Gaming21.07.2008

E3 exclusive debut: Quakelive.com


e3-exclusive-debut-quakelive-com.jpg
e3-exclusive-debut-quakelive-com.jpg

Quake is voor PC-gamers en fans van First-Person Shooters(FPS) een begrip. Ontwikkelaar ID Software begon ooit in 1992 met de erg foute FPS Wolfenstein 3D. Kort daarop volgde DOOM die een grote schare PC-gamers als fans verzamelde. In 1996 was het tijd voor Quake.

Ruim 12 jaar na het debuut van Quake komt de ontwikkelaar met een online versie van Quake. Meer dan dertig arena’s en duizenden spelers tegelijk in een gratis versie. Klik door voor de exclusieve videotrailer van Quakelive.com die tijdens de E3 Expo in LA is gelanceerd. Quakelive? Grátis online Quake spelen in de browser..

..aanmelden voor de beta kan op: www.quakelive.com.

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.