Nieuws25.12.2015

De DC Daily: The Christmas edition 2015


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 25 december 2015.

Is dit de beste kerstvideo ooit?

Volgens velen is de ‘Sainsbury’s official Christmas Advert 2015′ zo’n beetje de beste kerstvideo ooit. De video met als titel ‘Mog’s Christmas Calamity’ werd 6 weken geleden op Youtube geplaatst en werd in no-time al meer dan 25 miljoen keer bekeken.

Merry Christmas cats & dogs!

Ook katten en honden vieren natuurlijk gewoon Kerst met ons mee. Sommige baasjes trekken geinige kersttruitjes aan bij honden en katten, maar deze video is toch wel het toppunt!

Christmas karaoke met James Corden

James Corden maakt de grappigste video’s met sterren zoals Justin Bieber en One Direction. Nu heeft hij een grappige Christmas karaoke video gemaakt met One Direction, Stevie Wonder, Iggy Azalea, Rod Stewart, Carrie Underwood, Jason Derulo en natuurlijk Justin Bieber. Joy to the world!

Deze dame wenst je een vrolijk kerstfeest!

De kerstdagen zijn weer van start gegaan: tijd voor heel veel lekker eten, cadeaus en gezelligheid met familie en vrienden. Maar een fijne kerstgroet van een mooie dame kan ook niet ontbreken!

Man rent verkleed rond als kerstboom

Joseph Tame heeft een hele dag rondgerend door Tokyo verkleed als levensgrote kerstbroom. Er waren maar liefst 1.500 LED lampjes voor nodig maar dan heb je ook wat. Het doel van deze ludieke actie? Gewoon de kerstspirit verspreiden en mensen blij maken. Het levert in ieder geval een grappige video op!

Badass Santas

Ook de kerstman heeft tijd nodig om bij te komen van de drukke kerstdagen. En dat doet hij niet onderuitgezakt op de bank, maar actief! Duiken, paragliden, bergbeklimmen, skiën en meer. Een overzicht check je hier.

<em>Image: Tamara Him\/Demotix\/Corbis<\/em>
Image: Tamara Him/Demotix/Corbis