Startups31.01.2020

​Jong Nederlands bedrijf brengt digitale innovatie voor MKB naar Europese markt


OIIO Benelux introduceert een game-changer door een ‘mijn-omgeving’ beschikbaar te maken voor de zelfstandige professional en kleine onderneming. Makkelijk, persoonlijk, veilig, snel en slim geautomatiseerd. De toekomst van de digitale klantervaring.

Klantrelaties

OIIO biedt daarmee een oplossing voor het versterken van klantrelaties binnen een beveiligde ‘mijn-omgeving’ zoals banken, verzekeraars en multinationals gebruiken. Zo regel je als ondernemer alle communicatie en interactie met je klanten op één digitaal portaal. Van het plannen van afspraken, tot versturen van facturen of uitwisselen van bestanden. Alle communicatie verloopt veilig, foutloos, wordt nooit vergeten en komt altijd aan bij de juiste klant.

In de eigen portal creëert de ondernemer een persoonlijke omgeving om alles te regelen met zijn klanten. OIIO zorgt voor service, klantenbinding en professionaliteit. Deze ‘cloud-based’ dienst is beschikbaar met een muisklik. Het gebruik van de software wordt maandelijks afgerekend via een abonnement.

Voordelen voor ondernemers

De voordelen van OIIO voor de ondernemer zijn legio. Klantdossiers worden automatisch bijgewerkt en waar mogelijk worden klanten automatisch herinnerd aan openstaande acties. De relatie en onderlinge communicatie wordt naar een hoger niveau getilt. Een offerte, een factuur, een onderzoek, een concept of een werktekening versturen is met OIIO secondenwerk!

Er is ook gedacht aan privacy

Daarnaast is privacy (AVG) en het correct omgaan met persoonsgegevens tegenwoordig een steeds belangrijker onderwerp. Maar ook een ingewikkeld begrip. Met hun eigen klantportaal hoeven professionals zich daar geen zorgen meer over te maken. Door het inloggen in een dergelijk mijn-omgeving waarin de gegevens versleuteld worden, is de veiligheid van persoonlijke gegevens wel gewaarborgd in plaats van bijvoorbeeld een e-mailsysteem waar het versturen naar een verkeerde persoon nog vaak voorkomt.

Product Manager Patrick Bongaerts zegt hierover: “We weten dat veel ZZP-ers en kleine ondernemers behoefte hebben aan veilige, gemakkelijke en altijd beschikbare interactie en communicatie met hun klanten. Met OIIO gaan we die behoefte invullen. Spannend, want we zijn in Europa de eerste aanbieder met een volledig customer engagement platform, gebaseerd op portaltechnologie voor deze doelgroep. Dat betekent natuurlijk een enorme potentie voor OIIO!

OIIO is nu gelanceerd in Nederland, in de nabije toekomst richt OIIO zich op de Europese markt.

Verder lezen over Bedrijven

5x tips om van jouw werkplek een chille omgeving te maken

We hebben allemaal weleens van die dagen waarop we liever in bed zouden blijven liggen dan naar het werk te gaan. Het kan ook anders, af en toe pauze nemen op een plek waar je je comfortabel voelt en waar je geïnspireerd kunt werken is veel fijner. Hieronder lees je 5 tips om te werken in een chille omgeving, waardoor je kunt relaxen én productief kunt werken.

DC Business21.06.2024

5x tips om van jouw werkplek een chille omgeving te maken

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

Eigen tarieven bepalen en eigen werktijden: hoe fijn is dat? Het geeft een enorm gevoel van vrijheid, maar dat betekent niet dat er niet een paar dingen zijn die je toch echt wel even moet regelen. Deze 5 dingen zijn verstandig om op te letten als je je eigen bedrijf start.

Startups15.05.2024

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

Trends in 2024 voor bedrukte relatiegeschenken: Wat is hot en wat niet?

De wereld van bedrukte relatiegeschenken blijft zich ontwikkelen, waarbij elk jaar nieuwe trends opduiken die aansluiten bij de wisselende voorkeuren en technologische ontwikkelingen.

DC Business15.05.2024

Trends in 2024 voor bedrukte relatiegeschenken: Wat is hot en wat niet?

Dit zijn volgens LinkedIn de beste bedrijven voor carrièreontwikkeling in 2024

Deze jaarlijkse lijst biedt een overzicht van de 15 beste werkplekken voor professionals om op dit moment carrière te maken in Nederland. Het is dit jaar een mix van bedrijven in tech, financiën, consumentengoederen en logistiek.

Social Media16.04.2024

Dit zijn volgens LinkedIn de beste bedrijven voor carrièreontwikkeling in 2024

​Waar moet je op letten bij het inrichten van jouw kapsalon?

Het inrichten van een kapsalon is meer dan alleen het kiezen van mooie meubels en decoraties. Het gaat om het creëren van een ruimte die zowel functioneel als uitnodigend is voor je klanten en medewerkers. Hier zijn enk...

DC Business09.04.2024

​Waar moet je op letten bij het inrichten van jouw kapsalon?

​Hoe gepersonaliseerde software innovatie aandrijft

In een wereld waar technologie razendsnel evolueert en bedrijfsprocessen steeds complexer worden, is de behoefte aan softwareoplossingen die naadloos aansluiten op specifieke bedrijfsbehoeften urgenter dan ooit. Maatwerk...

Technology28.03.2024

​Hoe gepersonaliseerde software innovatie aandrijft

Nieuwe webcams van Logitech: MX Brio & MX Brio 705 for Business

Logitech heeft deze week 2 nieuwe webcams onthuld voor zowel consumenten als bedrijven die behoefte hebben aan videovergaderingen in de hoogste kwaliteit, compleet met het meest uitgebreide aanbod aan features dat Logite...

Gadgets07.03.2024

Nieuwe webcams van Logitech: MX Brio & MX Brio 705 for Business

Expatfile vereenvoudigt FBAR-aangiftes voor Amerikanen

Expatfile is een toonaangevend Amerikaans belasting- en financieel technologiebedrijf dat een gebruiksvriendelijk belastingplatform biedt aan Amerikanen die in het buitenland wonen. Het bedrijf heeft een innovatieve oplo...

DC Business29.02.2024

Expatfile vereenvoudigt FBAR-aangiftes voor Amerikanen