Media21.12.2008

Olympus laat camera’s testen tijdens Dakar


olympus-laat-camera-s-testen-tijdens-dak.jpg
olympus-laat-camera-s-testen-tijdens-dak.jpg

Om te bewijzen hoe ’tough’ de Olympus µ TOUGH-camera’s zijn, hebben ze de hulp ingeroepen van Tim en Tom Coronel. De autoracende broers zullen de nieuwste modellen tijdens de komende Dakar Rally aan een aantal stevige tests onderwerpen. De broers zullen hun deelname in januari op beeld vastleggen met de nieuwste camera’s.

Olympus heeft haar µ SW-camera’s onlangs omgedoopt tot µ TOUGH, omdat deze naam beter  aangeeft wat deze camera’s zo bijzonder maakt, ze zijn’tough’: Stof- en waterdicht, kunnen tegen een stootje en blijven prima functioneren bij temperaturen onder het vriespunt. En een aantal modellen zijn zelfs bestand tegen een druk van 100 kg“.

Om te laten zien hoe de camera’s zich houden onder de meest barre omstandigheden heeft Olympus de broers Tim en Tom Coronel gevraagd om ze uitgebreid te testen tijdens de komende Dakar Rally, welke behoort tot de zwaarste rally’s ter wereld en bekend staat om de veelal zware omstandigheden.

Ze broers zullen de gehele rally vastleggen dus na afloop kunnen we mooi zien of deze camera’s echt zo TOUGH zijn als ze bij Olympus beweren.