Gadgets03.09.2022

15 opmerkelijke gadgets van IFA 2022


IFA 2022 staat dit jaar in het teken van meerdere dingen. Televisies, witgoed en audio blijven belangrijk en groot, maar niet zo groot als andere jaren. Onze eerste indruk van IFA 2022 is dan ook te lezen in het artikel: IFA: kleiner, rustiger en opvallende afwezigen. Tijd voor een diepere duik, namelijk in de wereld van de opvallende gadgets. Daarin stelt IFA ook dit jaar niet teleur.

Gekste gadgets van IFA 2022

We spotten bijvoorbeeld de ‘smartwatch’ voor honden die we al eerder beschreven, alsook de schattige kattenrobot Maicat die je boven dit artikel ziet prijken. Er is echter meer te zien op IFA. Opmerkelijke gadgets van grote merken, maar ook een heleboel kleine aanbieders die de wereld hopen te veroveren met hun oplossing. Dat is namelijk waar het uiteindelijk om gaat op IFA: er is een probleem (hoe groot of klein ook) en daar kan veelal in technologie een oplossing voor worden gevonden.

Verisure ZeroVision

Heb je thuis een camera hangen om de boel in de gaten te houden als je er niet bent? Heel handig, maar wat als je een inbreker spot? Je kunt hem natuurlijk roepen door je camera en hem op die manier op de vlucht laten slaan. Echter zal je altijd zien: dan grijpt hij toch nog net even die dure ketting of autosleutel mee in in een kommetje bij de deur ligt. Met ZeroVision heb je als het ware een kleine rookmachine in huis. Hierdoor ziet de inbreker niets meer, waardoor het hem ook niet lukt om nog iets mee te grissen.

ZeroVision
ZeroVision

Candy Aquamatic

Het is de kleinste wasautomaat ter wereld, maar dat is niet eens het meest opvallende aan dit stukje witgoed. Het is namelijk niet bepaald wit. Candy maakt wasautomaatjes met gezichtjes. Rechtsonderin waar het filter zich bevindt zie je bijvoorbeeld een tongetje, links hangt een mondhoek en in het midden is dan het oog in de vorm van de trommel. Een echte blikvanger.

Candy Aquamatic
Candy Aquamatic

Bosch FreshUp

Heb je net een nieuw shirt aan, ga je naar een feestje waar iedereen fanatiek zit te roken. Of misschien heb je lekker een avondje gegourmet en vraag je je af of je kussens ooit nog van die geur afkomen. Daarvoor heeft Bosch een oplossing ontwikkeld, want met FreshUp kun je textiel met behulp van plasma ontdoen van vieze luchtjes. Dat kan al in een paar seconden.

Bosch Fresh Up
Bosch Fresh Up

Netatmo Smart Key

Een gewoon deurslot is niet altijd handig: als je andere mensen je sleutel wil geven, dan moet je die kopiëren en dan is het altijd nog maar de vraag of je die ooit terugkrijgt (en deze niet gekopieerd wordt). Daarnaast heb je slimme sloten, maar die zijn voor veel mensen weer een brug te ver, zeker vanwege de internetconnectie krijgen ze er een onveilig gevoel door. Netatmo is hierop met een hybride gekomen. Je krijgt een fysieke sleutel met een digitaal deel erin, waarmee je het slimme slot van Netatmo kunt openen, als je dit met behulp van een speciaal staafje fysiek bij het slot hebt ingeschakeld. Omdat het met Bluetooth werkt, kun je dus niet op afstand je deur bedienen, maar hierdoor zit het slot dus ook niet op het internet.

Netatmo Smart Key
Netatmo Smart Key

Aria luchtreiniger met plant

Een luchtreiniger is vaak nogal een bakbeest in huis, maar op IFA zien we verschillende manieren om dat wat te verbloemen. Zo staan er bij LG luchtreinigers in de vorm van tafeltjes, terwijl Aria (zie onderstaande) een luchtreiniger ontwikkelde die ook meteen dient als plantenpot. Het staat niet alleen gezellig, je kunt -als je je plant slim kiest- zelfs dubbel luchtreinigend bezig zijn.

Aria
Aria

The Little Cat

Katten zijn geweldig, maar het is soms maar moeilijk om in de gaten te houden hoe hun gezondheid ervoor staat. Met de bak van My Little Cat krijgt je kat een bakje eten voorgeschoteld, terwijl hij op allerlei vlakken wordt gecheckt, zoals bijvoorbeeld zijn hartslag. The Little Cat is de bedenker van de ‘lopende band’ voor dikke katten, dus dit past helemaal.

My Little Cat
My Little Cat

MyEli

Voel je je soms onveilig, bijvoorbeeld omdat je ’s nachts door een ongure buurt naar huis moet lopen, of omdat je op vakantie gaat in een land waarvan je niet goed weet wat je kunt verwachten? Het Franse MyEli ontwikkelde een armband die lijkt op een stijlvol sieraad met een steen erop, maar stiekem is die steen een knop met daarin bovendien GPS. Druk je een keer, dan wordt iemand die je van tevoren aanmerkt op de hoogte gesteld dat je je onveilig voelt. Hij of zij ontvangt dan een berichtje. Druk je echter vervolgens twee keer op de knop, dan krijgt die persoon weer een appje, namelijk dat je veilig bent.

MyEli
MyEli

Therabody RecoveryAir

Therabody is bekend van de massagepistolen, maar het heeft ook een speciale RecoveryAir-massagegadget gemaakt. Dit zijn een soort kousen die je aantrekt en die vervolgens via luchtdruk zorgen dat je wordt gemasseerd. Goed voor je bloeddoorstroom en voor je spieren, dus ideaal voor sporters. Vooral sporters die het niet erg vinden om er gek uit te zien, want het zijn flinke dingen.

Therabody beenmassage
Therabody beenmassage

LG MoodUP

LG heeft van alle merken IFA gewonnen. Het heeft niet alleen een enorm grote, indrukwekkende stand: het heeft meerdere gadgets ontwikkeld waarover veelvuldig wordt gesproken. Eén ervan is LG MoodUP, een koelkast waarvan eens niet de inhoud interessant is, maar de voorkant. Dit zijn namelijk lichtpanelen die je zelf een andere kleur kunt geven. In de app kies je welke kleur je tof vindt voor welk paneel en binnen een seconde ziet je koelkast eruit zoals jij dat hebt geselecteerd.

LG MoodUP
LG MoodUP

Livall Smart Motorcycle Helmet

Motorrijders hebben nu al toegang tot communicatiesystemen waarmee ze bijvoorbeeld in hun helm misschien kunnen luisteren of kunnen praten, maar Livall vindt dat het allemaal wel wat slimmer mag. Het ontwikkelde een slimme motorhelm die onder andere helpt door extra licht te bieden aan de achterzijde, GPS, speakers en natuurlijk de nodige veiligheid voor het hoofd. Het coolste is waarschijnlijk het scherm in de motor, waarop je bijvoorbeeld je navigatie kunt zien en je snelheid.

Slimme motorhelm
Slimme motorhelm

LG Styler

Spaar je sneakers? Dan wil je natuurlijk dat die zo mooi mogelijk blijven, dus laat je ze maar in de doos. Beetje jammer: ten eerste zie je ze dan niet, ten tweede worden ze in een doos alsnog blootgesteld aan invloeden van buitenaf. De LG Styler is een doorschijnende schoenendoos die zelfs UV-licht buitenhoudt, waardoor je witte Nikes ook daadwerkelijk wit blijven.

LG Styler
LG Styler

Kitewinder

Eén van de apartere uitvindingen die we hebben gezien op de beurs is de Kitewinder. Het is een soort katrol met een vlieger die je snel kan voorzien van energie. Het is een windturbine waarmee je in 5 minuten al 100Watt kunt genereren. Erg handig voor mensen die van avontuurlijke kampeertrips houden.

Kitewinder
Kitewinder

Skinetic

Hoewel het er niet heel veel was, waren er wel een paar interessante uitvindingen op het gebied van metaverse en virtual reality. Eén ervan is Skinetic, een soort bodywarmer met technologie erin waardoor je bij het spelen van VR-games niet alleen visueel via je VR-bril in die andere wereld wordt getransporteerd, maar ook qua gevoel. Krijg je een schot op je lijf, dan voel je dat met deze bodywarmer ook echt.

Skinetic
Skinetic

City Transformer

De foto lijkt uitgerekt, maar dat is niet het gevoel: de City Transformer is echt een raar wagentje. Het lijkt op een Biro, maar is nog iets kleiner: het bedrijf belooft zelfs dat er maar liefst vier stuks op één parkeerplaats passen. Bovendien is het onderstel ook uit te breiden, mocht je wat meer grip nodig hebben.

City Transformer
City Transformer

Soundslayer

Op de stand van Panasonic zagen we een kust en keur aan televisies, keukengadgets en camera’s om hebberig van te worden, maar één gadget viel het meest op. Soundslayer is een hoofdtelefoon, maar dan voor in je nek. Het is een audio-apparaat dat je op je schouders legt, waardoor je comfortabeler bent en alsnog alles van het geluid meekrijgt (terwijl je tegelijkertijd ook een gesprek met iemand anders kunt voeren als dat nodig is). Deze speciale Final Fantasy-editie werd op de beurs getoond in combinatie met de game, maar ook voor andere games is deze bijzondere ‘sjaal’ zeer geschikt.

Soundslayer
Soundslayer
Laura Jenny
Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven, Belle is haar beste vriendin en haar laptop is nooit ver weg.

Verder lezen over Gadget

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Het vakantiegeld is weer (bijna) gestort en dat betekent dat veel mensen zich zo langzamerhand weer op reiswebsites begeven om te kijken naar hun volgende tripje naar de zon. Of misschien neemt iemand je als verrassing mee op een last-minute.

Lifestyle22.05.2024

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Humane heeft zichzelf te koop gezet na slechte ontvangst Ai Pin

Humane, het bedrijf achter de Ai Pin, is te koop. Het vindt zichzelf wel 1 miljard dollar waard, ondanks dat het een product heeft neergezet dat wat minder positief werd ontvangen.

Gadgets22.05.2024

Humane heeft zichzelf te koop gezet na slechte ontvangst Ai Pin

Gids voor de beste toetsenborden voor pc en tablet die nu op de markt zijn

In de digitale wereld van vandaag kan een kwalitatief toetsenbord het verschil maken tussen een frustrerende en een vloeiende en productieve typervaring. Het toetsenbord blijft namelijk nog steeds een zeer functioneel hulpmiddel, ongeacht het gebruiksgebied.

Gadgets20.05.2024

Gids voor de beste toetsenborden voor pc en tablet die nu op de markt zijn

5 redenen om de LEGO LOTR Barad-dür te willen

LEGO heeft eerder deze week zijn nieuwe set getoond: Barad-dûr. Het is een iconisch bouwwerk uit The Lord of the Rings.

Gadgets18.05.2024

5 redenen om de LEGO LOTR Barad-dür te willen

Wat is er nieuw aan de kleine speaker Sonos Roam 2?

Sonos komt binnenkort waarschijnlijk met een nieuwe Roam-speaker. De kleine Blutooth-speaker van Sonos, Roam 2, heeft een belangrijke knop.

Gadgets08.05.2024

Wat is er nieuw aan de kleine speaker Sonos Roam 2?

Nederlandse slimme gordijnenmaker Innovation In Motion stopt

Het was ooit een succesvolle Kickstarter-campagne, waar ook echt producten uit voortkwamen, maar helaas: Innovation In Motion is niet meer. Slide blijft werken, maar iets niets komt niet meer.

Gadgets06.05.2024

Nederlandse slimme gordijnenmaker Innovation In Motion stopt

Amazons eigen smarthomemerk Blink introduceert nieuwe camera

Amazon heeft niet alleen Ring als smarthomemerk, het is ook de eigenaar van Blink. En Blink heeft een nieuwe camera.

Gadgets30.04.2024

Amazons eigen smarthomemerk Blink introduceert nieuwe camera

Tijdmachine: de PDA was de nerdy smartphonevoorloper

Het was een beetje een minitablet, of gewoon de voorloper van de smartphone: de PDA. De Personal Digital Assistant.

Gadgets29.04.2024

Tijdmachine: de PDA was de nerdy smartphonevoorloper

Verder lezen over Innovatie

VivaTech 2024: Peugeot zet hoog in op rijplezier met Hypersquare

Op de techbeurs VivaTech 2024, die van 22-25 mei in Parijs plaatsvindt, toont Peugeot zijn visie op toekomstig rijplezier met een innovatief Hypersquare stuursysteem. Dit systeem is een van de vele technologische vooruitgangen in het volledig elektrische Inception Concept, dat nu zijn publieke debuut maakt in Parijs.

Automotive23.05.2024

VivaTech 2024: Peugeot zet hoog in op rijplezier met Hypersquare

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

Eigen tarieven bepalen en eigen werktijden: hoe fijn is dat? Het geeft een enorm gevoel van vrijheid, maar dat betekent niet dat er niet een paar dingen zijn die je toch echt wel even moet regelen. Deze 5 dingen zijn verstandig om op te letten als je je eigen bedrijf start.

Startups15.05.2024

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

De eerste Porsche 911 met een hybride aandrijflijn

De allereerste Porsche 911 voor de openbare weg met een hybride aandrijflijn staat in de startblokken om gepresenteerd te worden. Na een uitvoerig testprogramma is de nieuwe 911 klaar voor serieproductie.

Automotive13.05.2024

De eerste Porsche 911 met een hybride aandrijflijn

Review: De Philips OLED808 Ambilight TV geeft je een meer meeslepende ervaring

Het is een televisie voor iedereen die op zoek is naar een indrukwekkende kijkervaring. Zoals je gewend bent van Philips is ook dit weer een meesterwerk in beeldtechnologie.

Technology10.05.2024

Review: De Philips OLED808 Ambilight TV geeft je een meer meeslepende ervaring

Oh-oh: Neuralink-implantaat raakt los van het brein

Neuralink heeft succesvol een implantaat in een mens gezet, maar nu blijkt het toch tegen problemen aan te lopen met dat implantaat.

Technology09.05.2024

Oh-oh: Neuralink-implantaat raakt los van het brein

Elon Musk, let op: muizen met hybride brein gecreëerd

Muizen met een stukje rattenbrein: het klinkt als een soort horrorfilm, helemaal als je bedenkt waar het heen kan gaan: human-machine breinen.

Technology03.05.2024

Elon Musk, let op: muizen met hybride brein gecreëerd

Getir stopt met flitsbezorging in Nederland

Getir, gezien als een van de pioniers op het gebied van flitsbezorgingen van boodschappen, heeft vandaag (29 april 2024) aangekondigd dat zij het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten gaat verlaten.

Nieuws29.04.2024

Getir stopt met flitsbezorging in Nederland

Ook weg uit de UK, US en Duitsland
De Atlas-robot van Boston Dynamics is onherkenbaar geworden

Boston Dynamics heeft zijn nieuwe Atlas-robot geïntroduceerd en die ziet er heel anders uit dan zijn voorganger. Vooral het gezicht is een wereld van verschil.

Technology18.04.2024

De Atlas-robot van Boston Dynamics is onherkenbaar geworden

Facelift of faceswap?

Verder lezen over LG

​CES 2024: De toekomst van televisie is transparant

Eén van de grootste techbeurzen van het jaar is weer bezig, CES. Het is in Las Vegas en veel bedrijven die iets betekenen in de consumententechnologie zijn er aanwezig om de nieuwste snufjes te laten zien. Morgen vertel...

Gadgets08.01.2024

​CES 2024: De toekomst van televisie is transparant

Gaat LG OLED schermen leveren aan Samsung?

LG en Samsung hebben meer concurrenten, maar de concurrentiestrijd tussen de twee Koreaanse merken is er een waar voor beide merken het meeste van afhangt. Zowel Samsung als LG willen niet onder doen voor elkaar, en ze d...

Gadgets16.05.2023

Gaat LG OLED schermen leveren aan Samsung?

Het is bijna ondenkbaar dat de ‘L-company’ en ’S-Company’ gaan samenwerken
LG komt met een televisie die bijna draadloos is: zo kan dat

LG komt met grof geschut deze CES. Het presenteerde OLED-televisies met een hogere helderheid dan ooit in een OLED, maar er is meer. Het heeft ook een soort ultieme ultra-televisie getoond die niet alleen heel groot is (...

Gadgets05.01.2023

LG komt met een televisie die bijna draadloos is: zo kan dat

Wordt 2023 het jaar van de koelkast?

Op IFA in Berlijn dit jaar werden we getrakteerd op een koelkast met een soort Philips Hue-achtige deuren vol lichtjes: LG MoodUp. Deze week kondigde Samsung een koelkast aan met een gigantisch scherm om je boodschappenl...

Gadgets30.12.2022

Wordt 2023 het jaar van de koelkast?

Smartphone camera module met periscopische lens van LG

LG heeft deze week een een nieuwe smartphone camera module gepresenteerd. Die valt met name op vanwege de periscopische lens. Die zorgt ervoor dat de smartphone camera kiekjes kan schieten met 4 tot 9 keer optische zoom....

Mobile29.12.2022

Smartphone camera module met periscopische lens van LG

​IFA 2022: als het maar vouwt en buigt

De technologiebeurs IFA 2022 heeft het bewezen: we moeten als consumenten allemaal aan de vouwbare, buigbare en rolbare schermen. Zo hebben diverse merken gadgets getoond die geen stevig, strak glazen scherm hebben, maar...

Gadgets04.09.2022

​IFA 2022: als het maar vouwt en buigt

Samsung en LG zijn nog (lang) niet klaar met opvouwbare displays

Nieuw zijn ze al lang niet meer, smartphones met opvouwbare displays. Maar, een doorslaand succes zijn ze ook nog niet. Dat komt, imho, vooral omdat er nog niet echt een killer-app is die het gebruik van een opvouwbare s...

Mobile11.05.2022

Samsung en LG zijn nog (lang) niet klaar met opvouwbare displays

CES 2022: met smartwatches, servers en tv’s een feest voor gamers

Consumer Electronics Show: het is één van de grootste consumentenelektronicabeurzen ter wereld en jaarlijks wordt hij in januari gehouden in Las Vegas. Dit jaar zijn er veel fabrikanten afgehaakt door het coronavirus,...

Gaming06.01.2022

CES 2022: met smartwatches, servers en tv’s een feest voor gamers

Verder lezen over Panasonic

​CES 2024: laptops draaien anno 2024 vooral om gewicht en AI

CES 2024 is over een paar uur weer voorbij en hoewel het jammer is: we zien graag zoveel mogelijk nieuwe uitvindingen, was het wel een stampvolle editie. We hebben het al gehad over de gekke gadgets en de robots, over de...

Gadgets12.01.2024

​CES 2024: laptops draaien anno 2024 vooral om gewicht en AI

Haal je eigen barbier in huis met de ER-GB96 van Panasonic

De ER-GB96. Het klinkt als de naam van het nieuwe kind van Elon Musk, maar het is een nieuw trimapparaat van Panasonic. Nu we allemaal in een pandemie zitten, zijn we erachter gekomen dat we een hoop zelf kunnen doen. Vo...

Lifestyle24.03.2021

Haal je eigen barbier in huis met de ER-GB96 van Panasonic

+ check onze winactie!
​De donkere dagen worden knusser met een OLED-tv

Als je naar buiten kijkt, dan is het grijs, grauw, donker en vaak regenachtig. Natuurlijk hopen we op een witte kerst, maar dan nog is het toch het allerfijnst om lekker binnen te zitten. Binnen is genoeg te doen. Foute...

Entertainment07.12.2020

​De donkere dagen worden knusser met een OLED-tv

Haal Hollywood naar je huiskamer

We kunnen momenteel wel naar de bioscoop, maar het is altijd veiliger om thuis te blijven. Bovendien is er thuis enorm veel te kijken op allerlei streamingdiensten, video-on-demand-diensten of simpelweg op televisie. Dat...

Entertainment26.11.2020

Haal Hollywood naar je huiskamer

Geen grap: Panasonic designt oogkleppen voor op kantoor

Panasonic heeft een designstudio die Future Life Factory heet en die bedoeld is als prototype-fabriek voor toekomstige producten. Die hebben iets bedacht dat bedoeld is om er voor te zorgen dat mensen zich weer kunnen co...

Online17.10.2018

Geen grap: Panasonic designt oogkleppen voor op kantoor

Om je concentratie te verbeteren
Deodorant voor je schoenen? Panasonic kan hier wel iets mee!

Bah, je schoenen uitdoen en nog net geen dampende walm zien. Maar ruiken doe je hem wel, en hoe! Panasonic wil dit iedereen besparen en kondigt aan een reukverdrijver voor je schoenen te lanceren. Geurverdrijver schoene...

Technology10.08.2018

Deodorant voor je schoenen? Panasonic kan hier wel iets mee!

Kijkt jouw smart tv ook naar jou? Hangt af van welk merk het is

De consumentenbond heeft een onderzoek laten doen naar smart tv's. Deze keer niet om te zien welke het mooiste beeld heeft, de beste apps heeft of het meeste waar voor je geld is, maar om te kijken welke fabrikanten je k...

Technology20.12.2016

Kijkt jouw smart tv ook naar jou? Hangt af van welk merk het is

Panasonic komt met 3D-geprinte camera covers

Panasonic's DMC-GM1 kregen dankzij een samenwerking met Materialise en het Duitse designduo WertelOberfell drie prachtige covers. En niet zomaar covers, de covers zijn gemaakt met een 3D-printer. Inmiddels maken ze auto...

Gadgets12.10.2014

Panasonic komt met 3D-geprinte camera covers

Verder lezen over Technology

De slimste stad van Europa ligt straks in Griekenland

De grootste slimme stad ter wereld ligt straks in... Griekenland. Bij Athene wordt gewerkt aan deze bijzondere plaats. Dit houdt het in.

Technology07.05.2024

De slimste stad van Europa ligt straks in Griekenland

De maan krijgt zijn eigen Sint Bernards: robothonden

Er wordt al veel gepland voor op de maan. Er komen zelfs robothonden aan te pas. Die zijn bedoeld om de Sint Bernards van de maan te worden.

Technology10.04.2024

De maan krijgt zijn eigen Sint Bernards: robothonden

Gevonden voorwerpen: Androids gaan zoekgeraakte gadgets vinden

In de taxi, in de trein of in de kroeg: het zijn typisch plekken waar mensen hun smartphone vergeten. Iets te veel gedronken, een gladde zitting, donker, het zijn allemaal redenen waardoor je je smartphone nog sneller ui...

Technology09.04.2024

Gevonden voorwerpen: Androids gaan zoekgeraakte gadgets vinden

​Opmerkelijk: Amazon stopt met zijn kassaloze supermarkt

Het was een video die volledig viral ging, en terecht: Amazons kassaloze supermarkten. Nu lijkt het daar echter op terug te komen. Het verwijdert de Just Walk Out-technologie uit de Fresh-supermarkten in de Verenigde Sta...

Technology03.04.2024

​Opmerkelijk: Amazon stopt met zijn kassaloze supermarkt

Dit plaatje uit de Playboy is niet meer welkom in de tech

Is het een 1 april-grap, of is het echt? Het snijdt in ieder geval een belangrijk punt aan: Lenna, een vrouw die in 1972 in de Playboy stond als centerfold en eigenlijk Lena Forsén heet, wil niet meer worden gebruikt in...

Technology01.04.2024

Dit plaatje uit de Playboy is niet meer welkom in de tech

​Eerste mens met Neuralink gamet uren achtereen met zijn brein

Hij is volledig verlamd, maar kan schaakstukken verplaatsen via de computer zonder een muis of scherm aan te raken. Het is de 29-jarige Noland Arbaugh, een naam die geschiedenis heeft geschreven. Niet helemaal door zijn...

Technology21.03.2024

​Eerste mens met Neuralink gamet uren achtereen met zijn brein

​TV kopen? Dit is het verschil tussen LCD, OLED, QLED en mini-led

Wanneer je een televisie wilt aanschaffen, dan zijn er veel overpeinzingen. Eén van de belangrijkste overwegingen is het type scherm. Daarin kun je steeds meer keuzes maken en er komen daarbij veel afkortingen je kant o...

Gadgets11.03.2024

​TV kopen? Dit is het verschil tussen LCD, OLED, QLED en mini-led

​Hoe kan jij Tech for Good inzetten?

Nieuw, snel of kostenbesparend; tech-oplossingen worden vaak met deze termen beschreven. Het gaat over oplossingen die zorgen voor een efficiëntere wereld, een betere wereld. Maar er is meer nodig om een betere wereld t...

Technology07.03.2024

​Hoe kan jij Tech for Good inzetten?