Easter Egg: Google in 1998

Easter Egg: Google in 1998

Morgen bestaat Google precies vijftien jaar. Speciaal voor deze mijlpaal heeft het bedrijf een kleine Easter Egg verstopt in de zoekmachine waarmee even kort teruggekeken kan worden in de tijd. Door naar de Amerikaanse versie van de zoekmachine te gaan en de zoekopdracht 'Google in 1998' in te voeren zal er een pagina met zoekresultaten in beeld komen uit 1998.

Linksboven is het logo te zien dat destijds werd gebruikt door Google, inclusief het uitroepteken hetgeen concurrent Yahoo op dat moment ook had. Alle zoekresultaten verwijzen naar The Internet Archive, navigeren kan verder niet en andere zoekopdrachten werken verder ook niet.

Hieronder een screenshot van de pagina! (Met dank aan Websonic). Bovenaan staat een knop om terug te gaan naar 2013. Verder valt op dat er onderaan in de footer nog links stonden naar concurrenten zoals Yahoo en AltaVista.

Screen Shot 2013-09-26 at 12.39.35 PM1 

Lees ook:

"Let it snow" op Google
- Easter Egg: Google zerg rush 

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines