Blog Online sponsort LifeType

1131043319lifetype

Blog Online is de officiele sponsor geworden van LifeType, voorheen Plog. Blog.nl maakt zelf gebruik van de software die gebaseerd is op de opensource community software "Plog".

De basis van deze software bestaat uit de code die voor een groot gedeelte is aangepast aan de specifieke behoeften van de bloggers zelf. De vaste groep gebruikers van de Plog software begint steeds grotere vormen aan te nemen. Een reden voor de ontwikkelaars om alles professioneler op te zetten.

Plog is/heet daarom vanaf nu LifeType. Een nieuw design en een nieuwe site vormen het begin van de nieuwe aanpak .

Blog Online heeft besloten om de officiele Nederlandse sponsor van de opensource community Plog te worden. Dat uit zicsite h o.a. in het registreren van de domeinnaam lifetype.nl, welke voor de Nederlandse community, gebouwd gaat worden.

2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines