Online14.04.2022

Thuisbezorgd wordt boodschappen bezorgdienst


Ik denk niet dat er nog veel mensen zijn die nog nooit hun lunch of avondeten via Thuisbezorgd hebben laten bezorgen. In onze regio (Zuid-Limburg) is Uber Eats in ieder geval nog nagenoeg nutteloos, maar dit ter zijde. Thuisbezorgd heeft er weer een taak bij voor haar bezorgers. De eetbestelsite gaat nu namelijk ook boodschappen aanbieden en bezorgen.

Boodschappen van SPAR

Daarvoor heeft Thuisbezorgd een overeenkomst gesloten met supermarktketen SPAR in Nederland. Via de site, of app, van de bestelsite gaat de supermarkt een breed assortiment aan producten aanbieden. Denk aan vers- en zuivelproducten zoals brood en melk, maar ook toiletartikelen en last-minute benodigdheden.

De reden dat Thuisbezorgd voor de boodschappenservice met SPAR samenwerkt, en niet met een van de grotere supermarktketens zoals AH, Jumbo of Plus, is niet zo vreemd. SPAR en de eetbestelsite werken, vanuit The Tosti Club, namelijk al langer samen. Daarnaast hebben de grote supermarktketens inmiddels allemaal al hun eigen bestel- en bezorgservice.

Start met vijftien winkels

Aan de samenwerking met SPAR doen in eerste instantie vijftien winkels mee, verdeeld over Nederland. Wanneer dat goed gaat, en succesvol blijkt, dan zullen meer SPAR winkels aansluiten.

“Consumenten verwachten steeds meer keuze op Thuisbezorgd.nl, waaronder ook boodschappen. Dit zien wij als een natuurlijke uitbreiding van ons aanbod. Samen met SPAR maken we het voor consumenten nog makkelijker om boodschappen te bestellen”, aldus Gijs Weterings van Thuisbezorgd.nl

Ron Smeets

Ron verdiende zijn sporen in de Telecom als Mobile Cowboy. Na bijna 15 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig freelance journalist, blogger en tekstschrijver. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. De Mobile Cowboys is back! Met lasso en zweep in de aanslag om de ingeslapen telecommarkt weer eens goed wakker te schudden en met scherp te schieten!

Verder lezen over Online Shop

Etsy wordt steeds minder authentiek en verandert zelfs de labels

Het is steeds moeilijker om iets handgemaakts te vinden op Etsy. Nu zelfs helemaal: Etsy verwijdert namelijk het label handgemaakt.

Online13.07.2024

Etsy wordt steeds minder authentiek en verandert zelfs de labels

Nederlandse consumenten shoppen online steeds meer in China

Nederlandse consumenten hebben in het eerste kwartaal van 2024 ruim €9 miljard online uitgegeven, een groei van 3% t.o.v. Q1 2023. Het aantal online aankopen nam iets af (-3%) naar ruim 85 miljoen. Wel wordt er meer gekocht bij buitenlandse webshops; zowel het aantal aankopen als de bestedingen cross-border zijn toegenomen

Online01.07.2024

Nederlandse consumenten shoppen online steeds meer in China

Catawiki komt met een ‘nu kopen’ functie

Catawiki introduceerde vandaag een aantal nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid voor kopers om de hele veiling over te slaan en het object direct te kopen voor een vaste prijs. In 2023 liepen veel geïnteresseerden het object van hun dromen mis: ze plaatsten een bod maar verloren de veiling. Om dit in de toekomst te vermijden, lanceert Catawiki de optie om iets gelijk te kopen. Dankzij deze functie kunnen kopers ervoor kiezen om een object meteen te kopen in plaats van de duur van de veiling af te wachten.

Online27.06.2024

Catawiki komt met een ‘nu kopen’ functie

Daarmee skip je de veiling
Amazon Prime Day vindt plaats op 16 en 17 juli

Als je van plan bent om in de komende dagen een nieuwe gadget aan te schaffen, dan kun je misschien dus beter even wachten tot de Prime Days plaatsvinden: 16 en 17 juli 2024.

Online25.06.2024

Amazon Prime Day vindt plaats op 16 en 17 juli

5 x waarom een goede verpakking telt bij webshops

Als je iets bij een kleine webwinkel bestelt, zeker als het een op papierwaren of cadeautjes toegespitste webshop is, dan weet je dat je vaak dat beetje extra kunt verwachten.

Online17.06.2024

5 x waarom een goede verpakking telt bij webshops

Waar je rekening mee moet houden als je op Temu shopt

Temu is een populaire app, maar de winkel blijft maar onder vuur liggen door security-experts.

Gadgets06.06.2024

Waar je rekening mee moet houden als je op Temu shopt

Besteed je metaalbewerking online uit

Heb je voor je bedrijf een specifiek onderdeel nodig, maar heb je zelf niet de mogelijkheid om het te maken? Dan zul je op zoek moeten naar een andere oplossing. Gelukkig is er in deze tijd, waarin techniek en online bestellen steeds gemakkelijker wordt, een andere oplossing voorhanden.

DC Business29.05.2024

Besteed je metaalbewerking online uit

Webshop Shein moet oppassen met namaakkleding door EU-regels

Shein, het bekende Chinese online warenhuis, moet zich aan de strenge regels van de EU gaan houden en dat betekent: oppassen met nepperij.

Online26.04.2024

Webshop Shein moet oppassen met namaakkleding door EU-regels