Events14.06.2020

Tomorrowland is dit jaar een virtueel weekendfestival


‘Tomorrowland Around The World’

Het Belgische festival Tomorrowland trok vorig jaar 400.000 bezoekers van over de hele wereld. Dit jaar is het festival geannuleerd, maar de organisatie heeft ervoor gekozen om het toch digitaal door te laten gaan. Wat we kunnen verwachten op 25 en 26 juli? “Een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring met de grootste namen in elektronische dansmuziek en ’s werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects.”

Tomorrowland voor iedereen toegankelijk

Tomorrowland bestaat dit jaar uit 8 stages die toegankelijk zijn voor mensen van alle leeftijden, waar ook ter wereld. Het dancefestival gaat volledig digitaal en over de uitwerking ervan is goed nagedacht. Beide weekenden waarop het festival dit jaar zou plaatsvinden, waren weer compleet uitverkocht. De bezoekers wilden graag een alternatief en dat heeft de organisatie voor elkaar gekregen door een 3D-platform te bouwen, dat bovendien interactief is. Je kunt zelf navigeren over het digitale festivalterrein met je smartphone, tablet of laptop.

Spectaculaire shows

Muziek en spectaculaire shows staan altijd centraal bij Tomorrowland en dat is dit jaar niet anders. Er wordt gebruik gemaakt van de beste technologieën in gaming, 3D design, special effects en videoproductie. Op alle 8 stages draaien de beste artiesten ter wereld hun dansmuziek, inclusief vuurwerk- en lasershows.

Zet een tentje op in je achtertuin

De People of Tomorrow worden uitgenodigd om dit event samen met vrienden te beleven. Trek je beste festivaloutfit aan en zet bijvoorbeeld een tentje op in je achtertuin. Nodig mensen uit voor een barbecue en zet je speakers open. Of maak er een feestje van in je woonkamer. Naast muziek kun je ook inspirerende webinars volgen en workshops gekoppeld aan lifestyle, food en fashion.

Wanneer? Zaterdag 25 en zondag 26 juli tussen 15.00 – 01.00 uur

Prijs? Een dagticket kost 12,50 euro – een weekendticket 20 euro

Koop je kaartje op de site van Tomorrowland.

Bekijk hieronder de trailer.

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.

Verder lezen over Online Video

Google toont nieuwe AI-tools voor marketing en creatie tijdens Cannes Lions Festival

Google kondigde tijdens het Cannes Lions Festival een reeks nieuwe en baanbrekende AI-tools aan die de manier waarop marketeers en creatieven werken fundamenteel kunnen gaan veranderen. Deze tools stellen marketeers in staat om nog sneller en efficiënter te werken, campagnes op maat te maken en resultaten in realtime te meten.

Technology19.06.2024

Google toont nieuwe AI-tools voor marketing en creatie tijdens Cannes Lions Festival

De voordelen van visuele content in e-learning

Visuele content is cruciaal in e-learning om de betrokkenheid van de leerlingen te verhogen. Afbeeldingen, video's, infographics en animaties trekken de aandacht en kunnen helpen om complexe informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier over te brengen.

DC Business13.06.2024

De voordelen van visuele content in e-learning

YouTube laat creators nu meerdere thumbnails testen

Je hebt het waarschijnlijk niet door, maar YouTube gaat nu meerdere thumbnails per video testen. Het is een optie voor creators om zo meer kijkers te trekken.

Video12.06.2024

YouTube laat creators nu meerdere thumbnails testen

YouTube-video skipt naar het einde? Dan gebruik je een adblocker

Eerder kon je drie video’s kijken en stopte YouTube er daarna mee, maar nu skipt de video die je aantikt meteen naar het einde en kun je helemaal niet kijken.

Video29.05.2024

YouTube-video skipt naar het einde? Dan gebruik je een adblocker

Boston Dynamics-robot Spot gaat viral met TikTok-dansjes

Een groep studenten heeft een nieuwe missie: de robothond Spot TikTok-dansjes leren. Het ziet er schattig uit, maar heeft meer doelen.

Video27.05.2024

Boston Dynamics-robot Spot gaat viral met TikTok-dansjes

TikTok betaalt mensen 38 cent per uur om TikTok te kijken

Wil je geld verdienen met TikTok, maar wil je niet zelf video's maken? Dat hoeft ook niet. Mogelijk komt binnenkort de TikTok Coin-app naar Nederland, waarmee je 0,36 euro kunt verdienen voor 1 uur kijken.

Social Media17.04.2024

TikTok betaalt mensen 38 cent per uur om TikTok te kijken

10 populaire wetenschap-YouTubers die je zeker moet volgen

De ruimte, gekke experimenten, de natuur, het menselijk lichaam: wetenschap is fantastisch. Gelukkig zijn er heel veel YouTube-kanalen die de populaire wetenschap nog populairder maken. We noemen 10 populaire wetenschap-...

Video08.04.2024

10 populaire wetenschap-YouTubers die je zeker moet volgen

Snapchat wil je tijd besparen bij video’s maken

Snapchat is van plan om de app persoonlijker en creatiever te maken met nieuwe functies. Eén van de belangrijkste nieuwe mogelijkheden is dat je Templates krijgt: het zijn sjablonen die je in staat moeten stellen om mak...

Social Media04.04.2024

Snapchat wil je tijd besparen bij video’s maken