Thuisbezorgd wordt boodschappen bezorgdienst

Thuisbezorgd wordt boodschappen bezorgdienst

Vorig artikel Volgend artikel

Ik denk niet dat er nog veel mensen zijn die nog nooit hun lunch of avondeten via Thuisbezorgd hebben laten bezorgen. In onze regio (Zuid-Limburg) is Uber Eats in ieder geval nog nagenoeg nutteloos, maar dit ter zijde. Thuisbezorgd heeft er weer een taak bij voor haar bezorgers. De eetbestelsite gaat nu namelijk ook boodschappen aanbieden en bezorgen.

Boodschappen van SPAR

Daarvoor heeft Thuisbezorgd een overeenkomst gesloten met supermarktketen SPAR in Nederland. Via de site, of app, van de bestelsite gaat de supermarkt een breed assortiment aan producten aanbieden. Denk aan vers- en zuivelproducten zoals brood en melk, maar ook toiletartikelen en last-minute benodigdheden.

De reden dat Thuisbezorgd voor de boodschappenservice met SPAR samenwerkt, en niet met een van de grotere supermarktketens zoals AH, Jumbo of Plus, is niet zo vreemd. SPAR en de eetbestelsite werken, vanuit The Tosti Club, namelijk al langer samen. Daarnaast hebben de grote supermarktketens inmiddels allemaal al hun eigen bestel- en bezorgservice.

Thuisbezorgd-Supermarkt
Thuisbezorgd gaat, samen met SPAR, nu ook eten bezorgen dat je nog moet bereiden... (Foto: Thuisbezorgd.nl)

Start met vijftien winkels

Aan de samenwerking met SPAR doen in eerste instantie vijftien winkels mee, verdeeld over Nederland. Wanneer dat goed gaat, en succesvol blijkt, dan zullen meer SPAR winkels aansluiten.

"Consumenten verwachten steeds meer keuze op Thuisbezorgd.nl, waaronder ook boodschappen. Dit zien wij als een natuurlijke uitbreiding van ons aanbod. Samen met SPAR maken we het voor consumenten nog makkelijker om boodschappen te bestellen", aldus Gijs Weterings van Thuisbezorgd.nl

Ron Smeets

Ron verdiende zijn sporen in de Telecom als Mobile Cowboy. Na bijna 15 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig freelance journalist,...