Nieuws19.12.2021

Hét perfecte kerstcadeau Bucketlist Reizen


25 Reizen die je ooit eens in je leven moet gaan maken

Mocht je nog op zoek zijn naar een geweldig leuk kerstcadeau, dan hebben we een hele goede tip voor je: geef het boek Bucketlist Reizen cadeau! In dit boek, inmiddels een bestseller in Nederland voor reisliefhebbers, staan 25 reizen die je ooit eens in je leven moet gaan maken. Een fijn boek met veel foto’s, praktische tips én natuurlijk een wereldkaart waarop je al deze bestemmingen kunt aanvinken. Mocht je nog twijfelen lees dan snel even verder. Direct bestellen kan ook:

Bestel het boek via deze link

1. Reizen maakt gelukkig

Uit onderzoek blijkt dat reizen je écht gelukkiger maakt. En dat hoeft dan niet eens een hele verre reis te zijn, dat mag ook een stedentrip van een paar dagen zijn, maar uiteindelijk zul je merken dat reizen bijdraagt aan jouw geluk. En dit boek inspireert je weer om meer te reizen, dus eigenlijk ook om gelukkiger te zijn!

2. Reizen is gezond

En ook dit is bewezen: reizen maakt gezond. Wanneer je op reis bent ervaar je namelijk veel minder stress en dat is goed voor je. Ook ben je veel meer in beweging dan je normaal gesproken bent als je moet werken. Het maakt je ook slimmer omdat je nieuwe dingen leert: of dat nu is omdat je een vreemde taal leert, een nieuwe cultuur leert kennen of je simpelweg plekken ontdekt die je nog nooit eerder hebt gezien, het zal allemaal een boost voor de hersenen zijn. En mentale gezondheid is ook heel belangrijk.

3. Je leeft langer wanneer je meer leest

Sinds we steeds meer bezig zijn met onze smartphones, wordt er minder gelezen. Te weinig in ieder geval. En lezen is goed voor je: het ontspant en je leert er vaak wat van. Uit onderzoek blijkt ook dat mensen die lezen veel langer leven. Een half uurtje per dag zou al goed voor je zijn. Bucketlist Reizen heb je niet zo snel uit: het zijn 208 pagina’s aan reisinspiratie. En als je dan toch een half uurtje per dag gaat lezen, dan toch het liefst over reizen die je ooit een keer in je leven wilt maken?

Bucketlist Reizen al 30.000 keer verkocht

Bucketlist Reizen is een van de populairste reisboeken in Nederland en is inmiddels al ruim 30.000 keer verkocht. Het is een echte aanrader en met heel veel liefde en passie geschreven door de schrijfster.

Een boek waar je iedereen die van reizen houdt blij mee gaat maken, want zeg nu zelf: reizen blijft toch het allerleukste dat er is?

Verder lezen over Reizen

Booking.com heeft een haat-liefde-verhouding met AI

Booking.com is deze week groot in het nieuws: het reisplatform heeft te maken met een toename van het aantal oplichtingszaken tot 900 %.

Artificial Intelligence23.06.2024

Booking.com heeft een haat-liefde-verhouding met AI

Zo voorkom je dat je te maken krijgt met vakantiefraude

De kans is groot dat je op het punt staat om een reis te boeken. Een goed idee, maar pas wel op voor vakantiefraude. Dit is wat dat inhoudt.

Cybercrime05.06.2024

Zo voorkom je dat je te maken krijgt met vakantiefraude

Voordelig reizen door heel Nederland. Met deze tips kunnen autoreizigers geld besparen op hun reis

Elke reis vereist voorbereiding en planning. Als mensen op reis gaan, zoeken ze op de een of andere manier naar de beste opties op basis van hun financiële mogelijkheden. En, om zo eerlijk mogelijk te zijn, het is onwaarschijnlijk dat iemand zou weigeren om geld te besparen op zijn reis, omdat dit geld kan worden besteed aan verschillende soorten entertainment.

Lifestyle29.05.2024

Voordelig reizen door heel Nederland. Met deze tips kunnen autoreizigers geld besparen op hun reis

Dronen op IJsland is niet zo makkelijk als je denkt

IJsland is helemaal niet altijd zo makkelijk als het om dronen gaat. Dit is wat je moet weten als je gaat dronen op IJsland.

Gadgets24.05.2024

Dronen op IJsland is niet zo makkelijk als je denkt

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Het vakantiegeld is weer (bijna) gestort en dat betekent dat veel mensen zich zo langzamerhand weer op reiswebsites begeven om te kijken naar hun volgende tripje naar de zon. Of misschien neemt iemand je als verrassing mee op een last-minute.

Lifestyle22.05.2024

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

Het is weer de maand waarin bij veel mensen het vakantiegeld wordt gestort. Sommigen stellen het aanschaffen van een nieuwe gadget er speciaal voor uit, anderen gebruiken het waar het voor bedoeld is: vakantie. Waarom die twee niet verenigen?

Mobile15.05.2024

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

10 manieren waarop Google Maps je helpt op vakantie

Vroeger moest je landkaarten mee, Lonely Planet-gidsen en liep je met een spoorboekje op zak om maar te weten hoe je ergens kwam of waar je lekker kon eten. Tegenwoordig pakken we dat anders aan, want we hebben een smart...

Online30.03.2024

10 manieren waarop Google Maps je helpt op vakantie

St. Patrick’s Day in Dublin: zoveel meer dan Guinness

Je denkt iemand op straat te zien die je kent, je loopt op diegene af, helemaal enthousiast, en komt dan tot de conclusie dat die persoon het niet is. Oeps. Ieren doen dit constant, alleen dan zonder die conoclusie dat d...

Nieuws19.03.2024

St. Patrick’s Day in Dublin: zoveel meer dan Guinness