Razer

Razer is ‘s werelds toonaangevende lifestylemerk voor gamers. De driekoppige slang van Razer is één van de meest herkenbare logo’s binnen de gaming en e-sport-community, met fans in elk werelddeel. Het bedrijf heeft het grootste op gamers gericht ecosysteem van hardware, software en services ontworpen en gebouwd.

Razers prijswinnende hardware bevat krachtige gaming-randapparatuur en Blade gaming-laptops.

Het softwareplatform van Razer, met meer dan 125 miljoen gebruikers, omvat Razer Synapse (een Internet of Things-platform), Razer Chroma (een eigen RGB-lichttechnologiesysteem) en Razer Cortex (voor het optimaliseren en lanceren van games).

Razer levert ook betaaldiensten voor gamers, jongeren, millenials en generatie Z. Razer Gold is een van ‘s werelds grootste virtuele betaalsystemen voor gamers en Razer Fintech voorziet in fintech-diensten binnen opkomende markten.

Razer is opgericht in 2005 en heeft twee hoofdkantoren in Irvine en Singapore. Het bedrijf heeft in totaal zeventien kantoren en wordt erkend als het leidende merk voor gamers in de VS, Europa en China. Razer is genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange.