Lifestyle08.03.2023

Energie besparen met een nieuwe vloer?


Ga je je vloer vernieuwen of misschien verhuizen? Dat is een behoorlijke klus die je niet elk jaar opnieuw doet. Dus wanneer je gaat investeren in een nieuwe vloer, dan wil je ook dat het goed gebeurt, toch? Handig om direct te kijken naar een isolerende vloer zodat je kan besparen op je energie, niet overbodig in deze tijd! En daar komt ook nog bij dat je natuurlijk de allermooiste vloer wilt kiezen, passend bij jou smaak, interieur en budget. Het leuke eraan; dat kan allemaal!

Wat zijn betaalbare vloeren?

De keuze in vloeren is enorm! Je kan kiezen voor een echte houten of stenen vloer, terwijl ook allerlei varianten zijn met een hout- of steenlook. Geloof ons; deze zijn nagenoeg niet van de echte te onderscheiden en toch budgeteer veel aantrekkelijker. Bekijk bijvoorbeeld eens het assortiment pvc vloeren. Deze zijn heel onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor intensief gebruik. Handig in een huishouden met meerdere personen en/of huisdieren. Er zijn pvc klikvloeren en zelfklevende pvc vloeren verkrijgbaar in allerlei kleuren, dessins en verschillende prijsklassen.

Kan de nieuwe vloer over de bestaande vloer?

Een hele begrijpelijke en goede vraag! Het kan zijn dat er een ondervloer nodig is of dat je de ondergrond moet egaliseren voordat je de pvc vloer kan leggen. In veel gevallen hoef je niets te doen en dan heb je met pvc in korte tijd een nieuwe vloer in huis liggen. Twijfel je, laat je adviseren over de pvc vloer zelf, over de kleur en het vloerpatroon, maar ook over het inmeten en het leggen. Deze superservice bieden ze je in de woonwinkel in Zeist. Deze vakmensen weten alles over alle soorten vloeren en komen graag bij je thuis inmeten en leggen.

Welke vloeren isoleren?

Ook dit soort vragen beantwoorden de adviseurs uit de woonwinkel bij jou om de hoek. Het hangt af van een paar zaken zoals de huidige situatie bij jou thuis en kies je voor een vloer in combinatie met vloerverwarming? Weet je dat pvc heel goed samengaat met vloerverwarming? Dat komt omdat pvc vloeren de warmte goed doorlaten zodat de kamer snel op de gewenste temperatuur is. Op deze manier kan je dus zelfs op je energiekosten besparen,! Meer weten? Dat kan, kom langs in de woonwinkel in Zeist, de vakmensen staan voor je klaar. Hier is afspraak echt afspraak en nemen ze je het werk uit handen. Alles prettig onder één dak. Tot snel!

De inhoud van dit artikel valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van DutchCowboys.

[Fotocredits – mironovm © Adobe Stock]

Verder lezen over Duurzaam

Er valt in 2027 waarschijnlijk een groot voordeel van zonnepanelen weg

De salderingsregeling van zonnepanelen gaat veranderen. Althans, als het huidige kabinet zijn zin krijgt. Dat betekent een voordeel minder voor mensen met zonnepanelen.

Technology17.05.2024

Er valt in 2027 waarschijnlijk een groot voordeel van zonnepanelen weg

Het belang van goede woning isolatie

Een goed geïsoleerde woning houdt niet alleen de warmte in de winter binnen en buiten in de zomer, maar het verlaagt ook de energiekosten.

Lifestyle15.05.2024

Het belang van goede woning isolatie

Dit is wat er gebeurt met microplastics die je eet en drinkt

Je eet ze niet bewust, maar je krijgt ze toch volop binnen: microplastics. Waar denk je dat die uiteindelijk terechtkomen? Ja, daar ook. Maar niet alleen daar...

Nieuws24.04.2024

Dit is wat er gebeurt met microplastics die je eet en drinkt

Het is niet wat je denkt
Earth Day 2024: Waarom zijn bijen eigenlijk zo belangrijk?

Happy Earth Day 2024! Deze maandag staat geheel in het teken van de aarde en vooral het behoud van onze planeet. Onder andere dankzij bijen.

Nieuws22.04.2024

Earth Day 2024: Waarom zijn bijen eigenlijk zo belangrijk?

2024 is hét jaar om te investeren in een thuisbatterij

Weet je hoeveel van de stroom die je zonnepanelen opwekken je zelf gebruikt? 30 procent. De rest gaat terug het net op.

Technology12.04.2024

2024 is hét jaar om te investeren in een thuisbatterij

En dit is waarom
135.000 voetstappen voor een duurzame boodschap in de sneeuw

Marketing12.04.2024

135.000 voetstappen voor een duurzame boodschap in de sneeuw

in de strijd tegen plastic
Het nieuwe plastic-alternatief komt van dit verrassende materiaal

Er wordt nog steeds volop gezocht naar alternatieven voor plastic. We hebben bijvoorbeeld in de supermarkt al geen weggooibordjes meer van plastic, maar alleen van karton. Weggooi-messen? Die zijn van hout. Bomen geven o...

Nieuws29.03.2024

Het nieuwe plastic-alternatief komt van dit verrassende materiaal

​Zonneplan gaat je zonnepanelen uitschakelen op piekmomenten

Zonneplan heeft iets nieuws bedacht om te zorgen dat het elektriciteitsnetwerk minder snel overbelast raakt: het schakel tijdelijk de omvormers van de zonnepanelen van klanten uit als het te veel wordt. Het gaat dan om d...

Nieuws22.03.2024

​Zonneplan gaat je zonnepanelen uitschakelen op piekmomenten