Nieuws24.08.2017

De DC Daily van 24 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 24 augustus 2017.

Lieke Martens vliegt met Messi naar Monaco

Lieke Martens, een van de smaakmakers van het Nederlands vrouwenelftal dat onlangs Europees Kampioen werd, vloog vandaag met Lionel Messi van Barcelona naar Monaco. Daar maken ze vanavond kans om verkozen te worden tot beste voetballer- en voetbalster van Europa.

Zo waarschuwt Zeeland ‘brugspringers’

Een lekker deuntje, vormgeving van een kinderserie en begrijpbare tekst. Met die ingrediënten gaat provincie Zeeland waarschuwen voor de gevaren van brugspringen.

Twitter kopen om het account van Trump te verwijderen

Valerie Plame-Wilson, een voormalig CIA officier, is het getwitter van President Donald Trump helemaal beu. Ze heeft nu een plan bedacht om dit een halt toe te roepen. Eerst Twitter kopen en dan vervolgens zijn account verwijderen. Via een crowdfundingactie wil ze 1 miljard dollar ophalen. Daarna heeft ze nog wel een gaatje te overbruggen, de waarde van Twitter wordt geschat op 12 miljard dollar.

American Horror Story Cult

De eerste trailer van het nieuwe seizoen van American Horror Story. En die ziet er veelbelovend uit!

Het alweer zevende seizoen gaat in Amerika op 5 september in première bij FX. Wanneer we het ook hier te zien krijgen is nog onduidelijk.

Mayweather vs McGregor

Aanstaande zaterdagnacht staat het gevecht van de eeuw op het programma. Nog een laatste keer was er een persconferentie tussen beide heren. Nu is het alleen nog afwachten wie er uiteindelijk gaat winnen. En als dat McGregor is gaat het de bookies in Amerika flink wat kosten en is het zelfs “the biggest sports bet loss in MGM Resorts’ history.