Nieuws22.08.2017

De DC Daily van 22 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 22 augustus 2017.

Game of Thrones blijft onverminderd populair

De seizoensfinale van het zevende seizoen van Game of Thrones is volgende week te zien in de bioscoop. Pathé besloot deze aflevering gratis beschikbaar te stellen in de bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht. Helaas was het binnen het uur overal uitverkocht. Hetgeen de populariteit van de show nog maar eens onderstreept.

Food Blog Awards 2017

De genomineerden van de Food Blog Awards 2017 zijn bekend. Vanaf vandaag kan er gestemd worden voor de meest populaire food bloggers van Nederland. Het stemmen voor de Food Blog Awards kan via de website van de awards.

food
food

Nieuwe BMW M5 in Need for Speed Payback.

Een wereldpremière op GamesCom in Keulen. Autofans kunnen deze herfst de nieuwe BMW M5 al rijden nog voordat de luxe, high-performance sedan begin 2018 op de weg komt. Bekijk de eerste, volledige onthulling van de nieuwe BMW M5 in de trailer van Need for Speed Payback High Stakes.

Eerste internationale TV spot Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen.

In de film wordt politieagent K (Ryan Gosling) benoemd tot nieuwe ‘blade runner’. Hij ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.

Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). En vanaf 5 oktober in de bioscoop.

UberEATS in Amsterdam vooral ook populair bij toeristen

Er komen steeds meer toeristen naar Nederland en Amsterdam is uiteraard favoriet. Ze maken kennis met onze cultuur en daar is eten een belangrijk onderdeel van.

UberEATS, de dienst die vorig jaar september van start is gegaan in Amsterdam ziet ook veel internationale reizigers bestellen via de app.

ubereats-toeristen
ubereats-toeristen

Bizar: vrouw tekent optische illusies op eigen gezicht

Ines Kuš uit Zagreb, Kroatië, heeft heel haar leven al sterk de behoefte om haar creativiteit te uiten. Zij probeerde dit met verschillende vormen van kunst zoals fotografie, mode ontwerpen en tekenen. Maar toen ze eenmaal begon met het schilderen van haar gezicht had ze haar roeping gevonden.

optische-illusie-make-up-artiest
optische-illusie-make-up-artiest