Nieuws26.11.2015

De DC Daily van 26 november 2015


Hoe word je Adele in 7 minuten

We krijgen klaarblijkelijk maar geen genoeg van Adele. Na de vele persiflages op de muziekvideo, de viral van een vermomde Adele waar ze zelf de hoofdrol speelt en het muziekfeestje met Jimmy Fallon is er dan nu de Hello Make-up Tutorial, gemaakt voor de damez. In precies 7.05 minuten wordt uitgelegd hoe je exact dezelfde looks krijgt, Hello!

Fotograaf heeft 6 jaar en 720.000 pogingen nodig om zijn ultieme droomfoto te maken

Natuurfotograaf Alan McFadyen heeft eindelijk zijn droomfoto kunnen maken van een ijsvogel. Hij bracht 4.200 uren door aan een meer in Schotland en maakte in totaal 720.000 foto’s voordat het hem eindelijk lukte “the perfect shot” te maken van een ijsvogel die het water in duikt (zie onder).

McDonald’s komt met truffelfriet

Truffel is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze eetpatronen: pasta met truffel, truffelmayonaise, truffelolie en McDonald’s lanceert nu zelfs truffelfriet! Althans, in Singapore. Mocht het een succes zijn, dan zullen we binnenkort ook in Nederland de nieuwe frieten verwelkomen.

De truffelfrietjes zijn eigenlijk gewone Franse frietjes in een grote bruine zak, waarbij je een zakje truffelkruiden kunt doen. Eerder verschenen in Nederland al de frietjes met de smaken van citroen en tijm en red chili.

Hoe snel wordt je fiets gestolen in Amsterdam, Rome of Praag?

Wist je dat er in Europa elke vijf minuten een fiets gestolen wordt? ‘We Love Cycling’ pakte deze kans en bedacht een briljante test! De test werd uitgevoerd in Amsterdam, Rome en Praag. De dieven die erin trapten zullen deze mislukte actie niet snel vergeten!

Je ziet het zelf in onderstaande video. In alle drie de steden wordt er in het centrum een rode racefiets geplaatst, zonder slot uiteraard. We weten natuurlijk nu al dat alle fietsen gestolen worden. Maar het leuke is dat dit gepaard gaat met een enorm schrikmoment voor de dieven! Wat denk jij, waar zal je fiets het snelst gestolen worden? In Amsterdam, Rome of Praag?

De coolste versie van ‘Love Me Like You Do’ door Ellie Goulding en James Corden!

De Britse Ellie Goulding laat in de televisieshow van James Corden zien dat ze van veel meer markten thuis is dan alleen dance/pop-hits. De zangeres en presentator geven samen een optreden van de hit ‘Love Me Like You Do’ in acht verschillende genres! Rock, hiphop, country, rave, reggae, folk en gospel komen – naast de popversie – allemaal voorbij. En eigenlijk klinkt de hit in alle genres best goed!