Nieuws26.09.2016

De DC Daily van 26 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 26 september 2016.

Gaat de Galaxy S7 (Edge) nu ook al in vlammen op?

Tsja, nadat wereldwijd meer dan 100 Galaxy Note 7 exemplaren explodeerden vanwege een defect in sommige accu’s is het niet gek dat een exploderende Galaxy S7 Edge ook meteen groot nieuws is.

sgs7e-explosie-1440
sgs7e-explosie-1440

Deze nieuwe McLaren P1 is volledig elektrisch

Een van de doelstellingen uit McLarens businessplan TRACK 22 is de ontwikkeling van een volledig elektrisch aangedreven supercar (EV) in de Ultimate Series. In de aanloop naar die mijlpaal is er onverwacht een volledig elektrisch aangedreven McLaren P1 opgedoken, die wordt aangeboden aan een zeer selecte groep klanten… die allen jonger zijn dan zes jaar.

Dit najaar staat de nieuwste, volledige elektrisch aangedreven McLaren P1 tussen zijn grote broers in de showroom van Louwman Exclusive. De prijs is nog niet bekend, wel is zeker dat de uitstoot nul is en er geen bpm betaald hoeft te worden.

mclaren
mclaren

Matt LeBlanc volgend jaar weer in Top Gear

Vandaag werd bevestigd dat Matt LeBlanc in 2017 terug keert als presentator bij Top Gear. Het nieuwe seizoen wordt volgend jaar wereldwijd uitgezonden op BBC Two. LeBlanc wordt bijgestaan door Chris Harris en Rory Reid. Eddie Jordan, Sabine Schmitz en The Stig sluiten ook regelmatig aan. De bekende Amerikaanse acteur heeft zich in het meest recente seizoen van Top Gear bij de kijkers bewezen als co-presentator.

matt
matt

Final trailer – Luke Cage

In deze live-action-serie van Marvel bestrijdt een straatvechtende ex-gevangene de misdaad in de straten van New York als superheld Luke Cage. Beschikbaar op Netflix vanaf 30 september.

Bezorgen per elektrische fiets via Thuisbezorgd

Thuisbezorgd.nl gaat de eigen logistieke diensten volledig per elektrische fiets voortzetten. Tot dusver verliep de bezorging per (normale) fiets en scooter.

Het bedrijf maakte eerder in juni bekend ook zelf bezorgingen te gaan uitvoeren. Door te bezorgen op elektrische fietsen is het mogelijk grotere bezorggebieden te bedienen.

fiets
fiets

Adobe en Microsoft werken samen

Adobe en Microsoft Corp. hebben een strategisch partnerschap aangekondigd, waarmee ze bedrijven helpen met hun digitale transformatie en het leveren van gepersonaliseerde ervaringen in elke fase van de klantrelatie. Bedrijven kunnen nu hun merk versterken door het gebruik van Microsoft Azure, Adobe Marketing Cloud en Microsoft Dynamics 365.

In elke sector zijn leiders bezig met de manier waarop ze hun digitale klanten beter kunnen benaderen, waar ze ook zijn”, zegt Satya Nadella, CEO van Microsoft. “Adobe en Microsoft bieden samen de meest geavanceerde marketingcapaciteiten in de krachtigste en intelligentste cloud om bedrijven zo te helpen met hun digitale transformatie en de manier waarop ze klanten benaderen.”

adobe-2015
adobe-2015