Windows Live moet Hotmail doen vergeten

Windows Live moet Hotmail doen vergeten

Afgelopen woensdag avond waren de toonaangevende bloggers van Nederland uitgenodigd voor een exclusief diner met- en presentatie van Phil Holden, international Director van Windows Live. Presentatie was een groot woord, want zoals het de rechtgeaarde bloggers betaamt houden die meer van een interactieve discussie dan een droge presentatie.

Gelukkig snapt Microsoft dat en dus beperkte Phil zijn presentatie gedeelte van de avond tot het tonen van welgeteld 1 sheet waarop hij zichzelf voorstelde.

Maar goed, de bijeenkomst, zoals gezegd onder het genot van een heerlijk vier gangen diner, had als hoofdthema de op handen zijnde release van diverse nieuwe en reeds eerder aangekondigde onderdelen van Windows Live, ofwel Microsoft’s geüpgrade online community en lifestyle channel.

Tot de nieuwe aankondigingen behoorden onder andere Windows Live Expo, een soort eBay waar je behalve (tweedehands) spullen ook ideeën en informatie uit kunt wisselen. Met Windows Live Local en Live en Mobile Search schiet Microsoft duidelijk in de richting van Google. Met name de Live Search (Mobile had wat last van connectivity problemen) werd uitgebreid gedemonstreerd en voor zover we dat konden zien zag het er veelbelovend uit.

De ‘droom’ van Phil Holden en zijn team is om Windows Live uiteindelijk ook location-aware te maken zodat de informatie die op je desktop getoond wordt gerelateerd is aan de plek (of land) waar je je op dat moment bevindt.

Helaas had Microsoft nog geen Bèta versie klaar, die komen in de loop van de komende maanden voor de diverse Live onderdelen uit. En ondanks herhaaldelijke verzoeken van Stefan Fellinger en Frank (watching) mochten we ook nog geen Bèta versie van Vista op onze borden verwelkomen.

Aan het eind van de avond toonde men ons wel nog even de Windows Messenger VoIP phone die over twee maanden door Philips uitgebracht zal worden. Op het moment dat het toestel zich in je draadloze netwerk thuis of op kantoor bevindt, dan kun je hem koppelen aan je Outlook adresboek en zelfs, zo is uiteindelijk de bedoeling, aan je agenda zodat je tijdens afspraken niet meer gebeld wordt, of alleen door diegenen die jou altijd mogen bereiken.

1145716489Afbeelding088

Wat zonder enige twijfel een van de meest spraakmakende stappen gaat worden in de komende maanden is het verdwijnen van de naam Hotmail. Toch een merk dat al ettelijke jaren staat als een huis. De omschakeling naar Windows Live Mail zal voor velen effe wennen zijn, maar al met al kunnen we niet anders dan concluderen dat Microsoft op de goede weg is ingeslagen.

Een van de aanwezige techneuten durfde zelfs te stellen dat ze Google uiteindelijk op haar eigen terrein ook wel aan zullen kunnen. Die comclusie trok hij naar aanleiding van de uitspraak van Phil Holden dat Google de laatste maanden de indruk wekt zoekende te zijn naar een nieuwe (juiste) koers. We zullen zien!

Reacties (239)

  • flupke

  ik hoop dat jullie mij help om een nieuwe mail te geven
  windows live mail

  Do 2 nov 2006, 14:11 [reply]

  • hanane

  mijn email doet niet?

  Di 7 nov 2006, 21:59 [reply]

  • roemert f. s. de wijn

  mijn hotmail opent niet

  Do 9 nov 2006, 10:49 [reply]

  • Bastiaan de Groot

  klote gewoon..... opent niet en verder gewoon drama

  never change a winning team

  Is waarschijnlijk weer uitgedacht door van die nerds die hun kamer niet uitkomen. Hotmail is er voor de mail , en als ik een universeel platform wil hebben die gelinkt is aan allerlei andere shit, dan ga ik daar wel zelf naar toe. Het is een beetje alsof je postbode ineens je post voorleest en ook adviezen geeft. Gewoon niet doen. Jammer, maar we stappen wel over naar een andere MAIL provider, zonder alle ellende erbij

  Do 9 nov 2006, 19:13 [reply]

 • ik heb nu live mail maar ik krijg helemaal geen e-mails meer. ik wil hotmail terug iemand een idee of dat gaat?

  Ma 13 nov 2006, 15:49 [reply]

  • Walter

  Nee, je krijgt het oude Hotmail helaas niet meer terug als je eenmaal bent overstapt. Ik wilde ook terug, maar mij werd mij bevestigd dat het niet meer kan. Wat een blunder dat ik ben overgestapt. Allerlei voor mij essentiële functionaliteiten zijn verdwenen: header-details, filterfuncties, verkorte mailadressen, enz. Daarbij is er niets wezenlijks voor terug gekomen. Ja, je kunt nu kiezen uit een paar kleuren, nou, fijn. Maar het nieuwe Live werkt vreselijk TRAAAAAG. Bij het tikken van een mail kwam de tekst soms pas seconden later in beeld. Niet te geloven en onwerkbaar. Ik ben overgestapt naar de Light-versie, maar die mist dus nog meer functionaliteit. Misschien moet ik toch maar gaan overstappen naar Gmail of zo. Wat een ongelofelijke afgang, dat nieuwe Live. Verder gaat de naam Hotmail verdwijnen? Ik hoop in hemelsnaam dat mails naar mijn Hotmail dan wel nog jaren worden doorgestuurd? Wat een drama. En dan proberen ze al die onzin met een diner voor bloggers te verkopen? Ik hoop dat de blogger-wereld zoals altijd kritisch blijft (dat verwacht ik ook)! Hopelijk kan ik dan toch terug naar mijn oude vertrouwde Hotmail. Of moet ik nu toch maar definitief naar Gmail?

  Vr 17 nov 2006, 12:58 [reply]

  • flupke

  beste iik heb Windouws Live tot nu gaat als
  Maar ik krijg mijn Windows Plus niet in gesteld
  Ik heb het al gedaan mijn Windows Live Plus
  Ik heb in gastaleerd ook en het komt niet goed
  Hoe komt dat nu en op 7.5 gaat het maar op 8.0 gaat het niet
  zegt het eens aan mij zo vriendelijk
  Ik heb nog een mail
  Ik hoop dat jullie vriendelijk iets stuur naar mij
  philippe.de.neve@telenet.be neemt mij vriendelijk contact op met mij AUB

  Vriendelijk groetjes,
  Philippe De Neve ( flupke is mijn bijnaam)

  Vr 17 nov 2006, 17:27 [reply]

  • bagheeradezwartepanter

  hallo wie kan mij een tip geven geven om mijnoude hotmail weer terug te krijgen ,ik heb windows live geinstaleerd ,maar wil er doodgraag weer van af ,ik wil mijn hotmail terug ,die was veel leuker,wie kan me helpen ,wat moet ik doen om hotmail terug te krijgen
  coby

  Wo 22 nov 2006, 19:04 [reply]

  • tSjaa..!

  Ik wil gewoon mijn oude HOTMAIL terug..:(
  Dit is gewoon klote..:S

  Do 23 nov 2006, 16:57 [reply]

  • pielo

  Heb het ook ff geprobeerd maar na 1 uurtje rommelen ben ik eindelijk weer van die live af en heb weer me vertrouwde hotmail

  Do 23 nov 2006, 17:23 [reply]

  • Arjen

  @Pielo
  Hoe heb je dit voor elkaar gekregen? Ik zou ook erg graag terug willen!! Alvast bedankt!
  Gr. Arjen

  Vr 24 nov 2006, 19:19 [reply]

  • pielo

  Hallo
  Zou het proberen zo goed mogelijk uitteleggen.

  Naar je email gaan dan opties staat rechts dan meer opties....dan je persoonlijke gegevens bekijken en bewerken....dan gerigistreede gegevens....dan naar land als het goed is staat die op nederland die moet je op verenigde staten zetten opslaan...dan je afmelden bij msn....weer aanmelden dan weet naar opties en dan staat er aan de linkerkant tergug naar msn hotmail ..druk je daar op en dan komt er te staan terug draaien dat gedaan dan moet het goed wezen, kan zijn dat je nog 1 of ander lullig vragen formulier moet invullen ..
  Zo zou het moeten lukken...laat je nog ff berichtje achter als het gelukt is

  mvg pielo

  Za 25 nov 2006, 01:44 [reply]

  • saxo100

  Hey Pielo
  Die beschrijving van jouw werkt perfect

  Thanks

  Zo 26 nov 2006, 11:08 [reply]

  • pielo

  Saxo toch nog iemand blij gemaakt .....ja vond hem ook erg vervelend.....oefenen baart kunst prettige zondag verder, en bedankt voor je berichtje ....

  mvg pielo

  Zo 26 nov 2006, 15:12 [reply]

  • Marnix

  Ik ben echt heeeeel blij met jullie, jongens!
  Wat een ellende die livemaill zooi.
  Ik heb juist een IP adres keihard nodig en dan is die funktie gewoon pleitos! Er zijn enorme belangen in het spel, THANKX!!!

  Zo 26 nov 2006, 18:03 [reply]

  • Isabelle

  oohh ik ben niet verder gekomen als het opnieuw aanmelde enzoo.. ik zie nergens aan de linkerkant staan dat je terug kan gaan naar hotmail =( dit is zown ramp ik MOET egt die oude hotmail terug heb er allemaal gegevens op staan wat ik niet meer kan openen wie kan mij verder helpen please..

  x.

  Zo 26 nov 2006, 18:36 [reply]

  • pielo

  isabel meschien had jij de volle versie van livemail en ben je terug gegaan naar de kleine versie , als je dat toevallig heb gedaan moet je van af de kleine versie ...de uitleg volgen...hoop dat je er wat aan hebt.

  Mvg pielo

  Zo 26 nov 2006, 19:46 [reply]

 • ik kan niet overstappen naar live mail. ik heb al wel live messenger maar nog geen live mail... en op www.get.live.com kan je alleen registreren maar niet overstappen... waar kan ik dat wel doen??

  Ma 27 nov 2006, 16:16 [reply]

  • Jose

  Yes het is gelukt,
  Ben er echt super blij mee eindelijk van die troep die ik al de hele week niet openen kan af te zijn.

  Ma 27 nov 2006, 18:53 [reply]

  • Isabelle

  hej,,
  waar staat die uitleg van de kleinere versie dan o_O?
  dankjj =)

  Di 28 nov 2006, 16:23 [reply]

  • pielo

  henk probeer deze url eens https://login.live.com/login.srf?id=64855?FORM=ECHN&bk=14708517

  Vr 1 dec 2006, 05:07 [reply]

  • pielo

  isabelle de beschrijving die hier staat is voor de kleine versie

  mvg pielo

  Vr 1 dec 2006, 05:09 [reply]

  • henk

  nee meestal zou je zo'n groen balkje krijgen als je ingelogd heb...maar dat is bij mij niet

  in iedergeval bedankt...

  Vr 1 dec 2006, 09:27 [reply]

  • Kit

  ontzettend bedankt Pielo!! Super

  Vr 1 dec 2006, 09:52 [reply]

  • Saby

  Hoi Pielo,

  Fijn dat je de oplossing hebt om terug te gaan naar hotmail. Dat andere is echt vreselijk lelijk. Nogmaals bedankt...!! Ciao.

  Di 5 dec 2006, 23:12 [reply]

  • Luna

  Pielo je bent een held! Terug naar oude vertrouwde hotmail. Toch heb ik t idee dat al mijn opgeslagen post er binnenkort uitgegooid worden op een of andere manier. Ik moet er niet aan denken! Nemen jullie voorzorgsmaatregelen hiervoor? Is er nog een snellere manier om je bewaarde mail op te slaan op je eigen harde schijf? Ik doe het nu handmatig; mail openen en copy&paste naar Word. ALvast bedankt!
  Groet Luna

  Wo 6 dec 2006, 12:31 [reply]

  • henk

  nog iemand anders andere sugesties???

  Wo 6 dec 2006, 12:34 [reply]

  • patrick

  A million thanks Pielo!!

  Wo 6 dec 2006, 15:00 [reply]

  • marja

  dank je pielo!! eindelijk verlost van die live mail...thnx

  Wo 6 dec 2006, 15:43 [reply]

  • Isabelle

  ik krijg het maar niet :( jmmr maarjah allemaal bedankt

  Wo 6 dec 2006, 16:55 [reply]

  • carine

  mijn msn hotmail

  Do 7 dec 2006, 12:43 [reply]

  • jennifer

  ik heb nu hotmail live maar ik wil die oude hotmail terug hoe moet dat ? ik hoop dat jullie het weten !!! gr jennifer

  Do 7 dec 2006, 13:34 [reply]

  • Luna

  Jennifer, dan moet je even verder kijken (dan je neus lang is...) :-) Zie handleiding van Pielo van zaterdag 25 november

  Do 7 dec 2006, 14:30 [reply]

  • San

  Geweldig. IK zit weer in Hotmail! Dank voor suggesties.
  AG

  Do 7 dec 2006, 15:03 [reply]

  • Loesje

  Echt super dat je me afgeholpen hebt van die F***** O_o windows live mail :D:D:D:D

  _XXX_ Loesje

  Do 7 dec 2006, 23:56 [reply]

  • pielo

  hallo Pielo,
  Jouw uitleg werkt perfect. Heb gelukkig hotmail terug.
  Nogmaals bedankt. Live was een crime.
  mvg cathrien

  Zo 10 dec 2006, 19:59 [reply]

  • Julia

  Bedankt Pielo, las toevallig je antwoord en werkt perfect!!
  Groetjes Julia

  Zo 10 dec 2006, 21:07 [reply]

  • Sistervampire

  Nou... ik heb dus ook dat ik niet kan overstappen naar windows live mail, hij geeft aan dat mijn emailadres van mijn partner is (wtf heeft dat er nou weer mee te maken en daarbij komt dat dat dus gewoon niet waar is..).

  Henk, is het bij jou al gelukt?

  Groetjes

  Di 19 dec 2006, 14:58 [reply]

  • Sistervampire

  oh hij doet t al (A)
  Henk, staan je instellingen wel op Nederland en niet op een ander land (zoals ik dat had? :P)

  Di 19 dec 2006, 15:06 [reply]

  • henk

  nee tis mij ook nog niet gelukt echt heel vervelend dat zegt ie bij mij ook al

  Di 19 dec 2006, 15:07 [reply]

  • Laila Elkhinifri

  Heey mensen. Ik heb een probleem. Ik kan niet op mijn hot-mail komen. Tenminste... niet hier op school. En ik moet erop om een mail te verzenden. Weet iemand iets?

  Wo 20 dec 2006, 11:58 [reply]

  • henk

  daar kom je niet omheen. je kan proberen via internet op e-mesenger te komen daar kan je je mail ook openen. maar je school heeft msn en alle bijhorende dingetjes geblokeerd
  sucses

  Wo 20 dec 2006, 13:22 [reply]

  • Sistervampire

  henk, heb je al gekeken hoe je instellingen staan? Staat het land op Nederland? Bij mij was namelijk het probleem dat ik een ander land had ingevuld dan Nederland.. Nu ik dat veranderd heb doet ie het wel!

  Wo 20 dec 2006, 14:50 [reply]

  • marina

  Tyfrotzooi die hele live windows dat ze mensen dan tenminste de optie geven om de oude hotmail te behouden. Dit is gewoon Bagger!

  Vr 22 dec 2006, 11:36 [reply]

  • sensiz

  alles lukt behalve me hotmail en me msn ik weet nie waarom ik heb alles geprobeerd maar nog steeds niks :S :S :( kan iemand mij helpen

  Vr 22 dec 2006, 14:45 [reply]

  • Maaigie

  Thanx voor de info jongens.. die live mail werkte niet erg super... Blij dat ik terug ben op gewone hotmail

  Vr 22 dec 2006, 17:20 [reply]

  • Sandra

  Ook ik ben overgestapt naar oude vertrouwde versie. Thanks pielo..:)

  Wo 27 dec 2006, 21:46 [reply]

  • linda

  heel erg bedankt Pielo!!

  ik werd wanhopig van dat windows live!

  back to basics! welkom terug hotmail!

  Vr 29 dec 2006, 15:52 [reply]

  • liset

  help ik word gek ik wil me oude hotmail berichten kunnen lezen geen windows live mail wie kan me helpen

  Za 30 dec 2006, 19:07 [reply]

  • Tammy

  Hey Pielo! Tnx voor de tip, ik heb mijn oude hotmail terug :D :D Liefs Tammy

  Di 2 jan 2007, 21:57 [reply]

  • debbie

  gaat hotmail egt weg ??????

  Za 6 jan 2007, 01:08 [reply]

  • Ray

  Pielo Hartstikke Bedankt Voor Je Info!!!
  Je Bent Geweldig!!
  Eindelijk van die Live Mail Af!!!

  Di 9 jan 2007, 13:13 [reply]

  • ik

  ik heb mijn hotmail terug alleen bij mijn moeder blijft het raar.. hoe leg ik dat dan uit!

  Di 9 jan 2007, 21:52 [reply]

  • Juud

  Jippie!!!!!!! Ben ook weer terug bij mijn oude hotmail, phff bedankt Pielo...

  Wo 10 jan 2007, 15:29 [reply]

  • Erwin

  Een grote pluim voor Pielo.

  Wo 10 jan 2007, 17:12 [reply]

  • Lil

  Ik ben ook weer terug bij hotmail!!! Eindeljik!!!!!!! Joepie............... Thanks Pielo

  Do 11 jan 2007, 15:47 [reply]

  • Sistervampire

  Wat is er zo erg aan windows live mail dan? Ik heb er geen problemen mee..

  Do 11 jan 2007, 19:23 [reply]

  • henk

  ja precies wat is het probleem???

  Vr 12 jan 2007, 09:30 [reply]

  • toby

  WANNEER EN HOEZO GAAT @HOTMAIL.COM WEG?
  EN GEEF METEEN HET BEWIJS!!!
  IK GELOOF DER NIKS VAN=S

  Vr 12 jan 2007, 19:21 [reply]

  • Mariska

  Pielo bedankt!!

  Di 16 jan 2007, 12:50 [reply]

  • sannetje

  heel erg bedankt!! heb de hele tijd me geergerd aan windows live mail maar dat is nu over want heb lekker weer mijn vertrouwde hotmail terug!!!

  Di 16 jan 2007, 16:09 [reply]

  • Karin

  Ik heb een hotmail adres maar wil er vanaf. Kan je me helpen? En ik zit ook met mn andere mail bij windows live en daar wil ik ook van af. Help me asjeblieft!!

  Di 16 jan 2007, 16:37 [reply]

  • gertjan

  bedankt pielo ik heb nu mijn vertrouwde hotmail gelukkig weer terug

  Za 20 jan 2007, 18:25 [reply]

  • thea

  hoe krijg ik mijn vertrouwde hotmail weeer terug ik wil een nieuw acound met hotmail !!!! maar hou en die pielo lijkt me wel een schat ,,maar wie is dat ..kan hij me helpen?? TOCH IEMAND MOET ME KUNNEN HELPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ma 22 jan 2007, 17:11 [reply]

  • matti

  bedankt, pielo!

  Naar je email gaan dan opties staat rechts dan meer opties....dan je persoonlijke gegevens bekijken en bewerken....dan gerigistreede gegevens....dan naar land als het goed is staat die op nederland die moet je op verenigde staten zetten opslaan...dan je afmelden bij msn....weer aanmelden dan weet naar opties en dan staat er aan de linkerkant tergug naar msn hotmail ..druk je daar op en dan komt er te staan terug draaien dat gedaan dan moet het goed wezen, kan zijn dat je nog 1 of ander lullig vragen formulier moet invullen ..
  Zo zou het moeten lukken...laat je nog ff berichtje achter als het gelukt is

  Ma 22 jan 2007, 17:46 [reply]

  • pielo

  Thea hier ken je nieuw account aan maken https://accountservices.passport.net

  hoop dat het je lukt en een schat ben ik echt niet :-))))))

  Wo 24 jan 2007, 01:02 [reply]

  • esperanza

  nou ik rrijge het niet voor elkaar hoor mijn oude hotmail als ik me afmeld en me opnieuw doet hij niet wat ik vraag

  Di 30 jan 2007, 15:39 [reply]

  • pielo

  esperanza..waar gaat het bij jou mis dan???
  En wat vraag jij eigelijk aan je PC (lol).

  Di 30 jan 2007, 16:47 [reply]

  • Jossie

  je hebt nog iemand blij gemaakt. whoehoe!!! Eindelijk kan ik mijn mail weer lezen.

  Vr 2 feb 2007, 12:31 [reply]

  • pielo

  Esperanza
  Weet niet of het je al gelukt is...
  Maar Als je met Xp werkt kan het ook nog zijn dat de ingebakken msn van Xp nog op de achtergrond meeloopt om die te verwijderen moet je diet ff doen

  1. Start > Uitvoeren
  2. Typ in RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove en dan op OK.
  3. Herstart de PC en MSN is verwijderd.

  Probeer het dan nog eens kijken of het je dan wel lukt

  mvg en prettig weekend

  Vr 2 feb 2007, 17:00 [reply]

  • Tinke

  Idd Super bedankt Pielo!

  Vr 2 feb 2007, 20:57 [reply]

  • Ger

  Pielo

  Bedankt voor de grandioze tip om terug te gaan naar de gewone Hotmail. Eindelijk verlost van die Live versie

  Ma 5 feb 2007, 14:19 [reply]

  • pielo

  Ben blij dat deze tip nog steeds werkt , en er een hoop mensen blij mee te maken?

  Ma 5 feb 2007, 14:34 [reply]

  • alida de jong

  ik wil mijn oude hotmail terug hoe doe ik dat deze is te zwaar

  Di 6 feb 2007, 10:41 [reply]

  • pielo

  alida moet je iets naar boven scrollen daar staat de uitleg wel.

  Di 6 feb 2007, 10:48 [reply]

  • Henk Visser

  Ik ben weer terug bij de oude hotmail en alles werkt weer perfect.
  Het kan dus wel!!!!!!

  Vr 9 feb 2007, 15:21 [reply]

  • Henk Visser

  Ik ben weer terug bij de oude hotmail en alles werkt weer perfect.
  Het kan dus wel!!!!!!

  Vr 9 feb 2007, 15:21 [reply]

  • Tamara

  yes ben er gelukkig ook weer vanaf wat een zooitje dat live mail

  Vr 16 feb 2007, 18:20 [reply]

  • Henk Visser

  Als hotmail zou verdwijnen, dan zeker geen live mail voor mij

  Za 17 feb 2007, 15:02 [reply]

  • Aart v. Klaveren

  Pielo,
  Beetje laat maar helemaal te gek, ik ben net terug uit thailand en Maliesie, en heb verschrikkelijk lopen etteren met die k****e live mail, dankzij jou heb ik mijn oude hotmail weer terug.

  Zo 18 feb 2007, 12:51 [reply]

  • raymond

  pielo,

  Je bent een held!

  Ma 19 feb 2007, 13:27 [reply]

  • jolanda

  ik had live nu weer de gewone hotmail maar mijn berichten zijn allemaal weg en ik moet mijn cv hebben, die stond erin Wie kan mij helpen uitleggen hoe ik mijn mails terugkrijg

  Wo 21 feb 2007, 10:34 [reply]

  • mar

  Pielo.
  Geweldig bedankt, ik heb mijn oude vertrouwde Hotmail weer terug.Het werkt perfect.
  Bij live waren ze er minder blij om.
  groetjes.

  Di 6 mrt 2007, 20:22 [reply]

  • mar

  Pielo.
  Geweldig bedankt, ik heb mijn oude vertrouwde Hotmail weer terug.Het werkt perfect.
  Bij live waren ze er minder blij om.
  groetjes.

  Di 6 mrt 2007, 20:22 [reply]

  • mar

  Pielo.
  Geweldig bedankt, ik heb mijn oude vertrouwde Hotmail weer terug.Het werkt perfect.
  Bij live waren ze er minder blij om.
  groetjes.

  Di 6 mrt 2007, 20:22 [reply]

  • mar

  Pielo.
  Geweldig bedankt, ik heb mijn oude vertrouwde Hotmail weer terug.Het werkt perfect.
  Bij live waren ze er minder blij om.
  groetjes.

  Di 6 mrt 2007, 20:22 [reply]

  • mar

  Pielo.
  Geweldig bedankt, ik heb mijn oude vertrouwde Hotmail weer terug.Het werkt perfect.
  Bij live waren ze er minder blij om.
  groetjes.

  Di 6 mrt 2007, 20:22 [reply]

  • mar

  Pielo.
  Geweldig bedankt, ik heb mijn oude vertrouwde Hotmail weer terug.Het werkt perfect.
  Bij live waren ze er minder blij om.
  groetjes.

  Di 6 mrt 2007, 20:23 [reply]

  • pielo

  Gaat er om als wij maar weer blij zijn LOL

  Di 6 mrt 2007, 20:29 [reply]

  • KillerRu

  Voor diegenen die dat van Pielo niet onder de knie kregen, ga dan al die stappen nog eens na, en op het laatste (na het afmelden) ga je naar opties => meer opties... ==> terug naar hotmail! ==> en dan terugkeren ;)

  Call me an angel!

  K

  Vr 9 mrt 2007, 19:17 [reply]

  • steven

  hallo pielo (en anderen) kan je me ook hiermee helpen :
  mijn probleem is dat als ik op www.hotmail.com ben en wil inloggen komt er te staan dat ie de web pagina niet kan vinden, ik probeer het al 3 weken maar ik kan nog steeds niet op mijn account.
  help me pleass( ik heb ook die rot live mail)--> ik moet er eerst op mijn acount komen om weer trug te gaan naar de normale hotmail..... dus help me plz

  Za 10 mrt 2007, 10:41 [reply]

  • pielo

  steven probeer deze eens http://login.live.com/login.srf?id=2&svc=mail&cbid=24325&am...

  Za 10 mrt 2007, 21:47 [reply]

  • steven

  hij zegt ''webpagina kan niet worden weer gegeven''

  Zo 11 mrt 2007, 07:51 [reply]

  • steven

  kan het mischien aan mijn pc liggen??(nu pakt ie www.hotmail.com niet eens meer)...

  Zo 11 mrt 2007, 07:52 [reply]

  • pielo

  Toevallig popup killer anstaan anders ff bij extra internet opties beveiliging of alles wel op aangepast niveau staat en anders ken je ook nog ff bij extra internet optie privacy geavanceerd en daar ff automatisch cookies accepteren proveren....

  Zo 11 mrt 2007, 08:50 [reply]

  • pielo

  steven en als je op je account wil komen dan kan je toch gewoon inloggen via de orginele weg ja aanmelden met je msn.....dan kom toch ook in je msn en daar moet je het veranderen, dus snap eigelijk niet waarom jij het op deze manier wil doen als je op de normale manier inlogt ...staat er rechts optie ??????

  Zo 11 mrt 2007, 09:03 [reply]

  • yakima

  ik wil mij hotmail terug

  Zo 11 mrt 2007, 21:13 [reply]

  • yakima

  ik wil mij hotmail terug

  Zo 11 mrt 2007, 21:13 [reply]

  • pielo

  Yakima ff scrollen naar 25 november

  Zo 11 mrt 2007, 22:04 [reply]

  • steven

  yo pielo t is al gelukt thnx ik heb ook weer men msn hotmail trug :) je bent een goeie :P

  Ma 12 mrt 2007, 16:17 [reply]

  • Boyan

  HELEMAAL TOP :)

  Di 20 mrt 2007, 22:11 [reply]

  • roy

  ik vind het niet normaal ik kan mensen die nooit op msn zitten en die kan er nog naar jaren op en wij moeten er voor boeten

  Zo 25 mrt 2007, 15:38 [reply]

  • Willem van Galen

  Ja, we hebben Hotmail, maar het wordt weer de nek omgedraaid in Windows Vista Live Mail, waant je kan de HTTP van Hotmail niet opzetten en is geblokeerd en wordt niet ondersteund. Ook is het niet mogelijk om Outlook Express te laden dat je bent weer terug bij af, wat inhoud dat je jouw Hotmail alleeen via IE7 kan bekijken, maar het niet automatisch kan ophalen.Dat we gaan maar weer terug naar XP en dumpen Vista wat niet met ons, maar tegen ons werkt.

  Zo 8 apr 2007, 21:27 [reply]

  • Aatje

  Heb het bericht van Pielo van 25-11-06 gelezen maar het werkt niet bij mij. Wat heb ik gedaan.....wilde even kijken of er berichten waren in mijn andere account en toen op de pagina die je krijgt wanneer je meerdere account heb, mij geregistreerd via Windows Live Mail met mijn bestaande 2e hotmail account. Op zich vind ik live niet zo erg, maar ben nu al mijn bewaarde mails kwijt en dat vind ik wel heel erg. Is hier nog een oplossing voor. Heb ook al mails gestuurd naar de helpdesk, maar nog steeds geen bericht. Misschien dat iemand van jullie me kan helpen. Alvast bedankt.

  Zo 15 apr 2007, 22:22 [reply]

  • pielo

  Aatje denkt dat je wat over het hoofd ziet...heb net ook ff een oude hotmail van me omgezet ,naar live mail..zag er wel ff iets anders uit maar ik was binnen 5 min weer bij me oude vertrouwde hotmail..ga je wel eerst naar de kleine versie van live mail...gr pielo

  Ma 16 apr 2007, 06:23 [reply]

  • Aatje

  Dank je Pielo voor je reactie, al weet ik niet wat je bedoelt met "naar de kleine versie " gaan. Heb inmiddels al wel bericht terug van Hotmail dat ik geen mails meer zou hebben in mijn account omdat het 30 dagen niet actief is geweest. Wel vlgs mij is dit niet zo, maar kan het nu ook niet checken natuurlijk. Hoop dat je me de link kan bezorgen voor de kleine versie. Alvast bedankt.

  Ma 16 apr 2007, 20:03 [reply]

  • pielo

  Die kan je instellen als je in je hotmail ben dus voor jou is dat live mail , en dat klopt heb je je account 30 dagen niet gebruikt dan ben je helaas alles kwijt ...mij ook al een paar keer gebeurt hoop dat je het kan vinden...

  Ma 16 apr 2007, 20:34 [reply]

  • Onbekend

  ???

  Do 26 apr 2007, 14:29 [reply]

  • Onbekend

  Ik wil van die Live Mail af & wil me oude Hotmail terug.
  Maar ik heb begrepen dat je de kleine versie moet hebben, om de manier van Pielo/25 November 2006 uittevoeren.
  En nu is de vraag, hoe ik de kleine versie kan instellen.

  Alvast bedankt hiervoor...

  Do 26 apr 2007, 14:39 [reply]

  • Onbekend

  Ojaaa ben vergeten te zeggen, er zit een balk met de hieronder beschreven tekst.

  Je gebruikt nu de volledige versie van Windows Live Hotmail.
  Klik hier om de lightversie te proberen. Deze is speciaal geschikt voor langzame internetverbindingen.

  KAN DAT MISSCHIEN DEZE ZIJN???

  Do 26 apr 2007, 14:42 [reply]

  • Onbekend

  IK HEB HET MET DE LIGHTVERSIE GEPROBEERD & DAT LUKTE ME OOK ALWEER NIET.
  WIE ZOU ME HIERMEE KUNNEN HELPEN???

  Do 26 apr 2007, 16:28 [reply]

  • pielo

  als je de light versie heb ga je naar optie recht boven dan naar Je persoonlijke gegevens bekijken en bewerken dan naar Geregistreerde gegevens.....Daar vul je bij thuislocatie land/regio Verengende staten in dan sroll je naar onder en druk op opslaan..dan meld je je ff af op msn weer inloggen kan soms ff paar min duren dan ga je weer naar optie je heb dan nog gewoon de live versie en daar zie je dan staan
  Je gebruikt nu de lightversie van Windows Live Hotmail.
  Heb je een snelle verbinding en wil je meer functies? Stap gratis over op de volledige versie om berichtvoorbeelden in je Postvak IN te kunnen zien.
  Je kunt ook Terug naar MSN Hotmail.
  dus dan druk je op terug naar hotmail...dat moet wel lukken je kan dan foutmelding krijgen gewoon wegvinken en klaar is kees...en dan zou je altijd weer je land naar nederland kunnen zetten maar dat is ieder voor zich
  |

  Vr 27 apr 2007, 14:57 [reply]

  • Sandra

  pielo <pielobrinkemyweb at myweb dot nl>
  Ik ga op me kieen en ik dank uw haha
  gelukt ff goed kijken mensen bij mijn stond het in het midden maar wat ben ik blij ik zat er net 3 dagen bij live maar jee kon me pc wel door het raam smijten alles wat ik met hotmail kon deed live niet wacht wel tot hotmail weg is dan is live vast verbeterd maar nogmaals op me knieen dank je wel!!!!
  Groetjes Sandra mijn DANK is groot

  Vr 11 mei 2007, 02:08 [reply]

  • joni

  da is echt brol welke sukkel heeftda nu weer uitgevonden!!!

  Do 17 mei 2007, 11:56 [reply]

  • pielo

  Zolang we nog terug kunnen.....geeft het toch niet ja een beetje extra arbeid lol

  Do 17 mei 2007, 12:04 [reply]

  • kaat

  gaat hotmail mettertijd dan niet toch verdwijnen?

  Ma 21 mei 2007, 23:14 [reply]

  • klote

  ik wli hotmail terug:S

  Di 22 mei 2007, 00:02 [reply]

  • Poohtje

  Nou mooi dat je ondertussen niet meer terug kunt.Baal als een stekker van die live versie.

  Wo 23 mei 2007, 10:53 [reply]

  • kaat

  Ik zit nog steeds op m'n hotmail. Maar zullen we mettertijd niet allemaal de overstap MOETEN maken? Iemand die dit weet?

  Wo 23 mei 2007, 15:19 [reply]

  • claudia rodriguez

  pielo <pielobrinkemyweb at myweb dot nl>
  als je de light versie heb ga je naar optie recht boven dan naar Je persoonlijke gegevens bekijken en bewerken dan naar Geregistreerde gegevens.....Daar vul je bij thuislocatie land/regio Verengende staten in dan sroll je naar onder en druk op opslaan..dan meld je je ff af op msn weer inloggen kan soms ff paar min duren dan ga je weer naar optie je heb dan nog gewoon de live versie en daar zie je dan staan
  Je gebruikt nu de lightversie van Windows Live Hotmail.
  Heb je een snelle verbinding en wil je meer functies? Stap gratis over op de volledige versie om berichtvoorbeelden in je Postvak IN te kunnen zien.
  Je kunt ook Terug naar MSN Hotmail.
  dus dan druk je op terug naar hotmail...dat moet wel lukken je kan dan foutmelding krijgen gewoon wegvinken en klaar is kees...en dan zou je altijd weer je land naar nederland kunnen zetten maar dat is ieder voor zich...


  nou bij mij lukt dit niet ik heb veel talen veranderd en thuislanden please helllllluuuuuup!!
  |

  Di 29 mei 2007, 19:20 [reply]

  • M.NIA

  Beste mensen ik wil graag mijn oude MSN TERUG?

  Ma 11 jun 2007, 23:29 [reply]

  • pielo

  Heb het net nog eens geprobeerd , ik kon nog steeds terug naar hotmail.
  Soms als je de handelingen doe moet je hele mas afsluiten end an ff paar min wachten , soms wil het wle eens voorkomen dat die het niet meteen doet,,,hoop dat het jullie nu lukt,
  '
  gr pielo

  Di 12 jun 2007, 09:18 [reply]

  • aight

  yeah...

  Za 30 jun 2007, 14:12 [reply]

  • Gouden

  Mijn probleem is nu ik in de lightversie zit kom ik met alle links naar 'De webpagina kan niet worden weergegeven'. Ik kan mijn postvak niet in en ook niet de andere vakken, nergens kom ik in. Wat zou de oplossing kunnen zijn?

  Wo 18 jul 2007, 11:07 [reply]

  • Henk

  Ik heb bericht gekregen van msn hotmail dat ik automatisch overgeboekt ga worden naar de nieuwe Live Mail versie.
  Hoe kan ik dit voorkomen??
  HELP!!!!!

  Wo 18 jul 2007, 13:50 [reply]

  • pielo

  Henk denk dat we ff moeten afwachten.....en dat het dan weer goochelen word hoe we het weer zullen kunnen omzeilen ...

  Wo 18 jul 2007, 19:06 [reply]

  • Henk

  Pielo, bedankt voor je reactie, ik wacht af.

  Wo 18 jul 2007, 21:19 [reply]

  • Eline

  Tussen 19 juli en 21 juli a.s. vindt er een automatische upgrade naar Windows Live Hotmail plaats. Hier hoef je zelf niets voor te doen. De eerstvolgende keer dat je na deze datum inlogt, kom je vanzelf in de Windows Live Hotmail omgeving.

  Grappig hee nou echt niet ik haat live en ik kom er niet meer vanaf en ik zie ook niet van terug naar hotmail staan dus ik weet het niet meer,, =(
  doeidoei Eline

  Do 19 jul 2007, 21:48 [reply]

  • marco dekker

  goedemiddag,

  het lukt niet hoe het er staat wat kan ik nog meer doen eventueel om me oude hotmail weer terug te krijgen? vriendelijke groet marco

  Vr 20 jul 2007, 13:22 [reply]

  • sander

  ik heb nu ook die nieuwe versie van hotmail ( windows live ) maar ik kan geen emails versturen. als ik op nieuw klik kun je niets intyppen alleen maar naar wie je de email wilt zenden. en als ik terug wil gaan naar de oude versie op de manier van pielo dan staat er nadat je op mijn personelijke gegevens bekijken en bewerken: deze server is momenteel niet berijkbaar probeer het een andere keer maar ondertussen hebbek et al 4 dagen geprobeerd :s

  wie kan me helpen

  Zo 22 jul 2007, 19:17 [reply]

  • linette

  Hoe kom je nu weer van die live mail af?
  Die linkjes zoals het eerder kon, kan nu niet meer!!
  Heeft iemand een idee hoe je de oude hotmail gewoon weer terug krijgt ?

  Ma 23 jul 2007, 08:51 [reply]

  • Ingrid

  Misschien hebben de leken onder ons hier nog iets aan, bij mij lukte dit wel! Ik kon ook nie best op mn ouwe hotmail komen , tot ik dit probeerde: http://services.nl.msn.com/, naast start(helemaal bovenin) naar hotmail en...tataaaa! daar wastie ineens wel weer!!! Heel vaag want als ik me bv eerst aanmeldde en dan daar naar hotmail ging wilde t nie. En toen t zo gelukt was wilde t op elke manier(die ik daarvoor probeerde en niet lukte) ineens wel weer?!!!!

  Al met al, een geweldig idee dat live-gedoe,of nie?!!

  Di 24 jul 2007, 15:21 [reply]

  • Ingrid

  Uhm, ..zet r nog wel ff http:// voor.(http://services.nl.msn.com/)

  Di 24 jul 2007, 15:27 [reply]

  • Ritsy

  @Ingrid

  Dat wilt niet bij mij.. O_O
  Ik krijg gewn weer windows live light version voor me neus..

  Wo 25 jul 2007, 00:40 [reply]

  • rr

  nee ook bij mij niet... wat pielo zei doet het ook niet meer..... weet iemand oplossing??!!??

  Wo 25 jul 2007, 00:48 [reply]

  • mr

  Had vandaag ook ongevraagd de live versie voor mijn neus. Je kunt via een omweg nog 'terug' naar de oude Hotmail versie. Vearnder je taal in Engels, en zet bij je persoonlijke gegevens je land op USA. Log dan uit en opnieuw weer in. Je hebt nu de Amerikaanse versie voor je in het Engels. Daar kun je bij options nog terug naar de oude hotmail. Log uit, log weer in enverander je land weer terun in Nedreland emn je taal weer in 'Dutch'. ben benieuwd hoelang deze truc nog werkt.

  Wo 25 jul 2007, 09:55 [reply]

  • Ans

  @mr, waar kan je je taal veranderen?
  En moet je dan eerst naar de light versie van windows live mail?

  Wo 25 jul 2007, 11:40 [reply]

  • s

  Mr je bent een held!!! Ja,ik had lightversie toen ik het deed dus... Maar je gaat naar opties,en daar staat het ongeveer halverwege,'andere taal selecteren' of zoiets..

  Wo 25 jul 2007, 11:51 [reply]

  • pielo

  2 keer op opties drukken ANs.,.....dan moet het lukken

  Wo 25 jul 2007, 11:54 [reply]

  • Stap voor Stap

  Stap 1 : Lightversie ( Weet niet of met gewone full versie ook werkt) Staat linksonderin als je gelijk mail opent 'overschakele na lightversie'


  Stap 2 : Opties,Je Hotmail aanpassen.... Selecteer een taal. English en Opslaan.

  Stap 3 : Manage your account
  View and edit your personal information
  Edit your registered information

  Stap 4 : Verander hier bij Home Location in Verenigde Staten en sla hem weer op.

  Stap 5 : Ga weer na options toe

  Stap 6 : You are using the classic version of Windows Live Hotmail.
  Have a fast connection and want more features? Try the full version to see message previews in your inbox. (It's free, too.)
  You can also Switch to MSN Hotmail.

  Je klikt op Swich to MSN Hotmail..

  Stap 7 : Vul de vragenlijst in,en als je klaar bent heb je hotmail weer terug!!!!


  * Je kan ook eerst je gegevens veranderen en dan pas taal,maakt niks uit!!

  Thnx to mr for this!!

  Wo 25 jul 2007, 12:00 [reply]

  • Als je hotmail weer terug hebt

  Ga naar options, klik personal,Language,en selecteer weer Nederlands

  Wo 25 jul 2007, 12:04 [reply]

  • marco dekker

  goedemorgen,bedankt voor jullie hulp ik ben weer terug bij me oude hotmail en niet meer die windows live mail. ik hoop dat het nu gewoon normaal blijft en ik weet niet hoe lang het duurt voor het weer terug gedraait word. groetjes marco

  Wo 25 jul 2007, 12:14 [reply]

  • MR

  Fijn dat het gelukt is en mooi dat er nog even de stap voor stap procedure bij is gezet! Hopelijk gaat het nu weer een tijdje goed met de gewone Hotmail. Ikk begrijp niet dat MSN niet doorheeft dat veel klanten niet gediend zijn van deze opgedrongen nieuwe versie, die wat mij betreft duidelijk een achteruitgang in overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid is. Ik wil geen uitgebreid nieuw platform met allerlei extra 'spaces' en mogelijkheden, maar gewoon een goed toegankelijk webmailprogramma zoals Hotmail dat al jaren is (was?). Maar hoe maak je ze dat duidelijk????

  Wo 25 jul 2007, 12:47 [reply]

  • Linda

  Bedankt!!

  Wo 25 jul 2007, 12:54 [reply]

  • Linda

  Bedankt!!

  Wo 25 jul 2007, 12:54 [reply]

  • John

  Bij mij werkte het ook al als ik alleen nog maar mijn taal naar Engels had veranderd. Ik kon stap 3 en 4 van de stap voor stap procedure dus overslaan, scheelt een paar handelingen. De rest dus ook stap 5 t/m 7 was bij mij hetzelfde. Anyway, ook ik heb mijn oude Hotmail weer terug!

  Wo 25 jul 2007, 13:10 [reply]

  • Henk Visser

  Bedankt ik ben ook weer terug

  Wo 25 jul 2007, 13:19 [reply]

  • John

  Als je hotmail weer terug hebt
  Ga naar options, klik personal,Language,en selecteer weer Nederlands
  En dit werkt ook. Ook na opnieuw uit- en inloggen nog steeds. Perfect! Allemaal, bedankt voor de uitleg.

  Wo 25 jul 2007, 13:20 [reply]

  • nathalie

  Thanks....... het is gelukt... zucht.. wat een vreselijke versie die live hotmail zeg..... gelukkig heb ik mijn oude weer terug...muchos gracias pielo..

  Wo 25 jul 2007, 13:22 [reply]

  • Ingrid

  Nou moet ik zeggen: Ik kon gister niet zoveel met die live versie, maar ik had m onder mn favorieten gezet en toen ik daar vandaag weer heen ging kon ik ineens wel naar mn email. En zolang t werkt vind ik t nie zo'n probleem...

  Wo 25 jul 2007, 20:31 [reply]

  • ingrid thoolen

  Mijn email berichten krijg ik nie geopend omdat hij in licht versie is en normaal heb ik volledige versie

  Do 26 jul 2007, 18:52 [reply]

 • Ontzettend bedankt voor deze hulp Pielo !! Ik ga dit refereren vanaf mijn log, want ik had niet eens zelf gekozen voor Live mail .. Windows is me toch een beetje té brutaal aan het worden !!!

  Do 26 jul 2007, 19:39 [reply]

  • Patricia Hoogendijk

  Ik heb nu ook windows live mail en ik kan erop klikken maar en dan laat hij mijn pagina zien maar kan nergens op klikken en naar een paar tellen gooit hij de pagina eraf en kom ik met geen mogelijkheid maar in mijn mail!! Help wat moet ik doen!! Laten ze gewoon alles als het oude houden, is de gedoe ook allemaal voor niks!!

  Za 28 jul 2007, 12:44 [reply]

  • an

  Pielo en mr ontzettend bedankt ben weer superblij met me oude hotmail :-), voor iedereen bij wie het niet lukt zoals pielo had omschreven, lees ook ff het stukje van mr want je moet niet vergeten alleen je land te wijzigen in verenigde staten maar ook je taal omzetten naar engels zoals mr al zei. Dan werkt het pas. Super bedankt allemaal!!!

  Zo 29 jul 2007, 01:20 [reply]

  • ingrid thoolen

  Mijn email berichten krijg ik niet geopend omdat ze in de lichte versie staan en ik weet niet hoe dat moet. Ik heb liever de volledige versie wee.

  Zo 29 jul 2007, 11:47 [reply]

  • degrassifan

  pielo die tip heb je gwoon gekopieerd van de reacties op computer idee. ik heb dit al 5 x uitgeprobeerd maar er staat nergens terugkeren, dus k ben bang dat het gewoon niet werkt -_-

  Zo 29 jul 2007, 11:49 [reply]

  • pielo

  degras we komen hier om elkaar te helpen niet om, valse beschuldigingen te uiten....
  Maar laat wel in die waan dat ik het volgens jou heb gecopiierd

  Zo 29 jul 2007, 13:41 [reply]

  • pielo

  ingrid in je live staat gewoon dat je naar de voledige versie terug kan...hoop dat je het vind

  Zo 29 jul 2007, 13:44 [reply]

  • marnix en loes

  Pielo je bent een held thnx!

  Ma 30 jul 2007, 12:58 [reply]

  • Lucienne

  heb het al meedere malen geprobeerd, dan staat ie op de volledige versie van windowslive mail en dan kan ik weer kiezen voor de lightversie. toen de lightversie er op stond no0g een paar keer geprobeerd, maar links komt er nooit te staan stap weer terug naar hotmail.

  Di 31 jul 2007, 11:22 [reply]

  • J.

  bij mij duurt het uren voor ik mijn postvak in kan zien.. en als ik dan bij die opties wil graken, dat gaat niet... :s hij blijft vast stekn... mss dat diee truck niet meer werrkt? ik heb wel de lightversie...

  Wo 8 aug 2007, 12:56 [reply]

  • Heidi

  Hoi ook ik heb live erop zitten zonder dat ik ook maar iets heb geinstalleerd.
  Van de ene dag op de andere heb ik live erop zitten.
  Ook ik wil heel graag de oude vertrouwde hotmail terug.
  Ben al aan het zoeken geweest maar kan niks erover vinden om de oude terug te krijgen.
  Hoop echt dat de oude hotmail weer terug komt.
  Mvg Heidi

  Wo 8 aug 2007, 16:15 [reply]

  • Henk Visser

  Pielo, ik comminiceer nu alleen even via "Dutch Cowboys".
  Het is voor mij onmogelijk?? om mijn oude hotmail op te starten.
  Bij het opstarten krijg ik gelijk de Live Mail en de opdracht deze te accepteren.
  Hoe omzeil ik dit fenomeen??
  HELP

  Do 9 aug 2007, 10:03 [reply]

  • pielo

  als je live mail accepteer dan , moet het via de eerdere beschrijving ...dat je dan terug kan gaan naar je oude hotmail...dus daarna ff het land veranderen en de taal in engels ...ben je dan weer terug bij je oude vertrouwde hotmail..dan kun je engels weer nar nederland veranderen

  Vr 10 aug 2007, 05:13 [reply]

  • Henk Visser

  Perfect, ik ben er weer.
  Bedankt

  Vr 10 aug 2007, 09:44 [reply]

  • pielo

  henk geen dank ben blij dat het je gelukt is...fin weekend dan amar met je oude vertrouwde hotmail :P

  Vr 10 aug 2007, 20:30 [reply]

  • Mars

  Je moet niet alleen je land veranderen in VS maar tevens je taal naar engels aanpassen. Het is mij gelukt, ben er echt heeel erg blij mee.. klote windowd live!!

  Do 16 aug 2007, 19:59 [reply]

  • joke

  ik wil mijn livemail uitbreiden naar 4 gb... maar kan me niet aanmelden en betalen omdat ik geen visa card hetb.. weten jullie een methode hoe ik misschien anders kan betalen om zo mijn live mail uit te kunnen breiden?

  Za 25 aug 2007, 11:40 [reply]

  • katrien

  EEjz , wie kan me helpen ??
  ik kan egt niet truug na oude hotmail ,,
  Ik woon in Belgie , is dat dan nog altyd hetzelfde methode ??
  Het gaat eht niet :s:s
  Saluu x!

  Zo 26 aug 2007, 18:15 [reply]

  • katrien

  YEEAAHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DANkuuuuuu pieloo en mr !!!
  egt waar Pffft , 1000000000..... x dank !!!
  SALuuuu xxx! kuuss

  Zo 26 aug 2007, 18:33 [reply]

  • roberto

  hallooo!!!! kan iemand mij uitleggen hoe ik mijn oude email terug kan halen van msn.com ciao!!!

  Di 28 aug 2007, 20:55 [reply]

  • MR

  hallooo!!! Wat dacht je van het doorlezen van de postings hierboven! Ciao!!!

  Do 30 aug 2007, 19:43 [reply]

  • Melody

  Ik vond de beta versie heel fyn of wat 't ook was maar nu die de gewone versie automatisch gedownload heeft kan ik dr niet meer op dan stopt die by 't laden en als die een x myn postvak in kom staan dr allemaal witte blokjes met kruisjes.. hoop dat 't probleem snel weg gaat..

  Za 1 sep 2007, 09:05 [reply]

  • Monique

  Hallo Pielo, ook ik heb alle tips al vele malen geprobeerd. Zonder aankondiging overgezet naar live Hotmail, en zit nu na de veranderingen van Land en Taal (had al Engels) bij stap 6 daar staat alleen niet bij dat je terug kan naar MSN Hotmail. Ook na veranderling van Land en Taal en opnieuw opstarten geen verandering. Ik ben ten einde raad het is een zooitje en moet uren wachten voordat ik in een inbox kom met blauwe hokjes en geen enkele andere aanwijzing.

  Misschien toch nog een andere tip?, heb msn messenger al verwijderd en werk met xp.

  Thanx alvast

  Za 1 sep 2007, 17:37 [reply]

  • richard

  heb precies hetzelfde probleem,zet alles naar vs toe ,maar blijft in het nl terug komen.....please help.....moet een belangrijk bericht terug sturen,maar met de live ken ik niks meer doen

  Za 1 sep 2007, 23:40 [reply]

  • Gerrie

  HELP !!!! Ik heb sinds kort ook Windows live en heb het ene probleem na het andere .eerst was de balk weg waar je je lettergrootte enz in kan veranderen , toen kon ik niet meer in mijn mail komen , het was er wel maar hele stukken miste en nu kan ik niks meer openen , krijg geeneens toegang meer tot wat dan ook.of mijn pc gaat spontaan UIT !!!! Wat is dit voor KLEREZOOI en contact met iemand van Windows krijg je ook al niet .
  Ik weet het niet meer.

  Zo 2 sep 2007, 10:58 [reply]

 • ''Hotmail ligt er al drie dagen uit'', voor de meeste KPN/Planet enzo-gebruikers, zoals ik (al vier dagen volgens mij!). Laten wij als ''gedupeerden'' onze postings erover switchen naar dat item van vandaag, kunnen we elkaar misschien helpen met deze vreselijke ellende....

  Zo 2 sep 2007, 22:33 [reply]

  • Batakan

  Pielo,
  wil je aub mij ook helpem . Heb windowslive is heel traag met aanmelden, Wil terug naar de oude, heb je uitleg gedaan, maar links zie ik niks staan ! Help aub

  Zo 2 sep 2007, 23:24 [reply]

  • BataKan

  LUKT LUKT LUKT NIET , WIE KAN MIJ AUB HELPEN OM DE OUDE HOTMAIL TERUG TE KRIJGEN ! HEB ALLES EN ECHT ALLES GEPROBEERD.....

  Ma 3 sep 2007, 21:33 [reply]

  • Tom

  Ik heb alle stappen gevolgd om bij de oude hotmail te komen, maar ik kan alles volgen...maar bij mij staat nergens bij dat ik aan kan klikken: switch to msn hotmail.

  Kan iemand mij daar nog bij helpen?

  Za 8 sep 2007, 19:46 [reply]

  • daniel

  hoi ook ik wou terug na de oude hotmail. ik heb netjes het land verandert van nl naar vs en me afgemeld . toen ik me weer opnieuw wou aanmelden zegt die dat ik eerst toestemming moet hebben van een ouder( ik ben nl 12 jaar ) wat weer alleen kan via een visa card die me moeder dus niet heeft.ik baal als een stekker want ik kan nu dus En niet meer me aanmelden op msn En niet in meer in me mail komen. wie o wie heeft de gouden tip voor me ? alvast bedankt groetjes daniel

  Wo 12 sep 2007, 12:46 [reply]

 • ik heb hier zo'n grüwelijke hekel aan heel die msn live messenger! ik heb altijd de messenger 7.5 gehad. heb iedere keer de update's voor nieuwe live mail negeerd en zo lang mogelijk uitgesteld ik wil geen msn live wil gewoon de msn 7.5 behouden. maar dat ken nu niet eens meer. je bent verplicht om update naar de 8.0 live. ik vind het helemaal niks aan de kleur codes werken niet meer en te veel functies en ik snap er geen ene balle reet van. te ingewikkelt en er staan zelfs mensen in je msn die je ooit verwijdert had daarbij alle volgorde door elkaar staan als groepen. heb meerdere malen geprobeerd om 7.5 erop te krijgen maar kom er niet in in de 7.5. ben zo kwaad mensen moeten toch zelf kunnen bepalen welke msn versie zei willen. wil moet toch niet heten dat er nieuwe live mail is dat iedereen daar op stond te wachten? de msn messenger 7.5 was de topper trok het meeste aan en vele mensen waren echt te vrede op de 7.5. nu moet je met verplichting live mail en dat wil ik niet. ik vind dat de mensen zelf maar mogen bepalen of ze live willen of 7.5. niet hun

  Do 13 sep 2007, 15:40 [reply]

 • veel mensen kunnen niet met live mail omgaan omdat het te ingewikkelt is. mensen willen niet al die extra's of wat dan ook mensen willden de msn 7.5 ik vind dat ze de blokkade op andere versies opheffen moeten. mensen moeten zelf kunnen bepalen welke versie zei willen niet de maatschappij hun vinden het geweldig terweil de rest zich helemaal kapot loopt te ergeren. altijd doen zei dingen veranderen zonder ons te vragen, te vragen van wat zouden jullie van vinden om msn live mail uit te vinden. neee ze doen maar wat en wij moeten het maar mee doen. als iedereen kiezen moch had 79% van de nederlandse bevolking terug gekeerd naar de msn messenger 7.5. stelletjes megolen daar man, die onozelen weten niks anders te verzinnen dan de boel lopen te forceren

  Do 13 sep 2007, 15:48 [reply]

  • Jeske

  dat trucje van je land omzetten naar de VS werkte bij mij rond juli inderdaad. Ik heb nog lang van de oude hotmail kunnen genieten. Maar vandaag is ongevraagd mijn account omgezet. De VS truc werkt niet meer... I guess there's no way back now... Anderen dezelfde ervaring??

  Vr 14 sep 2007, 12:50 [reply]

  • gerlo annemarie

  toen ik mijjn computer vandaag opende was hotmail ook weg,en stond livemail in de plaats.Ik heb gedaan wat pielo gezegd heeft,maar het lukt me niet;Help?

  Vr 14 sep 2007, 16:19 [reply]

  • daniel

  hoi zoals me bericht va 12 sept kan ik NU nog STEEDS Geen gebruik maken van Msn of me Mail . heb overal gekeken maar kan nergens geen oplossing vinden en op help vragen aan msn wordt niet eens gereageert. ik hoop dat iemand me kan helpen om dat land VS weer terug te zetten in NL zodat ik hopelijk weer in me mail en msn kan komen. wat belangrijk is voor me school. HELPPPPPPPPPP groetjes daniel

  Vr 14 sep 2007, 23:38 [reply]

  • daniel

  hoi zoals me bericht va 12 sept kan ik NU nog STEEDS Geen gebruik maken van Msn of me Mail . heb overal gekeken maar kan nergens geen oplossing vinden en op help vragen aan msn wordt niet eens gereageert. ik hoop dat iemand me kan helpen om dat land VS weer terug te zetten in NL zodat ik hopelijk weer in me mail en msn kan komen. wat belangrijk is voor me school. HELPPPPPPPPPP groetjes daniel

  Vr 14 sep 2007, 23:38 [reply]

  • daniel

  hoi zoals me bericht va 12 sept kan ik NU nog STEEDS Geen gebruik maken van Msn of me Mail . heb overal gekeken maar kan nergens geen oplossing vinden en op help vragen aan msn wordt niet eens gereageert. ik hoop dat iemand me kan helpen om dat land VS weer terug te zetten in NL zodat ik hopelijk weer in me mail en msn kan komen. wat belangrijk is voor me school. HELPPPPPPPPPP groetjes daniel

  Vr 14 sep 2007, 23:38 [reply]

  • daniel

  sorry ging wat mis met versturen

  Vr 14 sep 2007, 23:39 [reply]

  • John

  Het lijkt er op dat Gates c.s. nu echt proberen ons Live mail door de strot te gaan duwen. Alleen door in te loggen bij www.msn.de/hotmail of bij www.msn.be/hotmail (dus via hotmailpagina's van onze Duitse of Belgische vrienden kan ik nog bij mijn oude Hotmail inloggen. Op de manier zoals ik dat tot een paar dagen terug deed via www.hotmail.nl krijg ik nu telkens een Live Mail inlogschermpje en lukt het inloggen via daar niet eens omdat dan na klik op "Aanmelden" ik voor mijn neus krijg dat de pagina niet weergegeven kan worden. Ik hoop dat mijn oude hotmail nog een tijd bereikbaar blijft via de Belgische of Duitse Hotmail. Misschien toch maar vast bij Gmail een account aanmaken voor het geval je straks helemaal niet meer bij je oude Hotmail kan.

  Ma 17 sep 2007, 15:25 [reply]

  • gerlo

  geen mail meer bij reacties

  Ma 17 sep 2007, 18:25 [reply]

  • gerlo

  geen mail meer bij reacties

  Ma 17 sep 2007, 18:25 [reply]

  • jolanda

  kan niet meer in mn hotmail komen, ik heb gene live hotmail

  Di 18 sep 2007, 14:46 [reply]

 • live mail ligt er helemaal uit dat is echt klote

  Wo 19 sep 2007, 20:58 [reply]

  • Argh...

  inderdaad...

  Wo 19 sep 2007, 21:15 [reply]

  • jolanda

  hallo, ik kon er niet meer opkomen op mn oude hotmail, tot ik in de witte werkbalk www.hotmail.nl intoetste en toen kwam het weer terug, dus niet www.hotmail.com maar www.hotmail.nl jolanda

  Wo 19 sep 2007, 22:03 [reply]

  • Jantje

  Live mail is erg traag, net als de nieuwe msn overigens

  Do 20 sep 2007, 10:18 [reply]

  • dhc

  pielo kun je mij aub niet helpen
  die fucking klote windows live hé
  ik wil terug op de oude hotmail
  help mij plz

  Zo 21 okt 2007, 19:19 [reply]

  • christina

  als je www.hotmail.nl intoetst, kom je op je oude hotmail

  Zo 21 okt 2007, 19:50 [reply]

  • Redgy

  Pielo ik heb alles geprobeert wat jij heeft vermeld.
  Maar mijn probleem is dat ik nergens "meer opties" vindt en ik denk dat ik geen beta versie heb. Ik ben ook uit België, zou dat anders zijn. Ik ben echt radeloos met die klote Windows Live. Kan je mij aub helpen

  Ma 22 okt 2007, 22:26 [reply]

  • tine

  Ja de truukjes werken niet meer. Maandag werd mijn account zonder mijn toestemming gewoon omgevormd. Plots kwam er uw account is vanaf nu een live bla bla bla. Eerder was ik al van hotmail naar de live gegaan en binnen het uur had ik dat alweer veranderd, wat een ellende. Ik heb de IPs nodig van mensen waarmee ik mail, ik vind niet hoe ik dat met een live account kan doen. Dit is eigenlijk het enige probleem, de rest ben ik op een week al danig gewend geraakt. Alleen erg lelijk!!!

  Ik ga nu alles op alles zetten en de volledige versie downloaden op de hoop dat ik daar wel IPs in mijn mailhoofding kan zetten. Indien iemand toch nog tips en ideetjes heeft mail me maar gerust!!!

  Ma 29 okt 2007, 10:41 [reply]

  • Tine

  Ja de truukjes werken niet meer. Maandag werd mijn account zonder mijn toestemming gewoon omgevormd. Plots kwam er uw account is vanaf nu een live bla bla bla. Eerder was ik al van hotmail naar de live gegaan en binnen het uur had ik dat alweer veranderd, wat een ellende. Ik heb de IPs nodig van mensen waarmee ik mail, ik vind niet hoe ik dat met een live account kan doen. Dit is eigenlijk het enige probleem, de rest ben ik op een week al danig gewend geraakt. Alleen erg lelijk!!!

  Ik ga nu alles op alles zetten en de volledige versie downloaden op de hoop dat ik daar wel IPs in mijn mailhoofding kan zetten. Indien iemand toch nog tips en ideetjes heeft mail me maar gerust!!!

  Ma 29 okt 2007, 10:41 [reply]

  • katrien

  jaah by my ook ,
  ik heb alis ne keer de truc van pielo aangepast , het lukte , maar nu is het trug veranderd maar deze keer gaat het niet meer
  Help?!!!!
  xxxx

  Do 15 nov 2007, 17:37 [reply]

  • anita

  ik heb ook al een keer de trucjes toegepast van pielo, werkte super. was ook erg blij. nu heb ik weer ongevraagd live, en de trucjes werken echt niet meer. Klopt dit?, please help!!!

  Zo 18 nov 2007, 17:55 [reply]

 • Ben dus lang niet de enige!
  heb het zo lang mogelijk uitgesteld, maar ongevraagd veranderen ze het gewoon....

  Za 29 dec 2007, 23:06 [reply]

  • natthapong

  ij moetleren

  Vr 11 jan 2008, 20:47 [reply]

  • Henk

  Ik ben ongevraagd weer op live gezet de eerder toegepaste truk van pielo werkt niet meer, help.

  Di 15 jan 2008, 10:53 [reply]

  • John

  Inderdaad Henk, 2 dagen geleden ben ik ook ongevraagd weer naar Live Mail overgezet, maar nu werkt het truukje van de locatie overzetten naar de VS en de taal naar Engels, uitloggen en weer inloggen, etc, bij mij ook niet meer want de optie "Switch back to MSN Hotmail" is nu dan niet zichtbaar i.t.t. enkele maanden geleden. Die weg terug is dus afgesloten door Gates c.s. Weet iemand nog een manier om naar de oude Hotmail terug te keren? Want ik vind dat Live Mail niks.

  Zo 3 feb 2008, 17:16 [reply]

  • dieter

  hallo kan iemand me aub helpen ik weet mijn wachtwoord niet meer van mijn hotmail , maar ik ben mijn geheim wachtwoord ook ergeten wat nu?

  Di 11 mrt 2008, 17:05 [reply]

 • heb je dit al geprobeerd?
  http://support.live.com

  Di 11 mrt 2008, 17:42 [reply]

  • nathaly

  Hoi allemaal,
  ik ben mijn wachtwoord en geheime vraag vergeten
  wie kan mijn email kraken en mij op de hoogte stellen heb hem heel dringend nodig. mail mij svp op mijn email nathaly.wood@live.nl als je me kan helpen

  Ma 31 mrt 2008, 11:55 [reply]

  • Rajko de Jong

  ik ben gehackt en wil mijn msn verwijderen hoe moet dat????? graag per email het antwoord dank

  Za 10 mei 2008, 13:48 [reply]

  • rajko

  o ja ben mijn geheime vraag ook nog vergten M.V.G rajko de jog

  Za 10 mei 2008, 13:50 [reply]

  • Elisa

  Hallo,
  Sinds kort heb ik live mail maar tot mijn grote schrik zag ik nu dat al mijn bewaarde hotmailberichten weg zijn. Ik heb bovenstaande opties geprobeerd maar dat lukt niet. Kan iemand mij verder helpen? hartelijk dank alvast.

  Wo 21 mei 2008, 21:14 [reply]

  • guido

  Hey allemaal al eens iemand gedacht om AOL mail te gebruiken ???
  Ikzelf gebruik dat nu al meer dan een jaar en werkt gewoon fantastisch EN !! geen limiten !!

  groetjes nog

  Ma 14 jul 2008, 00:56 [reply]

  • jay

  ik wil een account maken bij live.nl

  hoe moet dat

  Do 14 aug 2008, 15:41 [reply]

  • heike breider

  ik wou mijn wachtwoord veranderen heb het gedaan en kan nu niet meer in mijn hotmailkomen echt vervelend.ben alles wat belangrijk was kwijtkan ook niet meer wachtwoord vergeten aan klikken reagierd er niet op dus ben kwaad echt wel krijg je een supoort terug waar je ook nog niets mee kunt.
  hoop dat mij iemand kan verder helpen.
  m.v.g. heike

  Di 26 aug 2008, 14:59 [reply]

  • Anne

  Ik kan mijn ww niet veranderen!
  Want het laden van die pagina bij instellingen etc duur úren!
  Ik heb het al een paar x geprobeerd, maar het wil gewoon niet..
  Wie kan mij vertellen hoe het moet?
  --> domblondje007@hotmail.com

  ty :)

  Vr 3 okt 2008, 11:31 [reply]

  • Anne

  Ik kan mijn ww niet veranderen!
  Want het laden van die pagina bij instellingen etc duur úren!
  Ik heb het al een paar x geprobeerd, maar het wil gewoon niet..
  Wie kan mij vertellen hoe het moet?
  --> domblondje007@hotmail.com

  ty :)

  Vr 3 okt 2008, 11:31 [reply]

  • Anne

  Ik kan mijn ww niet veranderen!
  Want het laden van die pagina bij instellingen etc duur úren!
  Ik heb het al een paar x geprobeerd, maar het wil gewoon niet..
  Wie kan mij vertellen hoe het moet?
  --> domblondje007@hotmail.com

  ty :)

  Vr 3 okt 2008, 11:32 [reply]

 • @Anne

  Daar ben je hier niet voor aan het goede adres. Zoek even via google of via de FAQ's van Windows Live / Hotmail

  Vr 3 okt 2008, 12:06 [reply]

  • Vamos

  Ze doet wel haar emailadres eer aan...

  Vr 3 okt 2008, 12:08 [reply]

  • Anne

  ha-ha-ha.. Dan heb je 007 cker nog niet gezien ;) vamos

  Maar ik had dit probleem niet bij de oude hotmail.
  Dus ik denk dat het aan de live versie ligt.
  Heb inmiddels de light ook erop gezet, maar dat maakt weinig verschil.
  En ik de FAQ kan ík het vinden..

  Vr 3 okt 2008, 12:13 [reply]

  • Vamos

  Het niet weten hoe je het ww moet veranderen, in combinatie met het 3 keer posten van je vraag, was eigenlijk al genoeg...
  Maar dat je 7 pogingen nodig hebt gehad om een hotmail-adres te registreren helpt ook wel hoor hahaha

  Maar je kunt linksonderin klikken op "switch to classic", misschien dat het je daar wel lukt...

  Vr 3 okt 2008, 12:41 [reply]

  • Anne

  tsja dat van die 3x is nie mijn fout hé

  En ik wéét wel hoe het moet, maar hij wil niet!
  Dat is mijn vraag dus, wie weet hoe het wel kan?

  Je bent zeer oplettend vamos ;;

  Vr 3 okt 2008, 15:26 [reply]

 • Ik wil terug naar hotmail, weet iemand hoe dat kan?

  Zo 16 nov 2008, 02:06 [reply]

  • Slang Inde Kluis

  En hoe zit het nu met die slang in die kluis...?

  Ma 24 nov 2008, 12:52 [reply]

  • Slang Inde Kluis

  En hoe zit het nu met die slang in die kluis...?

  Ma 24 nov 2008, 12:53 [reply]

  • Cynthia

  ik heb nu hotmail live light, maar ik kan niet meer in mijn mail. krijg dan een foutmelding en hij sluit af. hoe los ik dit op? of moet ik op een of andere manier weer naar de oude hotmail?

  Zo 30 nov 2008, 10:29 [reply]

  • trudyberends1@hotmail.com

  Wilt U aub windows life verwijderen.

  Wo 17 dec 2008, 16:49 [reply]

  • trudyberends1@hotmail.com

  Wilt U aub windows life verwijderen.

  Wo 17 dec 2008, 16:50 [reply]

  • durbie

  [quote]dan gerigistreede gegevens....[/quote]
  whahaha niet eens normaal de taal kenne en dan iets wat gwn verbetert is af lopen kraken. je moet natuurlijk wel met pc's om kunnen gaan hè, anders lukt het natuurlijk niemand :loser: :roflol:

  Wo 7 jan 2009, 12:41 [reply]

  • Sandra Lubberink

  Snap er niks van.
  Heb van alles gedaan wat er hier te lezen valt en krijg NIET mijn oude hotmail terug.
  Ik wil van die stomme live versie af.
  PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Wo 19 mei 2010, 20:33 [reply]

  • Vanhoesen Francine

  Hoe kan ik nog mijn mail adres : live.be en hotmail.be openen.
  Ben al mijn mails kwijt.
  Dank

  Vr 22 jul 2011, 20:09 [reply]

  • tastenoy jeanpierre

  hoe kkan ik terug mijn oud emailadres terug krijgen op msn heb al mijn vrienden hun emailadres kwijt

  Do 28 jul 2011, 11:54 [reply]

  • tastenoy jeanpierre

  hoe kkan ik terug mijn oud emailadres terug krijgen op msn heb al mijn vrienden hun emailadres kwijt

  Do 28 jul 2011, 11:54 [reply]

  • abuu-hamza

  ik wil mijn E-mail terug kan dat?ik had hele belangerijke raporten van mijn leven , graag als iemand weet hoe het meot.


  Bedankt ; Caamir

  Do 29 mrt 2012, 19:30 [reply]

  • sienivelthuizen@casema.nl

  ik kan mijn autlook niet meer openen.

  Za 30 jun 2012, 17:08 [reply]

  • Hans

  Sinds kort Windows Live Mail.
  Nergens op de bovenbalk is te vinden, waar ik de lettersoort en grootte kan vastzetten, b.v. in OPTIES

  Ma 30 sep 2013, 14:13 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines