Hij is er weer: de Google phisher

Hij is er weer: de Google phisher

Terug van weggeweest is de 'Google Phisher'. Dus geen mail van Google zelf maar van een organisatie of persoon die graag de inloggegevens van je Adwords-account wil hebben. Bij het goed bekijken van de mail gaat de link met verzoek tot inloggen niet naar Google Adwords.

De link in de email genaamd 'Google AdWords News Bulletin' gaat fysiek naar de URL: http://adwords.google-secutiyserv.com/select/Login/. Geen echte Google-site dus. Ter controle van de houder van de naam google-secutyserv.com stuiten wij op Robert Polsen. Een Rus die woonachtig is in New York.

Reacties (3)

  • Ja, ik krijg deze ook redelijk vaak. Maar ook over mijn Adwords account die expired en dat ik snel in moet loggen op een louche site.

    Vr 14 nov 2008, 18:27 [reply]

  • Heb zo het idee dat deze rus in NY niet eens bestaat

    Vr 14 nov 2008, 19:36 [reply]

  • @Multus hij dook bij ons op bedrijf op alle mails errrrg intensief op, dus tijd voor een blogmelding/ waarschuwing. Als je snel kijkt komt ie erg aannemelijk over deze phish.

    @peter er bestaat wel op Myspace iemand met dezelfde naam... hmm...

    Vr 14 nov 2008, 19:48 [reply]

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2011 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap