Nieuws27.09.2016

De DC Daily van 27 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 27 september 2016.

Slimme Thermostaat van Honeywell: Lyric T6

Honeywell is al meer dan honderd jaar wereldwijd marktleider op het gebied van thermostaten. Daarom introduceert het nu een nieuwe, slimme, programmeerbare thermostaat Lyric T6. Dit nieuwste product biedt comfort wanneer je thuis bent en helpt je energie te besparen wanneer je dat niet bent. En dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit gebruik je de Lyric T6 ook nog eens eenvoudig en snel met spraakbesturing van Siri.

honeywell-t6
honeywell-t6

Max in de hoofdrol: Snel besteld, snel thuisbezorgd

Vanaf vanavond is Max Verstappen weer te bewonderen als hoofdrolspeler in een nieuwe campagne van Jumbo. Met de campagne brengt Jumbo de uitbreiding van de online bestelservice onder de aandacht.

Na een bestelling via de website op de app van Jumbo kunnen klanten van de supermarktketen al terecht bij een van de ruim 285 Pick up Points om boodschappen op te halen. Vanuit ruim 85 van die locaties bezorgt Jumbo nu ook aan huis. Zo maken ze online boodschappen doen zo nog toegankelijker voor klanten in heel Nederland.

Jumbo---Max-Verstappen
Jumbo---Max-Verstappen

Meer dan 60 miljoen bedrijfspagina’s

Facebook heeft nieuwe cijfers naar buiten gebracht over de populariteit van bedrijfspagina’s. Het sociale netwerk zegt dat er nu meer dan 60 miljoen bedrijven een pagina hebben, een jaar geleden waren dat er nog 45 miljoen. Daarvan zijn er nog eens 4 miljoen bedrijven die actief bezig met advertising op Facebook, waarvan meer dan 70% buiten de VS.

facebook-HQ
facebook-HQ

Pen Pineapple Apple Pen

Pen Pineapple Apple Pen. Een bijzondere Japanse video. Waarover eigenlijk niet veel meer te zeggen valt dan dat je hem gewoon even moet kijken.

Het zou zo familie kunnen zijn

Warren Photographic maakt foto’s die andere mensen kunnen gebruiken als ze dat willen, maar ze hebben ook een klein zijproject dat je hier kunt bekijken. Het zijn allemaal foto’s zoals deze: twee verschillende soorten dieren die echter zo veel op elkaar lijken dat het wel familie zou kunnen zijn, als je de biologie even achterwege laat. Té schattig!

OMG SO CUTE <em>[afbeelding \u00a9<\/em><em> Warren Photographic]<\/em>
OMG SO CUTE [afbeelding © Warren Photographic]

Generatie achterstevoren

Die Spectacles van Snapchat kunnen niet snel genoeg komen, als we de onderstaande foto even bekijken. Het is onderdeel van een nieuwe trend die werd opgemerkt door Bloovi: als er iemand is die gefotografeerd kan worden draait iedereen zich om zodat ze zelf ook wel in de foto staan. Selfies op afstand, zullen we maar zeggen. Wel onhandig als je het onderwerp van de foto’s bent, lijkt ons toch iets minder gezellig.

Het is dat ze geen selfiesticks hebben.
Het is dat ze geen selfiesticks hebben.