Nieuws24.12.2015

De DC Daily van 24 december 2015


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 24 december 2015.

Lot is de liefste

De heren van 3FM in het glazen huis zijn bezig met de laatste loodjes. De afgelopen week kwam Lot iedere dag een keertje langs met centjes om met Domien te kunnen praten. Op de laatste dag mag ze hem wekken en dat levert hele schattige beelden op. “Domien, je hebt het goed gedaan!

Orang-oetan bouwt eigen hangmat

Een betonnen vloer is natuurlijk niet zo lekker om op te slapen, maar daar bedenkt deze 14-jarige orang-oetan iets op. Met een stuk doek maakt ze haar eigen hangmat! Die beesten zijn super slim en dat blijkt wel weer uit onderstaande video. Hilarisch!

Wie is de Mol? 2016 app downloaden

Er is een nieuwe Wie is de Mol? app voor seizoen 16 uit. Deze kun je nu downloaden in de App Store en Play Store. De Wie is de Mol? app is een poule-spel waarbij de focus ligt op het verdenken van jouw Mol(len). Dit kun je individueel doen of in een poule van maximaal 100 personen met bijvoorbeeld een groep vrienden, collega’s of familie.

wie-is-de-mol-2016-app
wie-is-de-mol-2016-app

Dit gebeurt er als je jongeren laat afrijden in een Porsche

Benieuwd wat er gebeurt als je nietsvermoedende examenkandidaten onverwachts laat afrijden in een Porsche 911? Je ziet het in onderstaande video. Een hilarisch filmpje!

De favoriete kerstnummers van Obama

Bovenaan de lijst met favoriete kerstnummers staat ‘O Tannenbaum’, een instrumentale jazzuitvoering van het voor ons bekende ‘O Denneboom’. De volledige playlist van de Obama’s is bekendgemaakt door Spotify, waar uiteraard ook de klassieker All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey in terug te vinden is.

Volle maan op eerste kerstdag

Voor het eerst sinds 1977 is er weer een volle maan te zien met eerste kerstdag. Sinds 1900 is er slechts drie keer een volle maan geweest op eerste kerstdag. Als je de volle maan wil zien, moet je wel vroeg op. De maan gaat namelijk op eerste kerstdag om 8.10 uur onder.

volle-maan-eerste-kerstdag
volle-maan-eerste-kerstdag