Entertainment24.01.2022

Wie is de mol? aflevering 4: hints en de leukste tweets


Een dagje later dan je van ons gewend bent, maar je bent in ieder geval inmiddels wel bijgekomen van aflevering 4 van Wie is de mol? Wij vonden ‘m namelijk nogal verwarrend. De tegenstrijdige uitspraken van kandidaten en de gekke acties maken het ontmaskeren van de mol er niet gemakkelijker op. Op dit moment kan het wat ons betreft iedereen nog zijn. De makers hebben het wel precies zo gemonteerd dat we wel heel goed moeten zoeken naar hints. Toch denken veel fans al echt duidelijke hints te hebben gespot, dus die delen we hier natuurlijk ook. Trek vooral je eigen conclusies! We weten in ieder geval zeker dat Arno Kantelberg niet de mol is. Hij kreeg namelijk, tot verbazing van de anderen, een rood scherm te zien. Zijn maatje Sahil staat er nu alleen voor. Hij wordt trouwens, samen met Kim- Lian, het meest verdacht door de kijkers op dit moment.

Wij blikken per opdracht terug op de verdachte acties, kijken naar hints en verzamelden de leukste tweets over aflevering 4!

Hints en andere opvallende dingen tijdens aflevering 4 van Wie is de mol?

Onze verdenkingen vliegen alle kanten op (well done productie!). We zijn werkelijk niets wijzer geworden na aflevering 4. Want waarom houdt Kim-Lian € 250 achter? En wat is de reden dat Hila hier niets over zegt? Sahil en Fresia lijken steeds closer te worden, wat zijn zij aan het beramen? En waarom zaait Sahil zoveel verwarring tijdens de opdrachten? Er duiken ondertussen allerlei theorieën op online. Zo zou er wel heel vaak goud te zien en horen zijn, naar welke kandidaat verwijst dit? En wat te denken van de titels van de afleveringen? We hebben ‘nietszeggend’, ‘zwijgen’ en nu ‘stemmen’ gehad, die een link met elkaar lijken te hebben. Dat kan slaan op bijvoorbeeld Kim-Lian (stemactrice), Hila (radio-dj) of Laetitia (operazangeres).

We nemen alle verdachte acties en eventuele hints weer per opdracht met je door!

Eerste opdracht: luid sprekers

  • Sahil stelt zelf voor om te gaan voor kwaliteit: minder woorden, maar op een rustig tempo zodat ze er meer kunnen onthouden. Tijdens de opdracht is juist hij degene die woorden en zinnen achter elkaar roept.
  • Hila roept de zin: “Ik ben de mol”.
  • “De mol is in ons midden” was ook één van de zinnen. Natuurlijk stonden de kandidaten in een kring, maar misschien moeten we nu meer gaan letten op een centrale positie tijdens opdrachten.

Tweede opdracht: hoog spel spelen

  • We moeten er rekening mee houden dat de mol wist in welke bakjes het geld en de jokers werden gedaan en daarom besloot op de kop af te dalen.
  • Waarom gunnen de kandidaten elkaar jokers? Je wil dan toch juist dat je tegenspelers minder kans hebben om de volgende ronde te halen?
  • Thomas daalde op de kop af met zijn ogen dicht. Een hint naar mollen die blind zijn?
  • Kim-Lian hield € 250 achter, Hila wist het maar meldde dit niet aan de andere kandidaten.

Derde opdracht: huis(ont)houden

  • Sahil is wel heel erg afgeleid door de bewoners van het huis. Daardoor zijn hij en Fresia niet echt bezig met de opdracht en halen minder geld binnen voor de pot dan de andere teams.
  • Everon omschrijft erg traag wat hij ziet. Doet hij dat bewust omdat ‘ie de mol is?

De leukste tweets uit aflevering 4 van Wie is de mol?

Natuurlijk werd er weer op los getwitterd tijdens aflevering 4. We delen de leukste tweets hier weer met je. Tot volgende week!

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.

Verder lezen over Entertainment

Stranger Things seizoen 5: dit is het eerste beeld

Seizoen 5 van Stranger Things is in de maak. Het is het laatste en we zijn er eigenlijk nog niet klaar voor om afscheid te nemen van Hawkins.

Entertainment16.07.2024

Stranger Things seizoen 5: dit is het eerste beeld

Paramount fuseert met Skydance à 8 miljard dollar

Een grote overname in de wereld van film: Paramount neemt Skydance over voor een bedrag van 8 miljard dollar.

Entertainment09.07.2024

Paramount fuseert met Skydance à 8 miljard dollar

 10 indrukwekkende True Crime-series op Netflix om te kijken

Welke True Crime-series zijn er recenter verschenen op Netflix? En welke daarvan zijn echt de moeite waard? We noemen er 10. 

Entertainment03.07.2024

 10 indrukwekkende True Crime-series op Netflix om te kijken

Netflix stopt waarschijnlijk met zijn Basic-abonnement

De streamingdienst stopt in meerdere landen met het aanbieden van dit goedkoopste Basic-abonnement. Misschien ook in Nederland.

Entertainment03.07.2024

Netflix stopt waarschijnlijk met zijn Basic-abonnement

Het is klaar met The Boys op Amazon Prime Video

The Boys op Amazon is een prachtserie, met zijn superhelden, zijn duisternis en zijn toch zeer graphic content. Maar aan alles komt een einde: seizoen 5 wordt het laatste van The Boys.

Entertainment12.06.2024

Het is klaar met The Boys op Amazon Prime Video

De 3 Body Problem gaat verder: Netflix krijgt een vervolg

De 3 Body Problem op Netflix is nog niet klaar. De serie krijgt een vervolg, al is nog onduidelijk wat dat precies betekent.

Entertainment20.05.2024

De 3 Body Problem gaat verder: Netflix krijgt een vervolg

Goed nieuws: er komen nog twee seizoenen van Shōgun

Het is een van de visueel mooiste series die we in jaren hebben gezien en nu komt er in ieder geval nog een seizoen 2 en 3: Shōgun.

Entertainment20.05.2024

Goed nieuws: er komen nog twee seizoenen van Shōgun

Dit is het eerste beeld van The Last of Us seizoen 2

Als een soort hongerige wolven springen we op alles wat voortkomt uit de productie van seizoen 2 van The Last of Us, zo ook de eerste beelden waarop we Joel en Ellie beiden zien.

Entertainment18.05.2024

Dit is het eerste beeld van The Last of Us seizoen 2