Nieuws19.08.2016

De DC Daily van 19 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 19 augustus 2016.

Gawker.com stopt volgende week

Volgende week valt na bijna 14 jaar het definitieve doek voor Gawker.com. De beslissing om te stoppen met Gawker komt een aantal dagen nadat Univision een bod van $135 miljoen heeft gedaan voor de zes andere websites die vallen onder Gawker Media. En een aantal maanden nadat miljardair Peter Thiel legale actie had ondernomen tegen de site. Het faillissement was al aangevraagd.

gawker
gawker

De Hulk in Madame Tussauds

De Hulk is in Amsterdam aangekomen en dat ging niet onopgemerkt! Het beeld is bepaald geen lichtgewicht. Hij weegt 600 kilo, en is op het breedste punt 2,4 meter wijd. Bezoekers kunnen nu met de Hulk op de foto in de nieuwe Marvel ruimte van Madame Tussauds.

hulk
hulk

Last van muggen? Dit moerastuintje is de oplossing

De muggenplaag die ons land eerder teisterde is nog niet voorbij. Maar een handige oplossing is inmiddels beschikbaar: vleesetende planten in een aquarium.

mug
mug

Vision Mercedes-Maybach 6

De Vision Mercedes-Maybach 6 zal vandaag verschijnen op het Pebble Beach Concours d’Elegance. Grote kans dat je daar niet aanwezig bent, maar geen nood! Hier alvast wat foto’s van de nieuwste Vision.

vision-mercedes-maybach-6-1
vision-mercedes-maybach-6-1

Verkoop Nintendo 3DS toegenomen door Pokémon Go

Nintendo heeft de verkopen van de van de 3DS flink zien toenemen in juli in combinatie met de Pokémon-spellen voor de spelcomputer. Nintendo denkt dat dit komt door de prijsdaling van de Nintendo 2DS, het verschijnen van de game Monster Hunter Generations en natuurlijk de mobiele game Pokémon Go.

pokemon-functie-toegevoegd
pokemon-functie-toegevoegd

Optische beeldstabilisatie voor kleinere iPhone 7?

Nog een week of drie en dan weten we alles over de nieuwe iPhones. Tot die tijd blijven de geruchtenmolens overspannen doordraaien. Vandaag is het onder andere de beurt aan de camera van de kleinere, 4.7 inch, iPhone 7. Die zou, afgaande op onderstaande gelekte afbeeldingen, namelijk nu ook voorzien worden van optische beeldstabilisatie. Een functie die tot nu toe voorbehouden was aan het ‘Plus’ model.

iphone7-blackconcept-1440-2
iphone7-blackconcept-1440-2