Media27.02.2009

ilse media offline



Vandaag op de deurmat, ilse media in print. Verbazing, vertwijfeling, stoppen ze definitief met online, terug naar de roots van de uitgever (Sanoma), Joris gelooft niet meer in internet?

Allemaal onzin dus, ilse wil gewoon een keer iedereen kennis laten maken met het portfolio van henzelf en Sanoma Digital. Verder schrijft Joris van Heukelom in zijn voorwoord dat het magazine zal inspireren op het vlak van digitale media. Die link is misschien niet zo duidelijk vanuit print maar het blad geeft wel degelijk een klein kijkje in de keuken.

En voor wat betreft de laatste vraag over wat we er van vinden. In het volgende nummer iets meer de mensen achter ilse media en wat minder marketingpietpraat, daar zijn genoeg andere bladen voor.

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.