Nieuws29.09.2016

De DC Daily van 29 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 29 september 2016.

Geen ontgroeningen meer?

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG), de gemeente Groningen en de Hanzehogeschool Groningen willen af van ontgroeningen bij studentenverenigingen. Dit laten ze weten via een statement op de website van de Universiteit. De aanleiding is een aantal incidenten dat heeft plaatsgevonden bij de studentenvereniging Vindicat. Een lid belandde in het ziekenhuis nadat hij op zijn hoofd was geslagen tijdens zijn ontgroening.

Nieuwe trailer Doctor Strange

Op 27 oktober 2016 zal Doctor Strange te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. We kunnen nu gaan genieten van een nieuwe trailer van de Marvel-film. Wij kunnen niet wachten om de film te gaan bekijken!

Wat wil je eten, schat?

Kinderen. Leuk hoor, als je er zo veel voor terug krijgt, maar soms word je er gek van. Zeker als je in een restaurant vraagt wat ze willen en je antwoorden krijgt die niet op de menukaart staan. Een restaurant in Pennsylvania heeft de oplossing voor dat soort ongein: zet de populairste one-liners van de kids gewoon wél op de kaart. Met frietjes erbij, natuurlijk. Problem solved!

Vandaag op het menu: Weet ik niet, boeit me niet, heb geen honger en wil ik niet.
Vandaag op het menu: Weet ik niet, boeit me niet, heb geen honger en wil ik niet.

Final trailer Fantastic Beasts and Where To Find Them

In april werden we al getrakteerd op een trailer van Fantastic Beasts and Where To Find Them, maar nu is er weer een nieuwe trailer! Fantastic Beasts and Where To Find Them is een spin-off van Harry Potter en bewijst dat magie nog steeds bestaat. De film draait vanaf 17 november in de bioscoop.

10 handige hacks voor je eigen lichaam

De Facebook-pagina I Love Positive Society heeft een compleet album gemaakt met handige oplossingen voor dagelijkse problemen. Als je een minuut lang snel achter elkaar knippert, val je bijvoorbeeld sneller in slaap. Lees hier alle 10 de hacks!

Optische illusie gaat viral, wat zie jij?

Heb je een dirty mind of ben je onschuldig? Deze optische illusie Message d’Amour des Dauphins gaat viral op internet, maar is eigenlijk al een hele oude afbeelding. Klik hier om de volledige afbeelding te zien. Wat zie jij?

Message d'Amour des Dauphins
Message d'Amour des Dauphins