Events04.03.2013

Het aftellen is begonnen: Congres Intranet 2013 [Adv]


het-aftellen-is-begonnen-congres-intrane.jpg
het-aftellen-is-begonnen-congres-intrane.jpg

Nog enkele weken en dan is het zover: de vijfde editie van het Congres Intranet. Wil jij alles weten van mobiele toegang, enterprise search, social business en andere recente ontwikkelingen op het gebied van intranet? Heb je vragen over zaken als budget, beheer en kostenbesparing? Kom dan op 19 maart a.s. naar Europa’s grootste intranet-event.

Congres Intranet is dé ontmoetingsplaats voor (senior) management, communicatieprofessionals, ict-ers en intranet- en informatiemanagers.

Programma
Net als bij de voorgaande edities is er een gevarieerd en innovatief programma samengesteld. Tijdens het congres kun je in drie rondes parallelsessies bezoeken met live presentaties en showcases van Nederlandse én internationale bedrijven en hun intranetten, waaronder de Gemeente Rotterdam, KPN, RET en TU Delft. Keynotes zijn er van experts Mark Morrell, Euan Semple, Luis Suarez en Steven van Belleghem.

Teamkorting
Entopic biedt geïnteresseerden die met meerdere personen naar Congres Intranet willen komen – en zich daarvoor gelijktijdig aanmelden – een speciale teamkorting aan. Deze korting is gebaseerd op het reguliere tarief, geldig vanaf 3 personen en kan oplopen tot 30%.

Pre-conference workshops
Op maandag 18 maart, één dag voor het congres, worden enkele pre-conference workshops gegeven. Deelnemers kunnen daar persoonlijk kennismaken met de internationale sprekers die een dag later aanwezig zullen zijn op Congres Intranet 2013.

Kijk voor het programma en het bestellen van kaarten op www.congresintranet.nl