Nieuws22.08.2016

De DC Daily van 22 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 22 augustus 2016.

Zoektocht naar de Heilige Graal: Accu’s die dubbel zo lang mee gaan

Een accu die krachtig genoeg is om je smartphone zonder problemen drie, en misschien wel vier dagen, van stroom te voorzien voordat het toestel weer aan de lader moet? Een jarenlang gekoesterde wens van menig smartphone gebruiker en een belofte die we al diverse keren voorbij hebben zien komen. Zowel van accu- als toestel fabrikanten.

SolidEnergy zegt nu de oplossing gevonden te hebben.

holygrail-1440
holygrail-1440

Kans op hittegolf: 10 voorzorgsmaatregelen

De komende dagen staat er volgens onze weerkundigen een langere droge periode voor de deur. Vanaf morgen krijgen we temperaturen van 27 graden of meer. De dagen erna kan het kwik zelfs stijgen tot boven de 30 graden. Om van een hittegolf te kunnen spreken, zijn er in een serie van vijf zomerse dagen met 25 graden of meer, drie tropische dagen nodig.

Hoe ga jij je voorbereiden op het warme weer? Wij hebben 10 tips!

hittegolf-nederland-1
hittegolf-nederland-1

Kleinere PS4?

Is dit een nieuwe, kleinere PlayStation 4? Daar heeft het alles van weg. Sony komt binnenkort (7 september) met een nieuwe “Neo” editie, maar er is verder niks bekend over een kleinere PS4.

<em>Via <\/em><a href=\
Via

Yuri van Gelder op Lowlands

Het verhaald rondom Yuri van Gelder en de Olympische Spelen is bekend, dat willen we snel achter ons laten, en hijzelf ook. Afgelopen zondag moest hij dan ook weer vol aan de bak … Op Lowlands in Biddinghuizen.

Kobe Bryant start durfkapitaalfonds

Oud basketball speler Kobe Bryant heeft een durfkapitaalfonds opgezet van zo’n $100 miljoen dat zal gaan investeren in technologie, media, en data bedrijven, zo weet de Wall Street Journal te melden.

Bryant gaat samenwerken met tech entrepreneur en investeerder Jeff Stibel voor de lancering van Bryant Stibel.