Gaming11.11.2009

The Assassin’s Hunt


the-assassin-s-hunt.jpg
the-assassin-s-hunt.jpg

Al sinds 5 november loopt er een door Ubisoft georganiseerde virtuele klopjacht. Deze zal met een ‘spetterende finale’ op een nog geheime locatie ergens in Nederland eindigen.

De finale vindt -offline- plaats op 15 november. Via Twitter, Hyves, Facebook en het mobiele gameplatform FourSquare zijn er aanwijzingen te vinden van Ezio Auditore de Firenze, de hoofdpersoon uit Assassin’s Creed II. De bedoeling is een geheime website te vinden die vertelt in welke Nederlandse plaats de finale zal plaatsvinden. Geheel in mystieke stijl van de game zullen de fans de diverse cryptische aanwijzingen moeten ontcijferen.

Aanwijzigingen worden gevonden door Ezio te volgen via zijn Twitter account waar hij dagelijks van zich laat horen. Tweets worden automatisch doorgeplaatst op zijn Facebook en Hyves profiel. Voor de eerste deelnemers die via de locatie de geheime website ontdekken zijn er leuke prijzen. Check de Assassin’s Creed II communitysite voor meer info.

Op zondag 15 november, de dag van de finale is Ezio in Nederland en is het aan de deelnemers om hem te vinden. Het primaire wapen deze dag is FourSquare, een locatie gebaseerde mobiele game.

Ezio zal op 15 november regelmatig met FourSquare inloggen op alle locaties die hij bezoekt. Via FourSquare is hij eenvoudig te volgen en kun je tips vinden over de volgende locatie die hij bezoekt. Dat zal hij doen totdat hij gevonden is door de gelukkige winnaar van de Assassin’s Hunt. Die zal dit prijzenpakket winnen.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.