Nieuws03.06.2020

Welkom terug in Nederland: ga ook eens hier op ontdekkingsreis!


#WelkomteruginNL

Lieve Nederlanders,

Welkom terug in Nederland. We mogen er weer op uit in eigen land. Ons mooie land, dat barst van historische steden, adembenemende natuur en charmante dorpen. Waar het landschap zo plat als een dubbeltje is – oké een paar heuvels dan – en waar je altijd binnen een paar uurtjes weer thuis bent.

De kans is groot dat je reisplannen had, naar een plek (ver) weg van Nederland. Bewaar die reisplannen voor bijvoorbeeld volgend jaar en ga voor nu op ontdekkingsreis in eigen land. Er is hier zoveel te zien.

Een dagje weg, een weekendje of een echte vakantie. Wij willen je heel graag laten zien dat Nederland een land is om van te houden. Een echt vakantieland. De noordzeestranden, de Waddeneilanden, de bossen, de meren: alleen al qua natuur is het hier puur genieten. Grote steden vol historie, kleine charmante dorpen en alles er tussenin: je hoeft helemaal niet zo ver van huis om verrast te worden.

Ga varen, kamperen of wandelen. Pak de fiets om nieuwe plekken te ontdekken. Maak een mini roadtrip. Ga naar een plek waar je nog nooit bent geweest. Draag zo je steentje bij aan de lokale economie, steun ondernemers en ontdek hoe veelzijdig Nederland is.

Deel jouw avonturen, lievelingsplekken en bijzondere ontdekkingen in Nederland met #WelkomteruginNL om zo ook anderen te inspireren met leuke tips voor deze zomer. Op de website welkomterugin.nl vind je meer informatie over dit initiatief en kun je zien hoe jij kunt meedoen.

Welkom terug in Nederland. En geniet ervan!

Liefs,

Namens het hele team van Welkom terug in Nederland
Marloes

Header: © Ankor light – Adobe Stock

Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en editor in chief van Travelvalley. Ze schreef ook de boeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. E-mail: marloes@travelvalley.nl

Verder lezen over Reizen

Zo voorkom je dat je te maken krijgt met vakantiefraude

De kans is groot dat je op het punt staat om een reis te boeken. Een goed idee, maar pas wel op voor vakantiefraude. Dit is wat dat inhoudt.

Cybercrime05.06.2024

Zo voorkom je dat je te maken krijgt met vakantiefraude

Voordelig reizen door heel Nederland. Met deze tips kunnen autoreizigers geld besparen op hun reis

Elke reis vereist voorbereiding en planning. Als mensen op reis gaan, zoeken ze op de een of andere manier naar de beste opties op basis van hun financiële mogelijkheden. En, om zo eerlijk mogelijk te zijn, het is onwaarschijnlijk dat iemand zou weigeren om geld te besparen op zijn reis, omdat dit geld kan worden besteed aan verschillende soorten entertainment.

Lifestyle29.05.2024

Voordelig reizen door heel Nederland. Met deze tips kunnen autoreizigers geld besparen op hun reis

Dronen op IJsland is niet zo makkelijk als je denkt

IJsland is helemaal niet altijd zo makkelijk als het om dronen gaat. Dit is wat je moet weten als je gaat dronen op IJsland.

Gadgets24.05.2024

Dronen op IJsland is niet zo makkelijk als je denkt

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Het vakantiegeld is weer (bijna) gestort en dat betekent dat veel mensen zich zo langzamerhand weer op reiswebsites begeven om te kijken naar hun volgende tripje naar de zon. Of misschien neemt iemand je als verrassing mee op een last-minute.

Lifestyle22.05.2024

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

Het is weer de maand waarin bij veel mensen het vakantiegeld wordt gestort. Sommigen stellen het aanschaffen van een nieuwe gadget er speciaal voor uit, anderen gebruiken het waar het voor bedoeld is: vakantie. Waarom die twee niet verenigen?

Mobile15.05.2024

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

10 manieren waarop Google Maps je helpt op vakantie

Vroeger moest je landkaarten mee, Lonely Planet-gidsen en liep je met een spoorboekje op zak om maar te weten hoe je ergens kwam of waar je lekker kon eten. Tegenwoordig pakken we dat anders aan, want we hebben een smart...

Online30.03.2024

10 manieren waarop Google Maps je helpt op vakantie

St. Patrick’s Day in Dublin: zoveel meer dan Guinness

Je denkt iemand op straat te zien die je kent, je loopt op diegene af, helemaal enthousiast, en komt dan tot de conclusie dat die persoon het niet is. Oeps. Ieren doen dit constant, alleen dan zonder die conoclusie dat d...

Nieuws19.03.2024

St. Patrick’s Day in Dublin: zoveel meer dan Guinness

​Een verre reis? Na een maand stopt je iPhone met app-updates

Apple worstelt onverminderd door met de uitdagingen die komen kijken bij de nieuwe wet- en regelgeving van de EU. Het moet appwinkels van derden toelaten, maar tegelijkertijd zitten daar een heleboel haken en ogen aan. V...

Mobile08.03.2024

​Een verre reis? Na een maand stopt je iPhone met app-updates

Van alternatieve appwinkels