Nieuws12.11.2015

6 leuke meubels voor op kantoor


Advertorial

Een kantoor kan soms best saai ingericht zijn, maar dat hoeft helemaal niet! Met deze 6 meubels en accessoires wordt je kantoor super stijlvol!

1. Design kapstok

Een kapstok is een van de eerste dingen die je ziet als je op een kantoor komt, dus die moet wel stijlvol zijn! Deze trendy kapstok ‘Seven’ kun je in meerdere kleuren wegzetten, dat geeft net even iets extra’s en smaakvols aan je kantoorinrichting.

kapstok-inofec
kapstok-inofec

2. Stijlvolle stoelen

Receptiestoelen hoeven niet saai te zijn! Deze receptiestoel ‘Sorriso’ kun je in verschillende kleuren wegzetten, of juist allemaal strak in één kleur. De stoelen zijn in verschillende kleuren en stofferingen beschikbaar.

stoelen-inofec
stoelen-inofec

3. Mr. Grashopper

De Mr. Grashopper poef is een echte eyecatcher voor op je kantoor, in de entree of wachtruimte. Op de StyleCowboys redactie hebben we er ook een aantal staan en we krijgen er altijd leuke reacties over! Het is weer eens wat anders dan een standaard krukje.

grashopper
grashopper

4. Treinbank

Dat is eens een keer wat anders dan een gewone bank! Doordat de zijkanten afgeschermd zijn, creëer je toch een beetje privacy. En het ziet er nog leuk uit ook.

treinbanken
treinbanken

5. Zitzakken

Zitzakken zijn leuk. Mensen gaan er altijd in zitten! De zitzak vormt helemaal naar jouw lichaam waardoor je lekker ontspannen kunt zitten of liggen.

zitzakken-inofec
zitzakken-inofec

6. mPosition

Hoe chill is dit? Een bureaustoel waar je in kunt liggen en het is nog ergonomisch ook! Met de mPosition van Inofec kun je zowel zittend, staand als liggend werken en er is ook nog ruimte voor je laptop. Je hebt geen bureau meer nodig met deze complete werkplek! Super comfortabel!

mposition-inofec
mposition-inofec

Geïnteresseerd in deze leuke meubels voor op kantoor?

Vraag de catalogus van Inofec aan!

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.