Nieuws03.04.2017

De DC Daily van 3 april 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 3 april 2017.

Q1 2017: filegroei neemt toe met 3%

De totale filezwaarte is in het eerste kwartaal van 2017 met 3% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De drukte tijdens de ochtendspits was vergelijkbaar met vorig jaar, maar in de avondspits is de filezwaarte op de snelwegen met bijna 8% toegenomen. Zo blijkt uit nieuwe cijfers van de ANWB.

<em>De top 5 knelpunten<\/em>
De top 5 knelpunten

Trailer van ‘IT’ verbreekt record in eerste 24 uur

De nieuwe trailer van IT heeft het record verbroken van dat van meest bekeken trailer in de eerste 24 uur. Zo weet Deadline te melden. De trailer, waarin we uiteraard Pennywise de clown terugzien scoorde in de eerste 24 uur in totaal 197 miljoen views. Het vorige record dateerde van december 2016, met 139 miljoen views stond dat op naam van The Fate of the Furious. Heb je trailer van IT gemist, check hem hier.

<em>Don`t you want a baloon?<\/em><em><\/em>
Don`t you want a baloon?

Kok blijkt meest stressvolle baan te zijn

Koken is een passie! Ja, ja maar wie regelmatig in de pannen roert weet ook dat het uitermate stressvol kan zijn. Ga maar eens een 5-gangen diner op tijd, warm en goed gaar, voor een groep van 12 personen, uitserveren. Uit het rapport ‘Beroep en werkdruk in Nederland’ van het CBS blijkt dat het beroep van een kok de hoogste werkdruk heeft.

<em>[Fotolia \u00a9 Kzenon<\/em>]
[Fotolia © Kzenon]

Nieuwe trailer: The Mummy

Een spectaculaire nieuwe trailer van de The Mummy. Deze nieuwe film is vanaf juni in de bioscoop te zien, met in de hoofdrol ondermeer Tom Cruise, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance en Russell Crowe.

John Legend zingt teksten van Gordon Ramsay

Het is natuurlijk een 1 aprilgrap, maar niet minder leuk om te horen. John Legend zingt de teksten van Gordon Ramsay, die we natuurlijk kennen van zijn vaak hele subtiele opmerkingen vele scheldkanonnades.

Dutje doen? Heel verstandig.

Doordeweeks als je druk aan het werk bent heb je er waarschijnlijk weinig tijd voor, even een dutje doen. Dan maar in het weekend! En nu blijkt dat het nog eens de nodige voordelen oplevert:

1. Je haalt slaap in
2. Het is beter voor je relatie
3. Het is goed voor je hart
4. Je wordt alerter
5. Je bent productiever

nap-time
nap-time

Girlboss bij Netflix

Vanaf 21 april is de Netflix Original-serie Girlboss wereldwijd beschikbaar. De serie is uiteraard geïnspireerd op het boek #Girlboss, de New York Times-bestseller van Sophia Amoruso, oprichtster van het modemerk Nasty Gal. De serie gaat over Sophia (Britt Robertson), die op eBay vintagekleding begint te verkopen en op basis daarvan al voor haar 28e binnen de modebranche het miljoenenbedrijf Nasty Gal weet op te bouwen.