: daar is het namelijk nogal prime time op de piste. En dat betekent dat wanneer je valt, je zo makkelijk allerlei andere wintersports omver dominoot. Een intense hoeveelheid mensen probeert de sneeuw te bedwingen daar op de berg. Al is het vooral slalommen om de anderen heen...

We zien het de laatste tijd vaker: dingen die ooit viral gingen, komen nu met een soort comeback, or een gekke twist. Deze week deed bijvoorbeeld Victoria Beckham dat.

Rolls-Royce

De Beckham-documentaire op Netflix is heel interessant, maar eigenlijk heeft iedereen het vooral over dat moment waarop Victoria impliceert dat haar familie gewoon hardwerkende blue collar-mensen waren. Totdat manlief David zijn hoofd om de hoek steekt en keihard lacht: 'In welke auto werd je ook alweer naar school gebracht?' In een nieuwe reclame voor Uber Eats maakt Victoria er zelf ook maar een grapje van.

Driftende Ford Model A gaat viral

We blijven nog even bij klassiekers, want er gaat momenteel ook een video viral van een Ford Model A uit 1929 die er lekker op los drift in de sneeuw. Het ziet er heel bijzonder uit met zo'n oldtimer. Bijna 100 jaar oude donuts? Wij lusten ze wel!

Ischgl is een tikkeltje druk

Nog meer sneeuwpret, of nou ja.. Een viral video laat zien hoe enorm druk het is op de pistes van het Oostenrijkse Ischgl. Vooral als je valt, dan domino je al snel wat mensen omver.

100 jaar oude wijn

Wat ook viral gaat, en we snappen niet helemaal waarom, dat is een video waarin een pot wordt opengemaakt met daarin 100 jaar oude wijn. Het ziet er echt oud uit, maar we weten uiteindelijk niet hoe de wijn smaakt. Is het inmiddels azijn, of is het gewoon nog hartstikke lekker? Het is in ieder geval nog steeds een erg mooie kleur. En ja, we krijgen er toch wel dorst van, zo vlak na Dry January.

Apple Vision Pro

Apple's augmented reality-bril is uit en menig persoon is al gespot met zo'n apparaat op zijn hoofd. En dat ziet er soms best vreemd uit... Mensen die al gebaren makend met een bril op door de grote stad lopen, of die even wat werk doen in de metro: het is -geprojecteerde ogen of niet- een gek gezicht.

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,...