Microsoft Office 2021 komt eraan

Microsoft Office 2021 komt eraan

Vorig artikel Volgend artikel

Het is zover. Microsoft kondigt twee nieuwe versies van Office aan: een Office 2021-versie voor consumenten en Office LTSC voor commerciële klanten. ,,We zijn van plan later dit jaar Office 2021 uit te brengen voor persoonlijk en klein zakelijk gebruik", zegt een woordvoerder van Microsoft in een persbericht.

tadas-sar-T01GZhBSyMQ-unsplash
Microsoft kondigt Office 2021 aan. [foto: Tadas Sar on Unsplash]

Ondersteuning en beschikbaarheid Office 2021

,,Office 2021 wordt ook gedurende vijf jaar ondersteund via de traditionele aankoop manier. We zijn niet van plan de prijs van deze producten op het moment van de release te wijzigen", vervolgt de techgigant. ,,We zullen binnenkort meer details bekendmaken over nieuwe functies in Office 2021."

Office 2021 zal later dit jaar beschikbaar zijn voor zowel Windows als macOS, en vergelijkbaar met de vorige Office 2019-release, is het ontworpen voor diegenen die zich niet willen abonneren op de cloud-aangedreven Microsoft 365-varianten.

Naar verwachting omvat de Office LTSC-variant (Long-Term Servicing Channel) zaken als ondersteuning voor de donkere modus, toegankelijkheidsverbeteringen en functies zoals Dynamic Arrays en XLOOKUP in Excel.

[foto: Johny vino on Unsplash]

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...