Nieuws31.03.2017

De DC Daily van 31 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 31 maart 2017.

Wereld backup dag

Regelmatig een backup maken van je bestanden, dat schiet er bij iedereen wel eens in. 61% van de Nederlanders maakt wel een back-ups. De rest vergeet dat dus. En daarom is Wereld backup dag in het leven geroepen, om iedereen er weer even aan te herinneren.

Boyband bestaat uit meiden

Hieronder een foto van de Chinese boyband Acrush. Het opmerkelijke aan deze boyband is echter dat deze bestaat uit vijf meiden van rond de 20. Ze hebben inmiddels bijna 900.000 volgers op het Chinese social platform Weibo, niet slecht voor een band die nog geen enkel nummer uit heeft gebracht.

War for the Planet of the Apes | Official Trailer

In de film ‘War for the Planet of the Apes’, het derde deel van deze blockbuster, zien we Caesar en zijn apen terug die een onvermijdelijk en dodelijk conflict aan moeten gaan met een leger mensen onder leiding van een meedogenloze kolonel.

Tante Daenerys

In onderstaande afbeelding van ThisisInsider zie je hoe Jon Snow en Daenerys Targaryen verwant zijn. Dus mogelijk kan Jon nu Khaleesi in het aankomende zevende seizoen begroeten als tante. Moet Brann hem alleen wel eerst even vertellen van wie hij de zoon is.

jon-khaleesi
jon-khaleesi

Mobile, mobile mobile!

We gebruiken onze telefoon meer en meer. Dit blijkt wel uit het feit dat ons mobiele verbruik alsmaar blijft stijgen! Uit de cijfers van ACM blijkt dat we in een kwartaal tijd 16 procent meer data zijn gaan gebruiken. Het derde kwartaal van 2016 hebben we dan ook een recordhoeveelheid MB’s verbruikt via de mobiele netwerken. Het verbruik op 3G en 4G is naar 50,6 miljard MB per kwartaal gegroeid. En ja deze trend blijft zich ongewijzigd voortzetten.

iphones-6s-colours
iphones-6s-colours

Nieuwe trailer – War Machine

Brad Pitt heeft weer een mooie rol te pakken. Deze keer als United States Army general Glenn McMahon. Een film die is gebaseerd op het boek The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan, geschreven door de inmiddels overleden journalist Michael Hastings.